Προς το περιεχόμενο

κωδικος στα vista

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια για τον υπολογιστη που παρηγγειλα λενε οτι δεν εχουν vista 64bit στο πλαισιο .λοιπον επειδη εχω τα vista στον αλλο υπολογιστη ,πως γινεται να τα βαλω και στον καινουργιο ?πρεπει μου ειπανε να παρω τηλεφωνο την microsoft και να ζητησω δευτερο activation code απο την στιγμη που θα μου τα εγκαταστησουν και στον καινουργιο και θα τα εχω ηδη και στον παλιο.και φανταζομαι εχω 1 μηνα καιρο .θα μου ζητησουν ομως να πληρωσω ?

Δημοσ.
παιδια για τον υπολογιστη που παρηγγειλα λενε οτι δεν εχουν vista 64bit στο πλαισιο .λοιπον επειδη εχω τα vista στον αλλο υπολογιστη ,πως γινεται να τα βαλω και στον καινουργιο ?πρεπει μου ειπανε να παρω τηλεφωνο την microsoft και να ζητησω δευτερο activation code απο την στιγμη που θα μου τα εγκαταστησουν και στον καινουργιο και θα τα εχω ηδη και στον παλιο.και φανταζομαι εχω 1 μηνα καιρο .θα μου ζητησουν ομως να πληρωσω ?

πεστους να στα βαλουν χωρις κωδικο,για ενα μηνα!μολις πας σπιτι περνας το κλειδι απο τα παλια και βουαλα.ετοιμος.;)κανει και σε32αρια και σε 64αρια να ξερεις.το ιδιο.

Δημοσ.

μισο λεπτο νοτιος7.αυτοι θα τα βαλουν και θα εχω εγω ενα μηνα καιρο να τα ενεργοποιησω βαζοντας τον κωδικο που ειχα βαλει και τον παλιο.δεν θα τον δεχτει ομως γιατι ακριβως θα τον εχει και ο παλιος υπολογιστης .δηλαδη με αυτον τον κωδικο εγινε η ενεργοποιηση του παλιου pc.συν του οτι εγω θελω να εχω σε λειτουργια και τους δυο .αλλα και αυτο που ειπες να εκανα δεν γινεται για τον λογο που εξηγησα .νομιζω δηλαδη

Δημοσ.
μισο λεπτο νοτιος7.αυτοι θα τα βαλουν και θα εχω εγω ενα μηνα καιρο να τα ενεργοποιησω βαζοντας τον κωδικο που ειχα βαλει και τον παλιο.δεν θα τον δεχτει ομως γιατι ακριβως θα τον εχει και ο παλιος υπολογιστης .δηλαδη με αυτον τον κωδικο εγινε η ενεργοποιηση του παλιου pc.συν του οτι εγω θελω να εχω σε λειτουργια και τους δυο .αλλα και αυτο που ειπες να εκανα δεν γινεται για τον λογο που εξηγησα .νομιζω δηλαδη

εχω κανει σε δυο μηνες 5 ενεργοποιησεις.καθε φορα που δοκιμαζω ενα μηχανημα φτου κι απο την αρχη.

Δημοσ.

σε διαφορετικα μηχανηματα ενεργοποιησεις με το ιδιο cd?και βαζεις σε διαφορετικα pc τον ιδιο κωδικο ?περιεργο .κανονικα μετα τον πρωτο ολα τα υπολοιπα θα επρεπε να κλειδωνουν

Δημοσ.

εχεις εναν ορισμενο αριθμο ενεργοποιησεων με ιντερνετ, οταν υπερβεις, τοτε μοναχα μεσο τηλεφωνου.

Το λειτουργικό λογισμικό που έχεις είναι για έναν και μόνο HY

Δημοσ.

Μια ερώτηση γιατί είμαι με XP σε παλιό μηχάνημα και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα Vista.

Αν τα κατεβάσεις σπασμένα από τα γνωστά σάιτ δεν λειτουργούν? Πρέπει να κάνεις activation απ'ότι κατάλαβα σε ένα χρονικό διάστημα αλλιώς κλειδώνουν?

Δημοσ.
Μια ερώτηση γιατί είμαι με XP σε παλιό μηχάνημα και δεν έχω δοκιμάσει ακόμα Vista.

Αν τα κατεβάσεις σπασμένα από τα γνωστά σάιτ δεν λειτουργούν? Πρέπει να κάνεις activation απ'ότι κατάλαβα σε ένα χρονικό διάστημα αλλιώς κλειδώνουν?

εχει και σπασμενα ετοιμα,εχει και ασπαστα να βαλεις κωδικο δικο σου.:-D

Δημοσ.
Και λειτουργούν κανονικά, με updates κτλ, ή αυτά τα ξεχνάμε?

ολα,κανονικα. ασχετα απο ολα αυτα, τα λεφτα τα εσκασα για να παρω τα 32αρια ultimate.δεν θελω να προωθω την πειρατεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...