GeoP0300 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Σήμερα αγορασα μια TRUE απο το πλαισιο και σκεφτομαι να κανω lapping αλλα ειμαι σχετικα ασχετος με ολη την διαδικασια και για να μην κανω καμια πατατα θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω και αν υπαρχει καποια ιδιαιτερη τεχνικη που πρεπει να ακολοθήσω.Εχω αγορασει γυαλοχαρτα των 400, 800, 1000 grits.Καπου ειχα δει οτι πρεπει να χρησιμοποιησω και λαδι... ποτε και πο το χρησιμοποιω...αυτα βασικα θα ηθελα τα φωτα σας! Ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Πρεπει να δουλεψεις 15 λεπτα την καθε πλευρα με το καθε γυαλοχαρτο, πρωτα απο το 1000 και μετα κατεβαινοντας στο 400. Δλδ πρωτα θα πιασεις την ψυκτρα απο την βαση και θα την δουλεψεις με το 1000 απο πανω προς τα κατω 15 λεπτα. Μετα θα την γυρισεις προς μια πλευρα και παλι απο πανω προς τα κατω για 15 λεπτα. Κανεις το ιδιο και με τα τρια γυαλοχαρτα και στο τελος αν θελεις χρησιμοποιεις καποιο γυαλιστικο αν και δεν νομιζω πως παιζει ρολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoP0300 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Εχω διαβασει και βασικα εχω δει στο youtube πως ξεκινουν απο τα μικροτερα νουμερα και πανε στα υψηλοτερα .. τλκ ποιο ειναι το σωστο? Α και κατι αλλο, επειδη δεν εχω καποιο κομματι γυαλι για να βαλω επανω το γυαλοχαρτο που αλλου μπορω να τ βαλω ωστε να γινει σωστα η δουλεια? Ευχαριστω για την απαντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech5107 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Οσο πιο μικρό το νούμερο, τόσο πιο χοντρό είναι... Αν ο πάτος της είναι σε καλή κατάσταση, πιάσε από 600->800->1000->1200->2000 με νερό τα τελευταία και θα γίνει μπόμπα... Αν απλά θες να την γυαλίσεις και είναι ίσια, τότε πάρε brasso και τρίψε την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoP0300 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Οταν λες με νερο δλδ να ριχνω και νερο πανω στο γυαλοχαρτο οταν τριβω την ψηκτρα?Και αυτο να το κανω με το 1000αρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech5107 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ναι, να βουτάς το χαρτί στο νερό και να τρίβεις...αλλά προσοχή μην τρίψεις με το χέρι...κόλα το χαρτί σε κάτι επίπεδο, αλλιώς θα γίνει στραβή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoP0300 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους!Δεν ξερω ποτε με το καλο θα το επιχειρησω αλλα θα δουμε...Και κατι τελευταιο (ασχετο με το lapping) εχω τον επεξεργαστη μου στην συχνοτητα 3,88 ghz(g0 version) με ρευμα 1,552 και εχω στην true 2 ανεμιστηρες(push-pull) scythe slipstream 12cm(110cfm) ενω για παστα εχω βαλει την mx-2 ειναι λογικο να σηκωνει 69 βαθμους(full load)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mech5107 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Είναι αρκετό το Vcore, γιαυτό ζεσταίνεται...με πιο λίγο δοκίμασες...νομίζω ότι είναι λογικές οι 70άρες...άντε να πέσεις τώρα 3-4 με το lapping, αν πετύχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeoP0300 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Και παλι ευχαριστω!Αν επιχειρησω τελικα κατι θα σας πω αποτελεσματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Θυμομουν πως το 400 ειναι το πιο λεπτο και το 1000 το πιο χοντρο...Μαλλον θυμαμαι λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 η καλυτερη λυση ειναι σε καποιο μηχανουργειο που εχει πλακα εφαρμογης και τριψιμο με πολυ ψιλη αλοιφη απο αυτη που τριβουμε τα μπεκακια στους καυστηρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Θυμομουν πως το 400 ειναι το πιο λεπτο και το 1000 το πιο χοντρο...Μαλλον θυμαμαι λαθος. ανάποδα.... Αν είναι ίσιος ο πάτος,800->1000->1200->2000(για finish) Αν ειναι στραβός ξεκίνα με 400 ή 600 αναλόγος το πόσο στραβός ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.