Προς το περιεχόμενο

που θα βρω drivers για vista για καρτα video Canopus NX ?

bill_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ,εδω και λιγες μερες εχω κανει εγκατασταση τα vista ,στη συνθεση του pc μου εχω και μια καρτα της Canopus την NX http://desktop.thomsongrassvalley.com/products/EDIUSNX/index.php

που θα βρω drivers για vista ? γνωριζει καποιος ? οσο και να εψαξα δεν καταφερα κατι ,και δεν θελω να γυρισω πισω στα XP παλι !

αν μπορει καποιος ας βοηθηση !!!

ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

οχι ! απο οτι το επσαξα το δινουνε μονο με το καινουργιο edius 5 και εχει τους drivers μεσα !! για τα vista ,και μονο λενε σε dvd , οι ανθρωποι δεν στεκουν καλα ! 1500 ευρω την πληρωσα και δεν εχουνε drivers για vvista ,

τι να πω !

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
οχι ! απο οτι το επσαξα το δινουνε μονο με το καινουργιο edius 5 και εχει τους drivers μεσα !! για τα vista ,και μονο λενε σε dvd , οι ανθρωποι δεν στεκουν καλα ! 1500 ευρω την πληρωσα και δεν εχουνε drivers για vvista ,

τι να πω !

Ενταξη φιλε μου να σου δωσω τους drivers για την ΝΧ 64 η 32 βιτ για vista και τωρα για 7. γραψε μου το e-mail σου να σου τους στειλω

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Επειδή τις τελευταίες 4 ημέρες έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να εγκαταστήσω την canopus dvx μπορείτε σας παρακαλώ να μου στείλετε και εμένα τους drivers στο [email protected]

Ευχαριστώ προκαταβολικά ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...