Προς το περιεχόμενο

netmod..... 2 γραμμες εξερχόμενες, 1 εισερχόμενη;;;

fwtonio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ρύθμηση στο netmod ετσι ώστε αν μιλάς με την μία γραμμή και σε καλέσουν, να ΜΗΝ χτυπά η άλλη (γιατι θα με τρελάνει) και αυτός που σε καλεί να ακούει σήμα κατειλημμένου ;;;;

Φυσικά, οταν μπαίνω στο internet να μπορούν να με καλέσουν χωρις πρόβλημα....

Μου είπαν οτι γίνεται με MSN και 250δρχ το μήνα...

Αλλος τρόπος υπάρχει;;;

• Super Moderators
Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός στο netMod και στις εντολές AT, δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι με εντολές. Αν κάποιος ξέρει καλύτερα, ας με διορθώσει παρακαλώ

Απλή λογική: το ISDN έχει δύο κανάλια ούτως ή άλλως. Αν εσύ μπλοκάρεις το ένα (μιλώντας), το άλλο θα παραμένει ελεύθερο... και θα χτυπάει σε εισερχόμενη κλήση.

Κι αν συνδέσεις δεύτερη συσκευή στο netMod και κατεβάζεις το ακουστικό της όταν μιλάς στην πρώτη συσκευή, μπλοκάρεις και το δεύτερο κανάλι. Αλλά και πάλι θα ακους μέσα στο ακουστικό σου το ενοχλητικό beep-beep και ο καλών δεν θα ακούει κατειλημμένο σήμα...

Σε μερικά ISDN τηλέφωνα έχει πλήκτρο reject call (πχ σειρά Siemens Profiset) και μπορείς να 'γειώσεις' αυτόν που σε καλεί από το δεύτερο κανάλι. Αλλά αυτό δεν νομίζω να γίνεται αυτόματα. Οπότε πρέπει να χτυπήσει μία φορά, να σου βγάλει το νούμερο του καλούντος και μετά να πατήσεις το πλήκτρο απόρριψης κλήσης...

<small>[ 04-03-2002, 08:55: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: paredwse ]</small>

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by paredwse:

<strong>

Απλή λογική: το ISDN έχει δύο κανάλια ούτως ή άλλως. Αν εσύ μπλοκάρεις το ένα (μιλώντας), το άλλο θα παραμένει ελεύθερο... και θα χτυπάει σε εισερχόμενη κλήση.

</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">gia tin akriveia to Netmod exei 3 channels , to trito kanali einai klidwmeno apo ton OTE

oso gia to allo fwtonio pou rwtouses enas filos mou to eixe kanei me kapoio software , 8a ton rwtisw giati den 8imame , me endiaferei kai emena na to kanw

• Super Moderators
Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by Maniakos:

<strong>gia tin akriveia to Netmod exei 3 channels , to trito kanali einai klidwmeno apo ton OTE

(...)</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Όταν έλεγα δύο κανάλια ενοούσα δύο κανάλια που χρησιμοποιεί ελεύθερα ο χρήστης. Το τρίτο κανάλι δεν είναι κλειδωμένο από τον ΟΤΕ. Είναι το κανάλι D και χρησιμοποιείται από το σύστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...