nikoskon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δηλ η δικιά μου Powercolor 4870 512MB DDR5 τώρα που μιλάμε είναι με 21% το ανεμιστήρι και 77°C, έχει πρόβλημα; Δεν έχω ενεργοποιήσει το ATi Overdrive. Όλα default είναι.
Tenshi Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δηλ η δικιά μου Powercolor 4870 512MB DDR5τώρα που μιλάμε είναι με 21% το ανεμιστήρι και 77°C, έχει πρόβλημα; Δεν έχω ενεργοποιήσει το ATi Overdrive. Όλα default είναι. Κανένα πρόβλημα,λειτουργεί μέσα στα specs που έχει δώσει η Amd-Ati. Απλά ,όπως ανέφερα και πρίν,επιβαρύνονται και τα παραπλήσια εξαρτήματα του υπολογιστή,όπως ο επεξεργαστής και οι μνήμες,άλλα κυρίως το Northbridge της μητρικής.Ανάλογα με το airflow του κουτιού,αυτά τα κομμάτια μπορεί να "τσιμπήσουν" απο 2 έως 15C (μετρήσεις απο προσωπική εμπειρία). Αν δέν σε απασχολούν οι θερμοκρασίες,απλά το αφήνεις ώς έχει ή στην χειρότερη βάζεις το fan χειροκίνητα στο 29% και οι 77C γίνονται ~55C. Αν είσαι υποχόνδριος με το θέμα της θερμοκρασίας (like me),ναι,έχεις πρόβλημα και βάζεις aftermarket σύστημα ψύξης.
nikoskon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Με κάλυψες! Πάω για ύπνο ήσυχος! Καληνύχτες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.