teoefsta Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Εχω το εξης προβλημα...Δεν μπορω να γραψω αρχεια VOB σε dvd..δηλαδη τα αρχεια βιντεο γραφοντε κανονικα..ενω τα αρχεια του μενου κτλπ δν γραφοντε μου λεει σφαλμα οταν τα επιλεγω οτι αγνωστη μορφη κατι τετιο..κ εχω χρισιμοπιησει αρκετα προγραμματα οπως nero,super dvd creator και αλλα...καμια λυση?? Υ.Γ Θελω να παιξει το dvd σε dvd player κανονικα με το μενου κ τους chapters..
teoefsta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 κανεις δν ξερει???????????????????????????????
parsifal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Αν ανέβαζες ένα screenshot με το μήνυμα λάθους του Nero, ίσως να βοηθούσε...
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ πάντως δεν κατάλαβα τίποτα από την εξήγηση. Τα βίντεο και τα μενού περιλαμβάνονται όλα στα αρχεία vob. Τα αρχεία ifo είναι πληοφορίες για την αναπαραγωγή και για τα περιεχόμενα των vob. Δεν μπορείς να ξεχωρήσεις τα vob του βίντεο από τα vob των μενού έτσι απλά. Στην χειρότερη περίπτωση ξεκίνησε στο nero ένα νέο dvd iso δεδομένων και βάλε στον κετρικό φάκελο τον κατάλογο VITEO_TS όπως είναι, μαζί με τα περιεχόμενά του.
dazeman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως προσπαθείς να αντιγράψεις DVD που προστατεύεται απο πνευματικά δικαιώματα ; Χρησιμοποίησε το DVDFab, ή άλλο πρόγραμμα που να απομακρύνει την(ις) προστασία(ες) απο αντιγραφή. To Νero δεν συγκαταλέγεται σε αυτά, και απαιτεί για την εγγραφή το dvd να είναι ξεκλείδωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.