j11h Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Με τη γραμμή να κλειδώνει στα 16-17 και το IPTV σε λειτουργία, κατεβάζω άνετα με 1.1 από το RapidShare. Φυσικα!Εαν εχεις 700αρα συνδεση λογικο ειναι να κατεβαζεις και να εχεις και tv.Εαν δεν μπορεις να εχεις ουτε καν συνδεση τοτε τι γινεται,θα μου απαντησεις καμια φορα η θα συνεχισεις να κανεις την παππια για αλλη μια φορα?!
Psyx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Με τη γραμμή να κλειδώνει στα 16-17 και το IPTV σε λειτουργία, κατεβάζω άνετα με 1.1 από το RapidShare. thanx bill αλλά είχα στο μυαλό μου πιο έντονο στρεσάρισμα της γραμμής, από ένα και μόνο http connection... αν είχε προβλημα με αυτό, θα ήτανε για γέλια
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Φυσικα!Εαν εχεις 700αρα συνδεση λογικο ειναι να κατεβαζεις και να εχεις και tv.Εαν δεν μπορεις να εχεις ουτε καν συνδεση τοτε τι γινεται,θα μου απαντησεις καμια φορα η θα συνεχισεις να κανεις την παππια για αλλη μια φορα?! Εχμ δεν θα μυρίσω τα νύχια μου για το τι πρόβλημα αντιμετωπίζει ο καθένας στην περιοχή του. Από τη στιγμή που ρωτήσατε πως τα πάει η γραμμή, απάντησα! Το ότι εγώ δεν έχω παράπονα από τον ΟΤΕ (σοβαρά τουλάχιστον), δεν σημαίνει πως πρέπει να το παραδεχτώ με το ζόρι! Ήμουν στην Forthnet 10 χρόνια και έφυγα με τον πιο άσχημο τρόπο και δεν θέλω να ακούω ούτε ΚΑΝ το όνομά της! PS: η υπηρεσία IPTV είναι σε beta στάδιο και κανείς δεν είπε πως όλα είναι τέλεια! Απλά μέχρι τώρα λειτουργεί ικανοποιητικά! Διαφωνώ με την επιλογή του εξοπλισμού (αποκωδικοποιητής και modem/router) και το γεγονός πως δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις δικά σου, αλλά η υπηρεσία λειτουργεί ΟΚ!
StavrosD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Με τη γραμμή να κλειδώνει στα 16-17 και το IPTV σε λειτουργία, κατεβάζω άνετα με 1.1 από το RapidShare. Kατεβάζεις με 1.1 την ώρα που βλέπεις IPTV; Έχει κάποιο HD κανάλι να το δοκιμάσεις ή όχι; Στα SD κανάλια είναι λογικό, καθώς απαιτούν πολύ μικρότερο bitrate, περίπου 1.5Mbit http://www.iptvinformation.net/IPTV+FAQ.aspx
j11h Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εχμ δεν θα μυρίσω τα νύχια μου για το τι πρόβλημα αντιμετωπίζει ο καθένας στην περιοχή του. Από τη στιγμή που ρωτήσατε πως τα πάει η γραμμή, απάντησα! Το ότι εγώ δεν έχω παράπονα από τον ΟΤΕ (σοβαρά τουλάχιστον), δεν σημαίνει πως πρέπει να το παραδεχτώ με το ζόρι! Ήμουν στην Forthnet 10 χρόνια και έφυγα με τον πιο άσχημο τρόπο και δεν θέλω να ακούω ούτε ΚΑΝ το όνομά της! PS: η υπηρεσία IPTV είναι σε beta στάδιο και κανείς δεν είπε πως όλα είναι τέλεια! Απλά μέχρι τώρα λειτουργεί ικανοποιητικά! Διαφωνώ με την επιλογή του εξοπλισμού (αποκωδικοποιητής και modem/router) και το γεγονός πως δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις δικά σου, αλλά η υπηρεσία λειτουργεί ΟΚ! Δηλαδη πιστευεις οτι αυτο που εγινε σε εμενα απο τον οτε ειναι απλα ειναι μεμονομενο περιστατικο?Φανταζομαι οτι αυτη την σημερινη ειδηση την ειδες: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=300117 Ποιος?Για αλλη μια φορα ο οτε που δεν παρεχει υπηρεσιες! Εαν ο οτε θελει να ειναι το standard της ελληνικης κοινωνιας σε θεματα internet πρεπει να σοβαρευτει επιτελους! Και τωρα μιλαμε για τα standard μιας ολοκληρης κοινωνιας και οχι για μια συνοικιακη εταιριουλα!Αλλιως ας το κλεισει καλυτερα το μαγαζι!
semi58 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 στο 134 μου είπανε ότι κάθε μηνα θα πληρώσω 15 euro και + 6 ευρώ το συνδρομητικό video club με δέσμευση 12 μήνες και σου δίνουνε και έναν modem, iptv ξεκινάει την δευτερα
cassidy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εχεις στησει δικτυο Gigabit LAN με 2 υπολογιστες, το οποιο δικτυο συνδεεται με 384kbit συνδεση στο Ιντερνετ. Προσπαθεις να δεις HD βιντεο στο youtube και προφανως σου κανει αγρια σπασιματα. Αυτο, δεν σημαινει πως αν προσπαθησεις να δεις ενα stream απο τον αλλο υπολογιστη στο δικτυο, θα κανει τα ιδια σπασιματα, μονο και μονο επειδη τα δεδομενα ερχονται απο το ιδιο καλωδιο! Το routing του stream video απο τον αλλον υπολογιστη στο LAN γινεται στο ιδιο το LAN και οχι μεσω διαδικτυου! Αυτο ειναι που δεν μπορειτε μερικοι να καταλαβετε και πετατε ανακριβειες. OK όλα αυτά. Υπάρχει ένα πρόβλημα όμως, δεν έχεις Gigabit LAN με τον ΟΤΕ. Έχεις το πολύ μέχρι 24Mbps για adsl2+. Αν το router σου συγχρονίζει στα 10Mbps, αυτό είναι και το ταβάνι για τη σύνδεσή σου. Από εκεί και πέρα το ταβάνι μπορεί να πέσει κι άλλο, είτε λόγω συμφόρησης του δικτύου από το σπίτι σου ως τον ISP, είτε λόγω συμφόρησης του δικτύου από τον ISP και πέρα (εσωτερικό/εξωτερικό). Όπως και νά 'χει, ακόμα και στην ιδανική περίπτωση που δεν υπάρχει καμία συμφόρηση, το ταβάνι καθορίζεται από το συγχρονισμό του router και καλά κάνουν τα παιδιά και ρωτάνε για QOS.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δηλαδη πιστευεις οτι αυτο που εγινε σε εμενα απο τον οτε ειναι απλα ειναι μεμονομενο περιστατικο?Φανταζομαι οτι αυτη την σημερινη ειδηση την ειδες: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=300117Ποιος?Για αλλη μια φορα ο οτε που δεν παρεχει υπηρεσιες! Εαν ο οτε θελει να ειναι το standard της ελληνικης κοινωνιας σε θεματα internet πρεπει να σοβαρευτει επιτελους! Και τωρα μιλαμε για τα standard μιας ολοκληρης κοινωνιας και οχι για μια συνοικιακη εταιριουλα!Αλλιως ας το κλεισει καλυτερα το μαγαζι! Δεν έχει σημασία τι πιστεύω! Για την ώρα με ενδιαφέρει το γεγονός πως εγώ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα! -----Προστέθηκε 4/2/2009 στις 11 : 29 : 21----- Kατεβάζεις με 1.1 την ώρα που βλέπεις IPTV;Έχει κάποιο HD κανάλι να το δοκιμάσεις ή όχι; Στα SD κανάλια είναι λογικό, καθώς απαιτούν πολύ μικρότερο bitrate, περίπου 1.5Mbit http://www.iptvinformation.net/IPTV+FAQ.aspx Δεν υπάρχει πουθενά η ένδειξη για το αν ένα κανάλι μεταδίδεται σε HD ή όχι! Ούτε ο αποκωδικοποιητής έχει τέτοια ένδειξη ούτε και η TV (γενικώς εμφανίζει HDMI 720p).
fabiawrc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2009 αντε ρε αχρηστα κορμια ξεκινηστε επιτελους high definition στην κακομοιρη την Ελλαδιτσα μας.οι Αλβανοι και οι τουρκοι εχουν πακετα με high def καναλια. ΡΟΥΚΟΥΝΕΣ MIA ZΩΗ.
semi58 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 καλισπερα ,εμενα με πήρανε εκθές και μου είπανε ότι το πάγιο για 30 κανάλια θα είναι 15 euro και δυο ερωτικά κανάλια με +6 εύρω δεν ρώτησα γεια την ποιότητα. το συνδρομητικό video club δωρεαν και με δέσμευση 12 μήνες μιπωσ κσερι κανενασ νεα
dimitris2006 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ο ΟΤΕ ανακοινωσε και επισημα την υπηρεσια
Προτεινόμενες αναρτήσεις