Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  1. ESPN America
  2. Discovery Science (και μάλιστα με Ελληνικούς Υπότιτλους)
  3. National Geographic Wild
  4. Promo Channel
  5. ET1
  6. NET
  7. ET3
  8. Alter
  9. Sine+
  10. Prisma+
  11. Spor+
  12. Sports1 (new από το connex tv με Περιγραφές στα Ελληνικά)
  13. Eurosport
  14. Eurosport2
  15. Extreme Sports Channel
  16. ESPN Classic
  17. Discovery World
  18. Discovery Travel & Living
  19. Style Tv
  20. Zone Reality
  21. Fashion Tv
  22. Baby TV
  23. Euronews
  24. France 24 English
  25. Al Jazeera International

Όλα πλεον μετά το update εκπέμπουν σε κανονικό 16:9 εκτός φυσικά από τα Ελληνικά...

B)

:lol: Συγνωμη αλλα τα καναλια ειναι αστεια...Αν βγαλεις τα discovery τα υπολοιπα ειναι σαρα μαρα κουκουναρα...Επισης αν αφαιρεσεις και τα κρατικα που λογικα σχεδον ολοι τα πιανουμε δεν μενει και τιποτα της προκοπης...Τα euronews kai baby tv κτλ ειναι free to air....

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στη πραξη απο μαρτυριες συνδρομητων του πιλοτικου προγραμματος, η IPTV του OTE τα παει μια χαρα. Κι εγω σου ξαναλεω, μην μπερδευεις την IPTV με τη συνδεση σου στο Internet, το IPTV δεν ειναι Internet TV, το σημα σου ερχεται κατευθειαν απο κομβο του ΟΤΕ, δεν σου ερχεται απο server στις ΗΠΑ.

Οσον αφορα για τις αθλιες γραμμες που αναφερεις, συμφωνω μαζι σου, ομως η τεχνολογια dsl δεν προσφερει δυστυχως πολλα σε χρηστες που ειναι σε μεγαλη αποσταση απο το dslam (2,5km>>).

Το βασικο ερωτημα ειναι: Θα ερχεται ποτε το σημα στο σπιτι μου η θα ερχεται οπως η 2αρα adsl,δηλαδη ποτε?!

Forthnet??? Α καλο Ε!

B)

Δεν καταλαβαινω γιατι οχι με forthnet,τουλαχιστον οσους ξερω με forthnet σε Αθηνα ειναι ευχαριστημενοι.Δε λεω η συμπεριφορα προς τον πελατη ειναι χαλια παντου σε οποια εταιρια κι αν πας αλλα οσους φιλους εχω σε Αθηνα με 24αρα forthnet λενε οτι ειναι καλα.Τουλαχιστον ο ενας απο τους φιλους μου που το ειδα κι εγω,κατεβαζε με 1,5mb/sec στο rapidshare,καθολου ασχημα νομιζω.

Δημοσ.
Στη πραξη απο μαρτυριες συνδρομητων του πιλοτικου προγραμματος, η IPTV του OTE τα παει μια χαρα. Κι εγω σου ξαναλεω, μην μπερδευεις την IPTV με τη συνδεση σου στο Internet, το IPTV δεν ειναι Internet TV, το σημα σου ερχεται κατευθειαν απο κομβο του ΟΤΕ, δεν σου ερχεται απο server στις ΗΠΑ.

Οσον αφορα για τις αθλιες γραμμες που αναφερεις, συμφωνω μαζι σου, ομως η τεχνολογια dsl δεν προσφερει δυστυχως πολλα σε χρηστες που ειναι σε μεγαλη αποσταση απο το dslam (2,5km>>).

http://en.wikipedia.org/wiki/IPTV

Limitations

Το IPTV είναι ευαίσθητο σε απώλεια πακέτων και καθυστερήσεις αν η ροή δεδομένων είναι μη αξιόπιστη. Το IPTV έχει αυστηρές απαιτήσεις ελάχιστης ταχύτητας προκειμένου να επιτύχει τον σωστό αριθμό καρέ/δευτερόλεπτο ώστε να δώσει κινούμενες εικόνες. Αυτό σημαίνι ότι το περιορισμένο bandwidth που είναι διαθέσιμο σε ένα μεγάλο αριθμό πελατών IPTV μπορεί να μειώσει την ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχεται

(το μετάφρασα πρόχειρα, λέει και άλλα στην συνέχεια)

...

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
:lol: Συγνωμη αλλα τα καναλια ειναι αστεια...Αν βγαλεις τα discovery τα υπολοιπα ειναι σαρα μαρα κουκουναρα...Επισης αν αφαιρεσεις και τα κρατικα που λογικα σχεδον ολοι τα πιανουμε δεν μενει και τιποτα της προκοπης...Τα euronews kai baby tv κτλ ειναι free to air....

Μην ξεχνάς πως η υπηρεσία αυτή τη στιγμή λειτουργεί πειραματικά και τηλεφωνούν συχνά με ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο που θα ήθελα και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες. Κάτσε να ανακοινωθεί επισήμως το πακέτο και μετά βλέπουμε! Εξάλλου εκτός από τα κανάλια προσφέρει δεκάδες ταινίες, σειρές κλπ που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον!

B)

-----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 11 : 27 : 26-----

billdanos,από τα κανάλια που ανέφερες,τα ελληνικά σου τα μεταδίδει σε ίδια ανάλυση με αυτή της αναλογικής μετάδοσης;

Ναι, απλά τα κάνει strech μιας και έχω στα settings του αποκωδικοποιητή το format 16:9.

Στα υπόλοιπα δορυφορικά κλπ είναι μια χαρά και λόγω της HDMI σύνδεσης κάνει upscale στα 720p.

B)

-----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 11 : 32 : 44-----

Το βασικο ερωτημα ειναι: Θα ερχεται ποτε το σημα στο σπιτι μου η θα ερχεται οπως η 2αρα adsl,δηλαδη ποτε?!

Δεν καταλαβαινω γιατι οχι με forthnet,τουλαχιστον οσους ξερω με forthnet σε Αθηνα ειναι ευχαριστημενοι.Δε λεω η συμπεριφορα προς τον πελατη ειναι χαλια παντου σε οποια εταιρια κι αν πας αλλα οσους φιλους εχω σε Αθηνα με 24αρα forthnet λενε οτι ειναι καλα.Τουλαχιστον ο ενας απο τους φιλους μου που το ειδα κι εγω,κατεβαζε με 1,5mb/sec στο rapidshare,καθολου ασχημα νομιζω.

Είδες λοιπόν ότι για κάθε εταιρία ο κάθε χρήστης μπορεί να έχεις τις προσωπικές του εμπειρίες!

Με 1.5 στο rapidshare κατεβάζω και γω από την Οτενέτ που κλειδώνω στα 16-17!

B)

Επεξ/σία από billdanos
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

μωρέ όλα αυτα καλά ακούγονται και επιτέλους αν και σαν χελώνες προχωράμε μπροστά αλλά...από τιμές τι γίνεται;;δεν πιστεύω στο τελικο στάδιο να κάνει τα 10 ευρώ που έχει τώρα(αν κάνω λάθος διορθώστε με).διότι προσωπικα μου φτάνουν τα 100+ ευρώ στον οτε που δίνω...άλλωστε μόνο 3-4 κανάλια με ενδιαφέρουν(α ρε eurosport

γιατί σταμάτησες να είσαι free :( )

Δημοσ.
Μην ξεχνάς πως η υπηρεσία αυτή τη στιγμή λειτουργεί πειραματικά και τηλεφωνούν συχνά με ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενο που θα ήθελα και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες. Κάτσε να ανακοινωθεί επισήμως το πακέτο και μετά βλέπουμε! Εξάλλου εκτός από τα κανάλια προσφέρει δεκάδες ταινίες, σειρές κλπ που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον!

B)

-----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 11 : 27 : 26-----

Ναι, απλά τα κάνει strech μιας και έχω στα settings του αποκωδικοποιητή το format 16:9.

Στα υπόλοιπα δορυφορικά κλπ είναι μια χαρά και λόγω της HDMI σύνδεσης κάνει upscale στα 720p.

B)

-----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 11 : 32 : 44-----

Είδες λοιπόν ότι για κάθε εταιρία ο κάθε χρήστης μπορεί να έχεις τις προσωπικές του εμπειρίες!

Με 1.5 στο rapidshare κατεβάζω και γω από την Οτενέτ που κλειδώνω στα 16-17!

B)

Ναι αλλα μην μου πεις οτι ολα και στον ΟΤΕ δουλευουν μια χαρα,ολα ρολοι!

Και μην ξεχνας αυτο που σου ρωτησα και πιο πριν και δεν μου απαντησες: Το internet στην επαρχεια ξερεις τι ταχυτητες εχει και πως δουλευει?!

Δημοσ.

εμένα δηλαδή που έχω οτέ 24 αρα και πιάνω τα 2,4 mb/sec σε rapidshare πρέπει να είμαι ευτυχισμένος!άρα με τη δορυφορική θα υπόστηρίζεται θεωρητικα χωρίς πρόβλημα για να δούμε!

Δημοσ.
εμένα δηλαδή που έχω οτέ 24 αρα και πιάνω τα 2,4 mb/sec πρέπει να είμαι ευτυχισμένος!

σε σχεση με εμενα που εχω 2αρα και πιανω 70kb/s εισαι θεος! :lol:

Δημοσ.
Δεν καταλαβαινω γιατι οχι με forthnet,τουλαχιστον οσους ξερω με forthnet σε Αθηνα ειναι ευχαριστημενοι.

Α ναι δε το συζηταμε!!! Ακομα τραβιεμαι μαζι τους!!!Ειχα 3 μηνες συνολικα, οπου τον 1 μηνα ειχα τηλεφωνο αλλα οχι internet, τον δευτερο internet αλλα οχι τηλεφωνο και τον τριτο τιποτα απο τα δυο!!! Ασε τις ατελειωτες ωρες που περιμενα στην ο θεος να την κανει εξυπηρετηση πελατων, χωρις ποτε να βγαλω ακρη!!! :devil:

OTE και ξανα ΟΤΕ! 1.5 χρονο τωρα με το Connex πληρωνω κατι περισσοτερο και εχω το κεφαλι μου ησυχο! Κοβεται μονο οταν κοπει το ρευμα! :-)

Σε 5 χρονια που ισως ολες αυτες οι εταιριες εχουν ωριμασει μπορει και να το σκεφτω να το ξανα προσπαθησω!

Δημοσ.

κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το iptv/connextv (είμαι ήδη στο πιλοτικό πρόγραμμα του ΟΤΕ)

1) Ο εξοπλισμός που σου στέλνουν είναι ένας αποκωδικοποιητής και ένα modem τα οποία ήταν δωρεάν αλλά λένε ότι όταν αρχίσει κανονικά θα τα χρεώνει. Σε μένα υπήρχε μια απόδειξη μέσα των 165 ευρώ για αυτά με -165 ευρώ έκπτωση >_< λόγω πιλοτικού...

2) Στο πιλοτικό στάδιο, η μηνιαία χρέωση είναι 10 ευρώ + συνδρομητικό video club αλλά λένε ότι όταν μπει κανονικά θα ναι 14 ευρώ + 7 ευρώ το συνδρομητικό video club.

3) Έχει τα κανάλια που προανέφερε ο billdanos + το συνδρομητικό video club το οποίο έχει υπολογίζω γύρω στα 400+ media data από παλιές ταινίες, σειρές, εκπομπές, music videos ελληνικά-ξένα, ντοκιμαντέρ, παιδικά, κ.α. με δυνατότητα pause, forward κλπ. το κλασικό video club με νέες ταινίες για ενοικίαση προς 3 ευρώ η μια. και έξτρα κάτι χαζοπαίχνιδα.

4)Πριν μπω στο connextv συνχρονιζα στα 20mbits από τα 24. Τώρα το iptv μου τρώει 4-5 από αυτά, δλδ μένουν 15 για το ίντερνετ. Μου είπαν ότι οι χρήστες connextv μπαίνουν σε ξεχωριστό dslam αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.

Ποιότητα εικόνας πολύ καλή. Για αυτά που προσφέρει μέχρι τώρα κατά την γνώμη μου αξίζει τα 10 ευρώ και τον δωρεάν εξοπλισμό, αν μελλοντικά μπει η υπηρεσία κανονικά και δεν καλυτερεύσει το εύρος των καναλιών κ.α. δεν θα έδινα με τπτ 165 ευρώ για εξοπλισμό και 21 τον μήνα.

για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία και γνώμες πολλών χρηστών μέχρι τώρα, check adslgr.com. Εκεί πήρα πληροφορίες πριν πάρω τελικά την απόφαση να μπω στο πιλοτικό.

Δημοσ.

OTE και ξανα ΟΤΕ! 1.5 χρονο τωρα με το Connex πληρωνω κατι περισσοτερο και εχω το κεφαλι μου ησυχο! Κοβεται μονο οταν κοπει το ρευμα! :-)

ψιλο-άσχετο βέβαια αλλά όταν κόβεται το ρεύμα βάλε το ρουτερ να τραβάει από UPS..έτσι θα έχεις internet όταν δεν έχεις ρεύμα κ τι να κάνεις...:P

α, προφανώς μπορείς να το κάνεις μόνο όταν έχεις κ λαπτοπ... :)

Δημοσ.

Εγώ είχα βάλει iptv δοκιμαστικά (γερμανία) για 1 μήνα με 6άρα σύνδεση. Θυμάμαι μου τρωγε περίπου τα μισά της ταχύτητας. Το σπαστικό ήταν όταν ήθελα να κατεβάσω από μTorrent, οπότε συνήθως έκλεινα τον αποκωδικοποιητή. Γενικά πιστεύω η καλύτερη λύση είναι η δορυφορική. Βέβαια προβλήματα είχα μόνο όταν δούλευαν ταυτόχρονα iptv και Torrent. Σε αυτή τη περίπτωση μερικές φορές κόλλαγε η εικόνα στη τηλεόραση.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ είχα βάλει iptv δοκιμαστικά (γερμανία) για 1 μήνα με 6άρα σύνδεση. Θυμάμαι μου τρωγε περίπου τα μισά της ταχύτητας. Το σπαστικό ήταν όταν ήθελα να κατεβάσω από μTorrent, οπότε συνήθως έκλεινα τον αποκωδικοποιητή. Γενικά πιστεύω η καλύτερη λύση είναι η δορυφορική. Βέβαια προβλήματα είχα μόνο όταν δούλευαν ταυτόχρονα iptv και Torrent. Σε αυτή τη περίπτωση μερικές φορές κόλλαγε η εικόνα στη τηλεόραση.

Κοίτα, προφανώς αν ο ΟΤΕ βάλει πολλά κανάλια στο δορυφορικό του και εκπέμπουν μερικά από αυτά σε HD, τότε η καλύτερη επιλογή είναι το δορυφορικό για να απολαμβάνεις το μέγιστο της ποιότητας (αρκεί βέβαια να έχεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό, tv, κλπ).

B)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...