karaflodaimwn Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Παίδες καλημέρα.Για ακόμη μια φορά χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας και να με συγχωρέσετε εάν βάζω το ερώτημα σε λάθος σημείο του forum(δε νομίζω πάντως) Έπειτα από διετή,συνετή σχετικά,χρήση του DVD-RW του laptop μου(ΗΡ PAVILION 6440),με άφησε χρόνους(Διατηρεί την αντιγραφική του ικανότητα,αλλά σαν player δε τα βγάζει πέρα).Οι επιλογές όπως το βλέπω είναι τρείς:α)αντικατάσταση του DVD-R από την αντιπροσωπεία β)αγορά εσωτερικού DVD-R και USB μετατροπέα εισόδου(να το μετατρέψω σε εξωτερικό στην ουσία) και γ)αγορά εξωτερικού DVD-R. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά από τις τρείς μεθόδους προτείνετε(με βάση τιμή και απόδοση),αλλά και να προτείνετε,άν έχετε την καλοσύνη,κάποια μοντέλα εξωτερικού DVD-R,καθώς πρός το παρόν το βλέπω σαν την πιο βιώσιμη λύση...
blackstar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά από τις τρείς μεθόδους προτείνετε(με βάση τιμή και απόδοση),αλλά και να προτείνετε,άν έχετε την καλοσύνη,κάποια μοντέλα εξωτερικού DVD-R,καθώς πρός το παρόν το βλέπω σαν την πιο βιώσιμη λύση... Φυσικά εξωτερικό USB καλύτερη ποιότητα κατασκευής και 2 χρόνια και εγγύηση. Βασικά υπάρχουν 2-3 εταιρίες με εξωτερικά drive, samsung και LG εγώ θα σου πρωτινά να πάρεις LG, τα 22χ της samsung είναι μέτρια στην εγράφη αλλά πολύ καλά στο θέμα διάβασμα, απο την άλλοι η LG μου φαίνεται ποιο σοβαρή λύση, και το εχω ψιλό σκίσει σε όλους τους τομείς (LG GE20LU10).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.