phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μάλλον σου ρίχνει το πολλαπλασιαστή. Απενεργοποίησε τα EIST και C1E.
kantaras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 το eist που ειναι δε το βρισκω στο menu της asus p6t deluxe
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Φαντάζομαι στη μητρική σου είναι το Intel SpeedStep Tech. Απενεργοποίησέ το αν δε σ' ενδιαφέρει η εξοικονόμηση ενέργειας.
kantaras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 τωρα ολα οκ.σε ευχαριστω για δευτερη φορα μετα την βοηθεια σε διπυρηνο που μου ειχες δωσει στο παρελθον στο cpuz μου δειχνει cores 4 threads 4 =ειναι οκ?
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Έχεις απενεργοποιημένο το Intel HT Technology; Αν ναι, ενεργοποίησέ το, νομίζω θα δεις 4 cores και 8 threads.
kantaras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 οκ αυτο ηταν cpuz στα 4.σταθερα μετα απο 2 ωρες orthos η θερμοκρασια στο real temp κατα τη διαρκεια orthos ειναι με after market ψυκτρα.με προβληματιζει λιγο η διαφορα θερμοκρασιας μεταξυ πυρηνων μαλλον πρεπει να τεσταρω με prime 95.οποιος γνωριζει τι να τσεκαρω στο αρχικο παραθυρο του prime ας μου πει καθως δεν το γνωριζω.μαλλον θα πρεπει να τεσταρω εκει εναν εναν τους πυρηνες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.