poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 http://www.speedtouchforum.de/viewtopic.php?t=1089 εδω εχει καμποσα.και θες και το upgrade wizard βεβεα διοτι δνε γινετε μεσα απο το μενου αλλα μεσα απο προγραμμα.ισως να το εχει και το cd σου.ισως στο δικο σου που ιεναι πιο παλιο να εχει αλλο προγραμμα το stuw δεν εχεις τιποτα να χασεις.ισως στρωσει και γινει πιο σταθερο αν δεν εχει καποιο αλλο προβλημα.ta update με καλωδια παντα αν και σενα δεν ειναι ασυρματο
free-s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 .ta update με καλωδια παντα αν και σενα δεν ειναι ασυρματο Eιναι ασύρματο! Πάντως δύσκολη διαδικασία για εμένα(δεν με βοηθάνε και τα αγγλικά μου!) Στο d-link εκανα αναβάθμιση στο firmware και ήταν πανευκολο , στο speedtouch δεν έχω ιδέα!δεν βλέπω με τις γνώσεις μου να το επιχειρώ!
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 nai den einai μεσα απο το μενου.και πρεπει να γινει με καλωδιο.στο site ειναι γερμανικα αλλα καπου γραφει πιο κατω ποια ειναι τα firmwares.μπορεις να ψαξεις και γενικα για να δεις τι υπαρχει.και οσο ξερω στο official site της ετερειας δεν λεει κατι και δεν εχει firmware.δεν το καταλαβα ποτε αυτο τι να πω.απλα θελει το προγραμμα για να γινει.και στο εχθρικο μας forum adslgr γραφει καμποσα σε διαφορα τοπικ
100 010 00 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Βασικα τα speedtouch ειναι τα πιο αργα routers με τις πιο αργες ταχυτητες και latency + τα siemens. Οσοι εχουν ασχοληθει σοβαρα με το αθλημα ειμαι σιγουρος οτι εκτος απο τη σταθεροτητα (που ολα τα ρουτερς τωρα πια εχουν), δε τα γουσταρουν καθολου, ειτε στην ανταποκριση, ειτε στις ταχυτητες κλειδωματα, μπουκωνουν στα torr, λαγγαρουν στα online games, e.t.c.
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 se Οnline δνε το εχω δοκιμασει.σε κλειδωμα μικρη η διαφορα απο ενα linksys.σε torrent δεν εχω κανενα παραπονο.μπορει και να κατεβαζω η να ανεβαζω και δεν εχω αλλο θεματα και χωρις καμια ρυθμιση για qos.το linksys πχ με κλειδωνε λιγο πιο ψηλα ειδικα με το firmware 1.01.08 αλλα τωρα στο μισο megabit δεν θα κολλησω.τωρα για lag pings i don't play gamees για να φανει κατι.
100 010 00 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ε καλα τωρα, αν συγκρινεις speedtouch με linksys, ειναι σα να συγκρινεις siemens με 3com
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 το καθενα εχει τα καλα και τα ασχημα.πχ για μενα το siemens ειναι σταθερο που ισως να με νιαζει και να το θεωρω καλυτερο απο το 3com ενω καποιος αλλος να λεει το 3com ψηνει και καφε.ειναι παντα τι θες.το Linksys πιο ψηλο κλειδωμα το speedtouch πιο σκυλι.αναλογως τι εχεις.εγω πχ εχω πολυ καλη γραμμη και το λινκσυς με το 1.01.08 επαιζε σφαιρα και το speedtouc 780.με το linksys 1.01.06 και zyxel 660hw ειχα διαφορα κουλα.
loumbas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 WAG354 με custom firm και τα μυαλά στα κάγγελα! Πλάκα κάνω Είναι εύκολο στο setup και μπορεί να έχει αρκετά settings αλλά με ασύρματο και τορρεντς σε 8μπιτ γραμμή με δεν παλεύεται και με το Dlink πάνω κάτω τα ίδια είχα. Speedtouch δεν έχω δοκιμάσει αλλά φίλοι λένε ότι παίζουν καλά. Αν δεν το πιάσω ομως να το βάλω σπίτι δεν μπορώ να πω.
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 και το wag354 καλο ηταν αλλα το 200 πιστευω καλυτερο.
100 010 00 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Και ο αντικαταστατης του 200 ειναι πολυ καλο καθως και το καινουργιο που παιζει και Ν, αλλα τα κρατουν ακομη τσιμπημενα στη τιμη λογω ζητησης. Ειδικα το δευτερο ειναι ολα τα λεφτα
poulinos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 apla sto καινουριο που ειναι n λενε οτι δνε παιρνει τοσο ευκολα ip αλλα αυτο ειναι κατι που διορθωνεται με κανα firmware update.ναι τα n ειναι λιγο τσιμπημενα ακομα.αλλα δεν ειναι η τιμη το προβλημα αλλα οτι τα μισα ειναι draft n.να δουμε ποτε θα βγει το official ν τουλαχιστον να πληρωσεις κατι αλλα να ξερεις οτι αξιζε τα λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.