SomethingGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας θα ηθελα να μου πρωτεινετε ενα router για lan μεχρι 30 40 ευρο. Δεν ειναι για εμενα αλλα για ενα φιλο που εβαλε vista και εχει προβληματα με ενα παλιο usb modem που εδινε ο οτε με το βασικο του con-x SAGEM ADSL Router Sagem F@st 800/840, αυτο ειναι το μοντελο. Εαν μπορειτε να πρωτηνετε καπιο ρουτερακι σε αφτο το οριο τιμης αλλιος εαν μπωρειτε να προτινετε drivers για το modem που αναφερω πιο πανω για vista x64 ελληνικα. Ευχαριστω πολυ για την χρωνο σας
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ειναι βλακεια να δωσει λεφτα 30-40 ευρω για να παρει κατι που ισως να μην ειναι καλο.ας δωσει 67 ευρω να παρει το speedtouch 585 που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.γιατι αμα παρει κατι μαπα μετα θα πληρωνει αλλα λεφτα για να παρει κατι αλλο.και ας το παρει απο τωρα καλο διοτι το κεφαλι του ησυχο θα εχει + οτι επειδη το adsl θα παιζει για αρκετα χρονια ακομα στην ελλαδα θα ειναι καλο να παρει κατι καλο kai na mhn μπλεκει.και να ειναι και wireless διοτι ποτε δεν ξερει αν θα του χριαστει.και οτι ειναι ethernet δεν θελει drivers.
100 010 00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Linksys am200........... τελειο με απιστευτες ταχυτητες......... δε το πιστευα
SomethingGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Το ξερω παιδες και εγω ετσι πιστευω αλλα αυτη την στιγμη εχει ξοδεψει μια περιουσια στον υπολιστη και οταν λεω μια περιουσια ενοοω για τα δικα μας δεδομενα της ηλικειας μας, ειμαστε και οι 2 16 και μεχρι στιγμης εχει ξοδεψει πανω απο 300 ευρω και εχει μεινει πανι με πανι που λεει ο λογος . Παντος τελικα αποφασισε να βγαλει τα βιστα εαν δεν του δουλεψει ενας driver που του βρικα και θα ξαναγυρισει xp.
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ας μαζεψει τοτε παρα να κανει βιαστικη κινηση.τα ιδια λεφτα που κανει το linksys κανει το speedtouch.
100 010 00 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 to am200 kanei 30 γιουρος........ βαλτο λεμε Ριξτου μετα το firm απο το am300 και θα πηγαινεις μαμιωντας λεμε. Ειναι δοκιμασμενα ολα αυτα μεγαλε..... δε στα λεω απο το μυαλο μου. Ασε που ειναι ομορφο και εχει και σχεδον ιδιο interface με το wag200, που σημαινει οτι μονο φτωχο δεν ειναι σε λειτουργιες
SomethingGR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Τελικα το προβλημα λυθικε με τον driver και το παλιο sagem δουλεψε.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 απλα το sagem ειναι απλο adsl ενω αμα παρει αλλο ροθτερ θα ειναι adsl2+ για μελλοντικα.απο την αλλη αμα παει σε 24 μβιτ θα του δωσουν καποιιο δωρο.
SomethingGR Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 απλα το sagem ειναι απλο adsl ενω αμα παρει αλλο ροθτερ θα ειναι adsl2+ για μελλοντικα.απο την αλλη αμα παει σε 24 μβιτ θα του δωσουν καποιιο δωρο. Το ξερω αλλα δεν θελει.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 ας βασανιστει με το usb τι να πω.ας κανει αιτηση για 24 σε καναν εναλακτικο να παριε με τα ιδια λεφτα καλυτερη ταχυτητα και ασυρματο ρουτερ.
giorgos147 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 SomethingGR να τον ακούς τον Poulino Ξέρει τα πάντα απο συνδέσεις κ.λπ. Συγγνώμη για το offtopic μου
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 SomethingGR να τον ακούς τον Poulino Ξέρει τα πάντα απο συνδέσεις κ.λπ. Συγγνώμη για το offtopic μου δεν ξερω δεν ειδα δεν ακουσα.
free-s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ειναι βλακεια να δωσει λεφτα 30-40 ευρω για να παρει κατι που ισως να μην ειναι καλο.ας δωσει 67 ευρω να παρει το speedtouch 585 που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.γιατι αμα παρει κατι μαπα μετα θα πληρωνει αλλα λεφτα για να παρει κατι αλλο.και ας το παρει απο τωρα καλο διοτι το κεφαλι του ησυχο θα εχει + οτι επειδη το adsl θα παιζει για αρκετα χρονια ακομα στην ελλαδα θα ειναι καλο να παρει κατι καλο kai na mhn μπλεκει.και να ειναι και wireless διοτι ποτε δεν ξερει αν θα του χριαστει.και οτι ειναι ethernet δεν θελει drivers. Oλοι λέτε τα καλύτερα για το 585! Εγώ το έχω και δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος! Εχω το 585v6 Πολές φορές δεν συχρονίζει αλλά το σπαστικότερο είναι ότι μερικές φορές όταν απο κλειστό το ανοίγω μπλοκάρει και δεν ανοίγει με τίποτα!!!!!!!ανάβει μόνο το power αλλά αντί κόκινο αναβοσβήνει πορτοκαλί ! μετά απο κανα 15λεπτο ξεκολάει Ενώ με το d-link που μου έδωσε η forthnet το βλέπω ποιό σταθερό και απροβλημάτιστο το μόνο μειονέκτημα ότι δεν έχει διακόπτη στο wi-fi γι'αυτό και δεν εχω παροπλήσει το speedtouch..... Α και προχθές το speedtouch έχανε το internet και με πέταγε συνέχεια ενω ήμουν στο msn άνοιξα το d-link και όλλα οκ!!!!!
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 εκτος αν εχει παθει κατι.οτι ειναι καλο ρουτερ δεν σημαινει οτι δεν θα χαλασει ουτε ενα.εχω το 780 και μια φορα μονο εχει τυχει να το ανοιξω και να μην bootarei σωστα.τωρα περιμενω το 787 να δουμε τι λεει.σιγουρα καλυτερο απο το 780.οπως επισης εχω φιλο που δεν παιζει με Linksys και παιζει μονο με speedtouch.ειχε ενα 530 v6 νομιζω αλλα εκανε κατι κουφα.τωρα πηρε ενα 585 gia isdn και δεν του κανει.το να τυχει καποιο χαλασμενο η να χαλασει στο προγραμμα ειναι.
free-s Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 εκτος αν εχει παθει κατι.οτι ειναι καλο ρουτερ δεν σημαινει οτι δεν θα χαλασει ουτε ενα.εχω το 780 και μια φορα μονο εχει τυχει να το ανοιξω και να μην bootarei σωστα.τωρα περιμενω το 787 να δουμε τι λεει.σιγουρα καλυτερο απο το 780.οπως επισης εχω φιλο που δεν παιζει με Linksys και παιζει μονο με speedtouch.ειχε ενα 530 v6 νομιζω αλλα εκανε κατι κουφα.τωρα πηρε ενα 585 gia isdn και δεν του κανει.το να τυχει καποιο χαλασμενο η να χαλασει στο προγραμμα ειναι. Μήπως στρώσει με firmware? δεν το έχω κάνει ποτέ! Αν ναι ποιό είναι καλύτερο να κατεβάσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.