glykerak Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 παιδια δεν μπορω να βρω τη διεση στο αγγλικο πληκτρολογιο που εχω..μηπως ξερει κανεις? το εχει σε ενα πληκτρο αλλα εμφανιζει αλλο συμβολο..
kotetsi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Αν δουλεύεις με Ελληνικά ή US English Windows, τη δίεση την πληκτρολογείς πατώντας Shift+3.
tectonator Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ο επιμένων νικά πατώντας όλα τα κουμπιά! Στο δικό μου που είναι αγγλικό την έχει στην 3η σειρά από κάτω, 13ο κουμπί προς τα δεξιά. :p:p
padam Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δοκίμασε να το κάνεις copy - paste αν απλά θες να χρησιμοποιήσεις τώρα... χαχαχαχα #
Pacino Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 παίζει ρόλο τι layout έχεις ορίσει για το πληκτρολόγιο σου. εγώ ας πούμε με us layout πατάω shift+3 παρόλο που έχω αγγλικό πληκτρολόγιο και εκεί βλέπω το σήμα της αγγλικής λίρας! ωστόσο από οτι βλέπω στο uk πληκτρολόγιο είναι αριστερά του enter δίπλα από το (επίσης διαφορετικό στο uk) @. πάντως το copy paste είναι μια καλή λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.