petza78 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Πώς γίνεται να εισάγω πίνακα στο Blog μου π.χ. -----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 11 : 03 : 15----- Ξεχασα να πω πως το blog είναι στο blogspot
macabre_sunsets Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Τι πίνακας είναι? Με την χρήση του <table ...> </table> δεν μπορείς να τον βάλεις?
petza78 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Τι πίνακας είναι? Με την χρήση του <table ...> </table> δεν μπορείς να τον βάλεις? Τι εννοείς τι πίνακας είναι ? Δεν ξέρω πως να το κάνω με το <table> Δεν μπορω να βάλω τις γραμμες.
macabre_sunsets Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 <table border="1"> Φτιάχνεις ένα καινούριο πίνακα <tr> Με αυτό φτιάχνεις μια καινούρια γραμμή <td> Με αυτό φτιάχνεις μια καινούρια στήλη </td> Με αυτό κλείνεις την στήλη </tr> Με αυτό κλείνεις την γραμμή </table> Με αυτό κλείνει ο πίνακας Παράδειγμα : ><table border="1"> <tr> <td>Titlos 1</td> <td>Titlos 2</td> </tr> <tr> <td>Periexomena 1</td> <td>Periexomena 2</td> </tr> <tr> <td>Periexomena 3</td> <td>Periexomena 4</td> </tr> </table> Θα πάρεις το αποτέλεσμα της συνημένης εικόνας. Ψάχνοντας λίγο με μορφοποίηση μέσω css μπορείς να πετύχεις και καλύτερη εμφάνιση του πίνακα (έντονες γραμμές, διακεκομένες, τελίτσες, χρώματα, μεγέθη, fonts ...)
Praetorianos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να φτιάξω κατηγορίες σε ένα blog στο blogspot.com? Όπως εδώ ας πούμε: http://press-gr.blogspot.com/ που λέει "Αρχική", "Γνώμες" κτλ κτλ Έχω ήδη κατά χρονολογική σειρά ως default αλλά θέλω και μια επιπλέον δυνατότητα ταξινόμησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.