Προς το περιεχόμενο

πλαισιο τελος !

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ είμαι ευχαριστημένος από το Πλαίσιο, μου έχουν τύχει δυο φορές ελαττωματικά προϊόντα τα οποία τα επέστρεψα και μου τα αντικατέστησαν αμέσως, έχει καλές τιμές και με δόσης με μικρή επιβάρυνση, καλή ποικιλία αλλά τελευταία πέφτει πολύ ¨αναμένετε σύντομα¨!

Και εγώ δεν εμπιστεύομαι τα μηχανήματα στους τεχνικούς τους, τα φτιάχνω μόνος μου!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και εγώ είμαι ευχαριστημένος από το Πλαίσιο, μου έχουν τύχει δυο φορές ελαττωματικά προϊόντα τα οποία τα επέστρεψα και μου τα αντικατέστησαν αμέσως, έχει καλές τιμές και με δόσης με μικρή επιβάρυνση, καλή ποικιλία αλλά τελευταία πέφτει πολύ ¨αναμένετε σύντομα¨!

Και εγώ δεν εμπιστεύομαι τα μηχανήματα στους τεχνικούς τους, τα φτιάχνω μόνος μου!

Εγω λεω οτι οταν φτιαχνεις υπολογιστη καλυτερα να στον φτιαχνουν εκεινοι ,γιατι τον δοκιμαζουν και οτι δεν λειτουργει στο αλλαζουν,ενω αν τα παρεις σπιτι σου και ειναι καποιο χαλασμενο θα χασεις πολυ χρονο

Δημοσ.
Εγω λεω οτι οταν φτιαχνεις υπολογιστη καλυτερα να στον φτιαχνουν εκεινοι ,γιατι τον δοκιμαζουν και οτι δεν λειτουργει στο αλλαζουν,ενω αν τα παρεις σπιτι σου και ειναι καποιο χαλασμενο θα χασεις πολυ χρονο

Τι εννοείς χάνεις πολύ χρόνο???:rolleyes:

Δημοσ.
Εισαι ο μοναδικος που το λεει να το ξερεις.

Το eshop ανεκαθεν φημιζοταν για το χειροτερο RMA..

Εκτος αν κοιτας τη φθινοτερη τιμη μονο και αυτο σε καλυπτει.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τις ίδιες τιμές με το πλαίσιο έχουν..Και συμφωνώ απόλυτα.Το e-shop είναι πολύ καλό αλλά όντος δεν λένε και τα καλύτερα..Εγώ πάντως δεν έχω παράπονο..! :-)

Για το πλαίσιο έχω τελείως διαφορετική άποψη...Μου έκαναν ότι και στο παιδί με την κάρτα γραφικών..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...