Προς το περιεχόμενο

πλαισιο τελος !

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σύμφωνα με την νομοθεσία αν θυμάμαι καλά ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στο δώσουν με τη τιμή του ραφιού.

Σύμφωνα με το Ν. Δ 136/46 (Περί Αγορανομικού Κώδικα) η τοποθέτηση ή ανάρτηση πινακίδων, που μεταξύ των άλλων αναγράφουν την τιμή λιανικής πώλησης των αγαθών στα καταστήματα, είναι υποχρεωτική. Με βάση, λοιπόν, την τιμή πινακίδας, ο καταναλωτής, κατά την ταμειακή του συναλλαγή με το Super Market, καλείται να καταβάλλει τη συνολική αξία ενός ή περισσοτέρων ειδών που αγοράζει, που προκύπτει με βάση την αναγραφόμενη στην πινακίδα τιμή πώλησης και την ποσότητα των ειδών.

http://www.efpolis.gr/content/qdetails.asp?catid=56&offset=45&faqID=325

Super market - το Πλαίσιο?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Lord...Ίσα-Ίσα που το super market έχει πολύ μα πολύ περισσότερα προϊόντα από το Πλαίσιο... (γκούχου γκούχου - ακόμα και κάποια πληροφορικής... )

Εκεί κόλλησες εσύ ή στο τι πρέπει να γίνεται στο ταμείο και στις πινακίδες;;

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις ήταν..

Δημοσ.

και στα 2 καταστηματα εχω κανει αγορες πανω απο 6000-7000 ευρω σε καθε καταστημα.για ακομα μια φορα θα ψηφισω πλαισιο και με διαφορα.

Δημοσ.
και στα 2 καταστηματα εχω κανει αγορες πανω απο 6000-7000 ευρω σε καθε καταστημα.για ακομα μια φορα θα ψηφισω πλαισιο και με διαφορα.

+1

Μην λεμε οτι θελουμε. Το Πλαισιο παντα σε μενα και σε ολους τους γνωστους μου εχει φερθει ΑΨΟΓΑ σε service και εξυπηρετηση

Δημοσ.

Και σου δίνει και έξτρα εγγύηση πολλές φορές, όταν παίρνεις συναρμολογημένο το μηχάνιμα, αφού όλα τα κομμάτια σου που έχουν εγγύηση μεμονομένα κάτω των 3 ετών, αποκτάνε εγγύηση 3 ετών, και όλα τα κομμάτια που έχουν άνω των 3 ετών εγγύηση, την διατυρούνε;)

Δημοσ.

πλαισιο τελος,μακρυα απο το e-shop,μην αγορασετε απο το corfu shop.....μου ειπαν οτι θα το εχω τριτη και ειναι τεταρτη και δεν το εχω παρει ακομη.....

Βαρεθηκα ποια ενα σωρο τετοιες συζητησεις.μηπως να κλεινανε ολα για να γουσταρετε καλυτερα????

Δημοσ.
εγω θα τους τους ειχα ξεχεσει..και με κοσμο μεσα.Και παντα οταν ειναι να κανεις φασαρια παντα να διαλεγεις μερες και ωρα με κοσμο μεσα.

πιστευω πως δε το πληρωσες ετσι ; αλλα καλο θα ηταν παντα ΠΡΙΝ το πας στο ταμειο , να λες σε πωλητη να χτυπησει το προιον να σου πει ποσο εχει..

Οσο για το πλαισιο και eshop..Σε κανεναν να μην εμπιστευεσαι το pc σου.Και εκτος αυτου.οταν στο παραδιδουν , κρατανε κουτια και τα παρελκομενα.Ξεφτιλα ειναι.

γιαυτο διαλεγω να σκαω τα λεφτα ντουκου , να τα παιρνω.ξεχωριστη αποδειξη για το καθενα προιον , και μετα τα φτιαχνω μονος μου.

Φιλε το Πλαισιο και το eshop ειναι μεγαλα καταστηματα. Δεν προκειται να σου δωσουν χαλασμενα. Ισα ισα που οταν το συναρμολογουν το δοκιμαζουν να δουν αν λειτουργουν ολα ενταξει.

Δημοσ.
Φιλε το Πλαισιο και το eshop ειναι μεγαλα καταστηματα. Δεν προκειται να σου δωσουν χαλασμενα. Ισα ισα που οταν το συναρμολογουν το δοκιμαζουν να δουν αν λειτουργουν ολα ενταξει.

Παίζει να σου δώσουν μεταχειρισμένα όμως...:o

Και υπάρχει πάντα και το stock house

Δημοσ.

Το κυριοτερο πλεονεκτημα του eshop απεναντι στο Πλασιο ειναι οι ατοκες δοσεις. Και εγω στο Πλαισιο θα αγοραζα ,αλλα οι 6 ατοκες δοσεις που προσφερει το eshop ειναι πλεονεκτημα. Ειμαι της αποψης να μην δινεις ποτε μετρητοις οταν υπαρχουν ατοκες δοσεις

Δημοσ.

την εγγυηση του πλαισιου δεν την εχει κανενα... σου χαλασε? πιστωτικο αμεσως σχετικα και οχι κατσε περιμενε το eshop καμια εβδομαδα να στο κοιταξουνε... να το στειλουνε απο δω απο κει.. και οσο για τις ατοκες το πλαισιο αμα μιλησεις με πωλητη σου δινουνε και οι εντοκες δοσεις ειναι αστεια η επιβαρυνση.. για 1000 ευρω πληρωνεις 20 ευρω ξερω γω για 12 δοσεις...

το μονο κακο στο πλαισιο ειναι οτι ολα αναμενονται:-D

Δημοσ.

Ξαναλέω το "όχι πάντα" για το πλαίσιο.

Έχει τύχει να μου αλλάξουν ελλατωματική κάρτα γραφικών σε 20 λεπτά, και μητρική σε 10 μέρες, μετά από διαπληκτισμούς-απειλές κλπ...

Επίσης ψωνίζοντας και από τα δύο μαγαζιά αρκετά συχνά, οι περιπτώσεις DOA προιόντων από πλαίσιο είναι πάρα πολλές.

Φυσικά τα περισσότερα αντικατασταθηκαν την ίδια μέρα, αλλά επειδή έχει συμβεί επανηλειμμένα δεν το θεωρώ τυχαίο.

Στο eshop (ευτυχώς) δεν μου έτυχε ποτέ, και ελπίζω να μη μου τύχει με αυτά που ακούγονται.

Δημοσ.

δεν εχω πετυχει doa παρα μονο απο eshop ενα dvd-r Που σε πλαισιο θα το ειχαν αλλαξει ακομα.και επειδη βιαζομουθν πηρα αλλο dvdr και τους ειπα το αλλο να το κανουν πιστωτικο.ειπαν ναι αλλα δεν το εκαναν.επισης εδωσα καρτα silent και μου δωσαν μετα απο πολυ καιρο αλλη με fan ενω στο plaisio θα ειχα πιστωτικο.fuckin eshop.και για μενα αν εχεις μετρητα δωστα να τελειωνεις.το επειδ ειναι ατοκο να το πληρωσω ατοκα δεν μου λεει κατι.επειδη θα τα δινω λιγα λιγα?αφου παλι το ιδιο ποσο θα δωσω οποτε αμα τα εχω τα δινω ολα μαζι να βρω ηρεμια.και στα δυο μπορει να πετυχεις μεταχειρισμενα απλα στο πλαισιο πιο δυσκολα αλλα δεν στα πριζουν με την εγγυηση.

Δημοσ.

Έχω πάρα πολύ κακές εμπειρίες από το service του e-shop και πάρα πολύ ΚΑΛΕΣ εμπειρίες από το service του Πλαισίου. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια στον τομέα αυτό και εννοείται όταν οτιδήποτε θέλω να αγοράσω υπάρχει και στο Πλαίσιο ψωνίζω πάντα από κει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...