Προς το περιεχόμενο

πλαισιο τελος !

konstantinos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειχα παραγγειλει καινουργιο pc απο το πλαισιο απο την πεμπτη.΄προσεξτε...

Ι7 core 940 2,93GHZ

cooler avc

mobo ECS X58

asus GTX 295

6GB ram

COOlermaster 1000W psu

Coolermaster case cosmos rc1000

asus 24'' FHD

κοστος =2.328,00 ευρω

ειχε πει για σαββατο θα μου το φερει ,τελικα μου εφερε μονο την οθονη ,τσακωθηκα και το υπολοιπο μου ειπε να το παραλαβω εγω απο το πλαισιο αλιμου.

παω χθες να το παρω ,τραβαω στο ταμειο και τι βλεπω?το case κανονικα αλλα μεσα στο τιμολογιο ειχε motherboard MSI platinum και καμια καρτα γραφικων!!!!!!!!!!!!!

μου ειπαν οτι δυστυχως δεν σας ειδοποιησαμε και μπορουνε αν ηθελα να μου βαζανε μια αλλη καρτα απο αυτες που ειχανε .4870Χ2 ,280 κτλ.απιστευτοι ετσι ????κααλαβενετε τι εγινε βεβαια.τους εφερα πισω τν οθονη και πηρα τα λεφτα μου και εφυγα.η καρτα GTX 295 ειπανε οτι δεν μπορουνε να την βρουνε !!!!δεν υπαρχει πουθενα !!!!

τωρα βασικα δεν ξερω που αλλου να παω για υπολογιστη που να ειναι αξιοπιστοι και με αρκετο αποθεμα !!!χαχαχαχαχ

σκεφτηκα το Multirama αλλα δεν εχω ακουσει καλα λογια !!! εχει κανεις κατι να προτεινει ???!sorry για την εκταση του μηνυματος αλλα καταλαβενετε !!!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συνηθως με σειρα προτερεοτητας ψωνιζω.πλαισιο και το θεωρω το καλυτερο αν και δνε εχει τα απειρα πραγματα μετα eshop.εχει παρα πολλα αλλα σπαστικοι με θεματα εγγυησεων και μετα Multirama.δεν εχω καποιο παραπονο απο αυτους απλα μικρη γκαμα και λιγο πιο ακριβες τιμες.κατα τα αλλα δεν εχω καποιο παραπονο.

Δημοσ.

το πλαισιο εχει πεθανει για μενα εδω και καιρο......

ψωνιζω απο eshop και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

παντως επειδη βλεπω οτι θες να αγορασεις πολυ καινουρια πραγματα μπορει να την πατησεις γιατι παντα στα καινουρια ολοι εχουν καποια ελλειψη οποτε μπορει να χρειαστει να παρεις μερικα απο δω και μερικα απο κει και να τα συναρμολογησεις εσυ....που ετσι και αλλιως πιστευω οτι ειναι παντα καλυτερο

Δημοσ.

Εισαι ο μοναδικος που το λεει να το ξερεις.

Το eshop ανεκαθεν φημιζοταν για το χειροτερο RMA..

Εκτος αν κοιτας τη φθινοτερη τιμη μονο και αυτο σε καλυπτει.

Δημοσ.

παντως επειδη βλεπω οτι θες να αγορασεις πολυ καινουρια πραγματα μπορει να την πατησεις γιατι παντα στα καινουρια ολοι εχουν καποια ελλειψη οποτε μπορει να χρειαστει να παρεις μερικα απο δω και μερικα απο κει και να τα συναρμολογησεις εσυ....που ετσι και αλλιως πιστευω οτι ειναι παντα καλυτερο

εννοειται οτι ειναι καλυτερα .αν ξερεις ομως:-(:-(

Δημοσ.

μερικες φορες δεν προλαβαινουν να ενημερωσουν το site τους οταν τελειωσει προϊοντα, μου εχει τυχη και εμενα με ενα σκληρο ο οποιος ειχε εξαντληθει και τον ειχαν διαθεσιμο μια μερα μετα.παρτα απο διαφορα μαγαζια και δωστα σε ενα φιλο ή σε καποιο τεχνικο να στα συναρμολογίσει.

Αν τα δωσεις σε τεχνικο θα του δωσεις και κανα 50ευρο

Δημοσ.
παιδια ειχα παραγγειλει καινουργιο pc απο το πλαισιο απο την πεμπτη.΄προσεξτε...

Ι7 core 940 2,93GHZ

cooler avc

mobo ECS X58

asus GTX 295

6GB ram

COOlermaster 1000W psu

Coolermaster case cosmos rc1000

asus 24'' FHD

κοστος =2.328,00 ευρω

ειχε πει για σαββατο θα μου το φερει ,τελικα μου εφερε μονο την οθονη ,τσακωθηκα και το υπολοιπο μου ειπε να το παραλαβω εγω απο το πλαισιο αλιμου.

παω χθες να το παρω ,τραβαω στο ταμειο και τι βλεπω?το case κανονικα αλλα μεσα στο τιμολογιο ειχε motherboard MSI platinum και καμια καρτα γραφικων!!!!!!!!!!!!!

μου ειπαν οτι δυστυχως δεν σας ειδοποιησαμε και μπορουνε αν ηθελα να μου βαζανε μια αλλη καρτα απο αυτες που ειχανε .4870Χ2 ,280 κτλ.απιστευτοι ετσι ????κααλαβενετε τι εγινε βεβαια.τους εφερα πισω τν οθονη και πηρα τα λεφτα μου και εφυγα.η καρτα GTX 295 ειπανε οτι δεν μπορουνε να την βρουνε !!!!δεν υπαρχει πουθενα !!!!

τωρα βασικα δεν ξερω που αλλου να παω για υπολογιστη που να ειναι αξιοπιστοι και με αρκετο αποθεμα !!!χαχαχαχαχ

σκεφτηκα το Multirama αλλα δεν εχω ακουσει καλα λογια !!! εχει κανεις κατι να προτεινει ???!sorry για την εκταση του μηνυματος αλλα καταλαβενετε !!!

συγγνώμη κιόλας αλλα αφήνεις τους " τεχνικούς " του πλαισίου να φτιάξουν μηχάνημα 2000 euro? εγώ ούτε 300 euro δεν θα άφηνα...

είναι επιεικώς άσχετη και απαράδεκτη...

γενικά το πλαίσιο κάνει κάτι μαλακίες ορισμένες φορες αλλα δεν εξής προβλήματα με εγγύησης κτλ αντίθετος με το e-shop παίρνεις κάτι και κανεις τον σταυρο σου να μη χαλάσει.. :P

εγώ μετά από χρονια που αγοράζω από εκεί τους έκοψα τον αέρα και μαζί με ένα πρόσφατο γεγονός που είχε γίνει με κάποια κομμάτια που είχα πάρει,μόλις μπαίνω μέσα μου λένε τι θα αλλάξουμε...

άμα κρατάω και καμια σακούλα πλαισίου εκεί να δεις :P

και ένα τυχαίο παράδειγμα άσχετο με την δικη σου εμπειρία,4 κουτιά CM cosmos S άλλαξα για να μου δώσουν ένα κλειστό και αχρησιμοποίητο...όλα ανοιγμένα και ξανά κλεισμένα ήταν..

νταξή τελειωσα την έκθεση!

εν ολίγοις πήγαινε πλαίσιο και πάρε τα κομμάτια πακέτο και φτιαχτό μονο σου.

Δημοσ.
συγγνώμη κιόλας αλλα αφήνεις τους " τεχνικούς " του πλαισίου να φτιάξουν μηχάνημα 2000 euro? εγώ ούτε 300 euro δεν θα άφηνα...

είναι επιεικώς άσχετη και απαράδεκτη...

+1

Εντωμεταξύ δεν σου δίνουν όλα τα συνοδευτικάπου έχει μέσα στην συσκευασία, πράγμα που δεν μπορώ να το καταλάβω εκτός αν τα πουλάνε μετά αλλά πως να πουλήσεις καλώδιο που γράφει asus επάνω;;;

Αλλά συμβουλή είναι να παίξεις με τον παλιό σου, να τον διαλύσεις μια δυο φορές και να τον συναρμολογίσεις, διάβασε και κανένα οδηγό που κυκλοφορούν στο net και μετά αγόρασε κομμάτι κομμάτι και φτιάξτον μόνος σου. Εκτός αν έχεις φίλο που ξέρει να σου δίνει οδηγίες και να τον συναρμολογήσεις εσυ. Αλλίως εδώ είμαστε για βοήθεια.

Υ.Γ. Μάθε τέχνη και άστην και αν πεινάσεις πιάστην.

Δημοσ.

Λίγο άσχετο με το πρόβλημα του konstantinos77, αλλά κι εγώ το κόβω το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Χθες ήταν η τρίτη φορά που πήγα στο ταμείο να πληρώσω κάτι και η τιμή του ήταν διαφορετική από αυτή που έλεγε στο ράφι... Δεν είχαν λέει προλάβει να αλλάξουν την τιμή στο ράφι. Μα ήταν η τρίτη φορά το τελευταίο εξάμηνο. Πάντα στην αλλαγή τιμών ψωνίζω;;; :mad:

Δημοσ.
Λίγο άσχετο με το πρόβλημα του konstantinos77, αλλά κι εγώ το κόβω το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Χθες ήταν η τρίτη φορά που πήγα στο ταμείο να πληρώσω κάτι και η τιμή του ήταν διαφορετική από αυτή που έλεγε στο ράφι... Δεν είχαν λέει προλάβει να αλλάξουν την τιμή στο ράφι. Μα ήταν η τρίτη φορά το τελευταίο εξάμηνο. Πάντα στην αλλαγή τιμών ψωνίζω;;; :mad:

αυτο ισχυει και σε αλλα καταστηματα..γιατι εχουν επιτοπου ενημερωσεις για την αλλαγη τιμων μιας και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το κάνουν και αλλού αυτό, αλλά το θεωρώ λάθος να έχει στο ράφι μια τιμή και όταν φτάνεις στο ταμείο να σου λέει άλλη. Και κυρίως όταν αυτή η τιμή είναι υψηλότερη. Όπως αγόρασα μια θήκη για δίσκο που έλεγε 10 Ευρώ στο ράφι και στο ταμείο μου είπαν 29. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά...

Δημοσ.

εγω θα τους τους ειχα ξεχεσει..και με κοσμο μεσα.Και παντα οταν ειναι να κανεις φασαρια παντα να διαλεγεις μερες και ωρα με κοσμο μεσα.

πιστευω πως δε το πληρωσες ετσι ; αλλα καλο θα ηταν παντα ΠΡΙΝ το πας στο ταμειο , να λες σε πωλητη να χτυπησει το προιον να σου πει ποσο εχει..

Οσο για το πλαισιο και eshop..Σε κανεναν να μην εμπιστευεσαι το pc σου.Και εκτος αυτου.οταν στο παραδιδουν , κρατανε κουτια και τα παρελκομενα.Ξεφτιλα ειναι.

γιαυτο διαλεγω να σκαω τα λεφτα ντουκου , να τα παιρνω.ξεχωριστη αποδειξη για το καθενα προιον , και μετα τα φτιαχνω μονος μου.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν το κάνουν και αλλού αυτό, αλλά το θεωρώ λάθος να έχει στο ράφι μια τιμή και όταν φτάνεις στο ταμείο να σου λέει άλλη. Και κυρίως όταν αυτή η τιμή είναι υψηλότερη. Όπως αγόρασα μια θήκη για δίσκο που έλεγε 10 Ευρώ στο ράφι και στο ταμείο μου είπαν 29. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά...

Σύμφωνα με την νομοθεσία αν θυμάμαι καλά ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να στο δώσουν με τη τιμή του ραφιού.

Σύμφωνα με το Ν. Δ 136/46 (Περί Αγορανομικού Κώδικα) η τοποθέτηση ή ανάρτηση πινακίδων, που μεταξύ των άλλων αναγράφουν την τιμή λιανικής πώλησης των αγαθών στα καταστήματα, είναι υποχρεωτική. Με βάση, λοιπόν, την τιμή πινακίδας, ο καταναλωτής, κατά την ταμειακή του συναλλαγή με το Super Market, καλείται να καταβάλλει τη συνολική αξία ενός ή περισσοτέρων ειδών που αγοράζει, που προκύπτει με βάση την αναγραφόμενη στην πινακίδα τιμή πώλησης και την ποσότητα των ειδών.

http://www.efpolis.gr/content/qdetails.asp?catid=56&offset=45&faqID=325

Δημοσ.

Βασικά αυτό που έκανα ήταν να το πληρώσω και μετά πήγα στο ράφι, το έβγαλα φώτο με το κινητό και γύρισα στο ταμείο. Μόλις έκανα φασαρία, μου δώσανε πίσω τη διαφορά!

Αλλά γιατί να πρέπει να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία; Για ποιο λόγο να πρέπει να εκνευριστείς;;;

Μια καλή ιδέα είναι πράγματι να επιβεβαιώσεις την τιμή με κάποιον υπάλληλο πριν πας στο ταμείο, αλλά σε μέρες που γίνεται πανικός με δυσκολία τον βρίσκεις τον υπάλληλο. Εξάλλου, τότε για ποιο λόγο την έχουν την τιμή στο ράφι;;;

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά, άνθρωποι ειναι δεν ειναι ρομπότ να τα έχουν όλα ανα πάσα στιγμή στην εντέλεια. Ειδικά αν γίνεται και χαμός στο κατάστημα και δεν προλαβαίνουν ούτε τους πελάτες να εξυπηρετήσουν, είναι λογικό μερικές τιμές να ξεχαστούν. Ούτε να εκνευρίζεσαι χρειάζεται, ούτε τίποτα. Επικαλείσαι με 2 φρασούλες τον νόμο και όμορφα κι ωραία αγοράζεις το προιόν στην αναγραφόμενη τιμή. Αποκλείεται ο υπάλληλος να γυρίσει και να σου την πει για κάτι. 1ον γιατι χέστηκε και 2ον γιατί δεν τον παίρνει να δυσαρετεί πελάτες.

Από εκει και πέρα, συμφωνώ κι εγώ ότι το να στήνεις το PC μόνος σου ειναι το καλύτερο. Μαθαίνεις κιόλας κάτι καινούριο. Άσε που λίγο να διαβάσεις το Manual, κατευθείαν βγάζεις άκρη τι μπαίνει που.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...