power1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 εχω ενα λαπτοπ τοσιμπα και θελω τα δραιβερ και εικονα και ηχω ....επεισης θελω να μαθω πως κλεβουν ιντερνετ με WI-FI...Ας ΜΟΥ απαντησει καποιος....ευχαριστω
VAssassin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Για να σου απαντησει καποιος κανε πιο περιγραφικο τον τιτλο. Για να μη φαει σβησιμο επισης.
Land_Of_Banania Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Κι εγώ θέλω να μάθω πως κλέβουν αριθμούς πιστωτικής.. Ε ρε θράσος... Όσο για τους drivers, μήπως να έλεγες το μοντέλο που έχεις?
liopyr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 oops, theres a sure to be dead thread! power1 εκτος του οτι ο τιτλος "βοηθεια" ισουται με λουκετο, απαγορευεται να σου δωσει καποιος συμβουλες για να κανεις κατι παρανομο. Απο εκει και περα, στο επομενο therad που θα ανοιξεις για να βρεις τους drivers απο το laptop σου, γραψε και ποιο μοντελο ειναι. edit: με προλαβε ο απο πανω.
power1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 LAND_OF_BANANIA αν διαβασεις αλλες 10.892 μηνυματα θα δεις οτι ταιριαζουνμε το δικο μου μηνυμα....οσο για τις πιστωτικες ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μεγαλη ιδεα εχεις...ΚΜΝ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Παραθέτω από τους Όρους Χρήσης του Insomnia: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: * ... * Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα. * ... Το παρόν θέμα κλειδώνεται, λόγω μη περιγραφικού τίτλου. Μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα, στον τίτλο του οποίου εν συντομία και με σαφήνεια θα περιγράφεις το πρόβλημα ή την ερώτησή σου. Έτσι βοηθάς τον ίδιο τον εαυτό σου, αφού υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το θέμα μέλη που γνωρίζουν την απάντηση και/ή μπορούν να σε συμβουλέψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.