Προς το περιεχόμενο

iTunes Library

tink

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρακάλωωωωωωωωωωωωωω!!

Βοηθήστεεεεεε με!! Μετακίνησα το iTunes (όσο κατάφερε να μετακινηθεί) από τον C: δίσκο μου στον D:. Εξαφανίστηκε όλο το Library. Πώς μπορώ να το επαναφέρω? :fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πήγαινέ το πίσω στο C

άνοιξε το iTunes, και επέλεξε την επιλογή "Keep iTunes Folder organized" και πάτησε OK

itunes_library.png

βέβαια, αυτό είναι σε mac os x αλλά πρέπει να είναι τι ιδιο και σε pc...

δοκίμασε μετά να μετακινήσεις απο τον C στο D όλο το iTunes Library αν εξακολουθείς να θες να το πας στο D

• 2 εβδομάδες αργότερα...

αγορασα καποια τραγουδια απο το itunes και απ΄ οτι ειδα η επεκταση του αρχειου ειναι m4a νομιζω.

αυτη η επεκταση δεν ειναι συμβατη με τον windows media player.

επισης απ οτι γραφει στην αρχικη σελιδα του itunes πλεον ολα τα τραγουδια ειναι drm free.

οι αποριες μου ειναι οι εξης:

πως τα γραφω σε cd γιατι το ashampoo για παραδειγμα δεν αναγνωριζει την επεκταση.

για να τα παιξω στο Omnia Θα πρεπει να βαλω καποιο αλλο προγραμμα αναπαραγωγης οπως και σε οποιο αλλο υπολογιστη θελω να τα παιξω?

πρεπει να τα μετατρεψω σε mp3?

για βοηθηστε λιγο

οπως θα καταλαβατε ειμαι αρχαριος σε αυτο το κομματι

Πρώτa πήγαινε στο preferences (οίτινες-> Preferences), στη συνέχεια, κάνε κλικ στο import, και επeλeξε το MP3 encoder.μετά κανεις δεξί click στο τραγούδι που θέλεις και convert το mp3.

ελπίζω να τα θυμάμαι καλά επειδή δεν το έχω μπροστά μου

Πρώτa πήγαινε στο preferences (οίτινες-> Preferences), στη συνέχεια, κάνε κλικ στο import, και επeλeξε το MP3 encoder.μετά κανεις δεξί click στο τραγούδι που θέλεις και convert το mp3.

ελπίζω να τα θυμάμαι καλά επειδή δεν το έχω μπροστά μου

ευχαριστω γι αυτο.

παμε σε αλλες ερωτησεις

με το που θα πατησω create mp3 version θα μετατρεψει το τραγουδι σε mp3 και πλεον θα το βλεπω δυο φορες στο Library/music μεσα απο το itunes (m4a & mp3). μπορω μετα να παρω την εκδοση σε mp3 και να την κανω οτι θελω (αντιγραφη σε cd, Κινητο κτλ) σωστα?

αν κατα λαθος σβησω την αρχικη εκδοση που αγορασα τι γινεται? την ξανακατεβαζω δωρεαν ή πρεπει να ξαναπληρωσω?

αν εγκαταστησω το itunes και στον υπολογιστη στο σπιτι εχω απο εκει προσβαση στα τραγουδια που εχω αγορασει ή θα πρεπει να τα μεταφερω με καποιο φορητο μεσο αποθηκευσης?

πως τα γραφω σε cd γιατι το ashampoo για παραδειγμα δεν αναγνωριζει την επεκταση.

Μεταφέρεις τα τραγούδια σε μια νέα playlist (πχ τα μαρκάρεις όλα και τα τραβάς με το ποντίκι στο αριστερό μέρος του iTunes, εκεί που δείχνει τις playlists). Μετά, αν πατήσεις πάνω στην Playlist, θα δεις στο κάτω δεξί μέρος της οθόνης ένα κουμπάκι που γράφει Burn. Το πατάς και το iTunes γράφει τα τραγούδια σε μουσικό CD... ;)

αν αγορασεις ενα τραγουδι και καταλαθος το σβησεις απο το δισκο μπορεις να το ξανακατεβασεις ή πρεπει να το ξαναγορασεις?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...