notios7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 παιδια ψαχνω οδηγους-λογισμικο για ενα ups1500sd απο το πλαισιο .μηπως μπορειτε να βοηθησετε?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Εχω το cd ..Θα το κοιταξω το απογευμα.
notios7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστω φιλε μου.θα με σωσεις! UPSilon for windows 3.22 .σου λεει τιποτα?αυτο το προγραμμα τρεχει?
notios7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Εχεις pm φιλε μου. ευχαριστω φιλε μου!βρεθηκε τελικα.
kavaliotis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Παιδια επειδη ειμαι αναμεσα στο 1000αρι Turbo-X UPS και στο 1000αρι Μustek, μπορει καποιος να ποσταρει καποια screenshots απο το προγραμμα διαχειρισης μεσω USB? Θελω να δω τι επιλογες εχει, με ενδιαφερει να δειχνει ποσα Watts καταναλωνει το PC μου εκεινη την στιγμη και να ειναι real time εννοειται (δηλαδη να βαλω μια εξτρα συσκευη και να δω αμεσως ποσο ανεβαινει η καταναλωση.). Επισης να κλεινει μονο του οταν βλεπει οτι πεφτει το ρευμα και αν γινεται να ξανανοιγει τον υπολογιστη οταν επανερθει το ρευμα. Τελος αν μπορει να μου ετοιμαζει και καφε οταν ξυπναω χεχεχε.
nukat Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 έχω το mustek, δεν έχω δει να υπάρχει αυτή η επιλογή με τα watt.
notios7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 σιγουρα δεν υπαρχει και στο turbo-x.
kavaliotis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Κριμα, δηλαδη δεν μπορεις να δεις τι load εχεις την συγκεκριμενη στιγμη εστω? Απο εκει περιπου βλεπεις ποσα Watts καταναλωνει. Εγω παλιοτερα ειχα το APC Back-UPS RS 1000 και ειχε κανονικα ποσα watts καταναλωνει, να κραταει στατιστικα κτλ. Κανα προγραμμα αντι της εταιριας μπορουμε να βαλουμε, γινεται κατι τετοιο? Για τα Turbo-X τελικα δεν διαβασα καλα λογια και μαλλον για τα mustek πηγαινω. Αλλα θα ηθελα να εχει καλο management μεσα απο το προγραμμα που δουλευει μεσω USB.
notios7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 εχεις δικιο δεν ειναι και οτι καλυτερο.απλα πηρα ενα 1500αρι σε καλη τιμη και με βολεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.