Προς το περιεχόμενο

turbo-x ups

notios7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια επειδη ειμαι αναμεσα στο 1000αρι Turbo-X UPS και στο 1000αρι Μustek, μπορει καποιος να ποσταρει καποια screenshots απο το προγραμμα διαχειρισης μεσω USB? Θελω να δω τι επιλογες εχει, με ενδιαφερει να δειχνει ποσα Watts καταναλωνει το PC μου εκεινη την στιγμη και να ειναι real time εννοειται (δηλαδη να βαλω μια εξτρα συσκευη και να δω αμεσως ποσο ανεβαινει η καταναλωση.). Επισης να κλεινει μονο του οταν βλεπει οτι πεφτει το ρευμα και αν γινεται να ξανανοιγει τον υπολογιστη οταν επανερθει το ρευμα. Τελος αν μπορει να μου ετοιμαζει και καφε οταν ξυπναω χεχεχε.

Δημοσ.

Κριμα, δηλαδη δεν μπορεις να δεις τι load εχεις την συγκεκριμενη στιγμη εστω? Απο εκει περιπου βλεπεις ποσα Watts καταναλωνει. Εγω παλιοτερα ειχα το APC Back-UPS RS 1000 και ειχε κανονικα ποσα watts καταναλωνει, να κραταει στατιστικα κτλ. Κανα προγραμμα αντι της εταιριας μπορουμε να βαλουμε, γινεται κατι τετοιο? Για τα Turbo-X τελικα δεν διαβασα καλα λογια και μαλλον για τα mustek πηγαινω. Αλλα θα ηθελα να εχει καλο management μεσα απο το προγραμμα που δουλευει μεσω USB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...