wolf18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδιά...ειμαι καινουριος στο side και γενικοτερα στο internet και θα σας παρακαλουσα να μου δωσετε μια μικρη βοηθεια!Μπορει να μου πει καποιος πως να κανω portforward στο bit torent για να κατεβαζω με καμια ταχυτητα της προκοπής?...εχω συνδεση στα 2mbps γιατι στην περιοχη μου δεν υπαρχει ακομη πολυ γρηγορο internet αλλα πιστεβω κανοντας portforwarding να καταφερω κατι...εχω ενα router Thomson TG585v7.σας ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας!
kingzback Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch585/BitTorrent.htm
wolf18 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Σε ευχαριστω πολυ φιλε kingzback!ακολουθησα την διαδικασια της σελιδας που μου εδωσες αλλα εχω ενα μικρο προβλημα στο bit torrent...δεν ειναι η ιδια version με αυτη των screenshoots απο την σελιδα και δεν μπορω να βρω την καρτελα view για να παω setings και να βαλω την IP μου...μηπως μπορεις να μου πεις πως θα το κανω?...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! -----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 04 : 13 : 40----- ***εχω το bit terrent 6.1.2***
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 κανονικα mono port πρεπει να ζηταει το mtorrent.τουλαχιστον ετσι ειναι το azureus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.