Προς το περιεχόμενο

lenovo s10 ή hp 2133

ss13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To LENOVO S10E είναι αποτυχία. Δεν υπάρχει κανένας- ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ - λόγος να το προτιμήσεις έναντι του Advent 4211 που το βρίκεις 100 ευρώ φτηνότερα (!).

Το ΗΡ απευθύνεται σε όσους αντέχει η τσέπη τους να πληρώσουν το price premium με αντάλαγμα το καλύτερο πληκτρολόγιο που θα βρει κάποιος σε netbook μαζί με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Κατά τα άλλα Advnet 4211 και πάλι και αλλιώς αν υπάρχει το ευρώ Samsung NC10.-

Δημοσ.

Μας κουρασατε πλεον με αυτα τα MSI wind και Advent...

Υπαρχουν και αλλα netbook, που η οθονη τους δεν κανει τραμπαλα :P (ειναι η ανωτερη ποιοτητα κατασκευης μαλλον, που οπως ειχε πει καποιος τα διακρινει):

στο 2:30 λεπτο

εξαλλου το advent δεν ειναι πλεον στα 290 οπως τις γιορτες...

Μπορει σε καποιον να μην αρεσουν τα χρωματα του Advent, καλα και σωνει να το παρει επειδη ειναι (μαλλον ηταν) φτηνο?

Το HP δε θα το προτεινα λογω επεξεργαστη και μικροτερης οθονης...

Στο φιλο θα ελεγα να τα δει οπωσδηποτε απο κοντα πριν παραγγειλει...

Δημοσ.

Δε βρίσκω λόγο να μην προτείνει κάποιος τα MSI/Advent από την ώρα που πιστεύει ότι καλύπτουν τον δυνητικό χρήστη. Τραμπάλα στην οθόνη έχω και στο δικό μου 8710w των 2500 ευρώ, μήπως πιστεύεις ότι η κατασκευή του δεν είναι καλή; Για να είμαι ειλικρινής βρίσκω το επιχείρημα τόσο άκαιρο όσο και αυτό που κάποιος συμπεραίνει την ποιότητα κατασκευής ενός αυτοκινήτου από τον ήχο που κάνει η πόρτα του όταν κλείνει.

Στο θέμα μας, ανάμεσα στα δύο θα έπαιρνα το 2133 λόγω γενικότερης προτίμησης στη HP αλλιώς θα προτιμούσα το 1000Η της Asus.

Δημοσ.

Εχουμε νεα και για το νεο 10αρι της Acer.

Τελικά θα είναι το Aspire One D150X.

Επίσημες τιμές λιανικής (με φπα) από τον φρέσκο (σημερινό) κατάλογο της Acer.

Aspire ONE D150X (1GB RAM, 160GB HDD, XP Home, 10.1", 3-cell battery)......349 €

Aspire ONE D150X (1GB RAM, 160GB HDD, XP Home, 10.1", 6-cell battery)......399 €

Χρώματα seashell white, black, red.

( http://ghz.gr/2009/01/19/%CE%BD%CE%AD%CE%BF-acer-aspire-one-%CE%BC%CE%B5-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B7-10 )

( http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=2615967&postcount=21 )

Δημοσ.
Δε βρίσκω λόγο να μην προτείνει κάποιος τα MSI/Advent από την ώρα που πιστεύει ότι καλύπτουν τον δυνητικό χρήστη. Τραμπάλα στην οθόνη έχω και στο δικό μου 8710w των 2500 ευρώ, μήπως πιστεύεις ότι η κατασκευή του δεν είναι καλή; Για να είμαι ειλικρινής βρίσκω το επιχείρημα τόσο άκαιρο όσο και αυτό που κάποιος συμπεραίνει την ποιότητα κατασκευής ενός αυτοκινήτου από τον ήχο που κάνει η πόρτα του όταν κλείνει.

Δεν προκειται περι επιχειρηματος, περι πραγματικοτητας προκειται...

Αλλο το παιξιμο της οθονης απο τη χρηση, και αλλο στο καινουριο. Στο καινουριο τι δηλωνει? Καλη ποιοτητα κατασκευης? Ελεος δηλαδη... Ειμαι και σιγουρος οτι αν δεν εβαζα και το βιντεο, θα βγαινατε μετα ολοι οι κατοχοι να λετε οτι δεν ειναι ετσι και αλλα τετοια. Με το που το επιασα στα χερια μου ηταν το πρωτο πραγμα που παρατηρησα (μαζι με τη μετρια οθονη)...

Δημοσ.
Μας κουρασατε πλεον με αυτα τα MSI wind και Advent...

Υπαρχουν και αλλα netbook, που η οθονη τους δεν κανει τραμπαλα :P (ειναι η ανωτερη ποιοτητα κατασκευης μαλλον, που οπως ειχε πει καποιος τα διακρινει):

στο 2:30 λεπτο

εξαλλου το advent δεν ειναι πλεον στα 290 οπως τις γιορτες...

Μπορει σε καποιον να μην αρεσουν τα χρωματα του Advent, καλα και σωνει να το παρει επειδη ειναι (μαλλον ηταν) φτηνο?

Το HP δε θα το προτεινα λογω επεξεργαστη και μικροτερης οθονης...

Στο φιλο θα ελεγα να τα δει οπωσδηποτε απο κοντα πριν παραγγειλει...

Τρομέρο το s10 το πήρα σήμερα , είναι τρομερό πολύ στιβαρό , τρέχει πολύ καλά με τα xp και αν του βάλω και το http://www.download.com/Avira-AntiVir-Personal-Free-Antivirus/3000-2239_4-10322935.html?tag=mncol στην θέση του norton θα πετάει , αν δείτε και συγκρίνετε από κοντά το lenovo με τα υπόλοιπα laptop θα δείτε ότι το s10 είναι καλύτερο από κατασκευαστική άποψη !!:devil:

Δημοσ.

Καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι καθως πηρες τελικα το Lenovo γιαι ειμαι και εγω μεταξυ αυτου και του Samsung:

1.Το Lenovo παρίρνει αναβάθμιση στη μνήμη και αν ναι μπορεί να γίνει 2GB γιατι καπου διάβασα οτι παει μόνο μέχρι 1.5.

2. Απο ότι είδα το Samsung δε το φαίρνει επίσημα η αντιπροσωπεία εδω στην Ελλάδα, άρα αν πάθει κάτι από εγγύηση τι γίνεται?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Καλημερα, θα ηθελα να ρωτησω κατι καθως πηρες τελικα το Lenovo γιαι ειμαι και εγω μεταξυ αυτου και του Samsung:

1.Το Lenovo παρίρνει αναβάθμιση στη μνήμη και αν ναι μπορεί να γίνει 2GB γιατι καπου διάβασα οτι παει μόνο μέχρι 1.5.

2. Απο ότι είδα το Samsung δε το φαίρνει επίσημα η αντιπροσωπεία εδω στην Ελλάδα, άρα αν πάθει κάτι από εγγύηση τι γίνεται?

Ευχαριστώ

κοίτα εδώ , όντως και το samsung , καλό είναι αλλά ψάξτο πριν διαλέξει και να το δεις από κοντά και το ένα και το άλλο

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=2626059#post2626059

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=175291

Δημοσ.

Αν μιλάς για το 10'' ΗΡ(αν θες μπες στη σελίδα της ΗΡ να το δεις, υπάρχει και τέτοιο) έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα. Αν βρεις το διαφημιστικό ΑΓΓΛΙΚΟ pdf που περιγράφει τα χαρακτηριστικά του, λέει το εξής κουλό!!!

Αν του βάλεις ΧΡ αναγνωρίζει ΜΟΝΟ 1GB, ενώ αν του βάλεις ΒΙΣΤΑ αναγνωρίζει 2 GB...Είναι κάτω κάτω σε μία υποσημείωση...Έτερον εκάτερον δηλαδή!!! Απλά να το ξέρεις σαν σοβαρό μειονέκτημα κατ εμέ, παρόλο που είναι να το ζηλεύεις σαν μηχάνημα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...