klainmaingr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Υγιής διάλογος μπορεί να ξεκινήσει από αρνητικές απόψεις εφόσον τεκμηριώνονται. Δηλαδή όλοι θα έπρεπε να συμφωνούμε σε κάτι για να ξεκινήσουμε συζήτηση? Όσο για το γραφικό, είναι το ίδιο με το να ακούω την απάντηση αν δεν σε ενδιαφέρει, μην ασχολείσαι. Εφόσον κάτι που θέλω να σχολιάσω συνεχίσει να υφίσταται, θα συνεχίσω να το σχολιάζω. Συμφωνώ με τα περισσότερα στο πόστ σου... Σε αυτό που δεν συμφωνώ είναι τα jewish zombie demotivationals που μόνο αρνητισμό δείχνουν.. Δεν είπε κανείς να συμφωνούνε όλοι σε κάτι.. Άλλο το να συμφωνώ και άλλο το να "θάβω" τις απόψεις σου... Όσο θα υπάρχει κάποιος που βρίσκει "καταφύγιο" σε οτιδήποτε είτε λέγεται χριστιανισμός, είτε κωλονοσκοπισμός, είτε οφτοπικισμός ΔΕΝ ΕΧΩ δικαίωμα να θίγω τα πιστεύω του(με σοβαρότητα)... Είναι ελεινό και ανήθικο... Μεσα σε 170+ χρονια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ καταφεραμε καποιοι να αφορισουν την Εκκλησια υποστηριζοντας "αλλο Χριστιανισμος και αλλο Εκκλησια" και καποιοι αλλοι να αφορισουν τον ιδιο τον Χριστιανισμο. Αυτο που δεν καταλαβαινουν ομως οι πρωτοι ειναι οτι η Εκκλησια ηταν, ειναι και θα ειναι ο Χριστιανισμος. Says who?!?
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Εεεεεεεεε? Edit: Αααα, τωρα ειδα το ποστ μου και συνειδητοποιησα οτι δεν ειχα μπολταρει την τελευταια προταση περι Εκκλησιας. Δεν το λεει κανεις. Απλα ηθελα να δωσω ενα αλληγορικο τελος στο ποστ μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.