Προς το περιεχόμενο

Θα αντέξουν την αναβάθμιση το τροφοδοτικό και το ups???

john6945

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικώς κατάφερα να φτιάξω το low budget συστηματάκι που ήθελα και το οποίο θα περιέχει τα εξής:

1 cpu: intel e5200

2 m/b: Asus P5KPL-CM (G31)

3)Gpu: ati 4670

4)ram: PNY 4GB -800 Ram Kit (2x2gb)

5)Ηdd 1 Sata seagate 120 gb και ένα ide maxtor 200gb

6) dvd recorder lg

7)Sound card: audigy 2 zs

+ το floppy και 2 cooler.

Και πάμε στο θέμα μας. Επειδή το budget δε με έβγαλε για τροφοδοτικό σκέφτομαι να κρατήσω το παλιό μου Fortron 400 WATT που έχω εδώ και 4 χρόνια.

http://www.watt-power.co.uk/catalogue/watts-fsp40060pfn-fortron-power-supply-p-370.html

dc output: +3.3V: 28A; +5V: 40A; +12V: 15A; -12V: 0.8A; -5V: 0.3A; +5VSB: 2A (για όποιον βαριέται να διαβάσει τα specs)!

Eρώτηση 1: Θα αντέξει το psu χωρίς να έχω κάνα μπαμ

Ερώτηση 2: Θα αντεξει το ups με τα 500 va της ΜGE (συνομήλικο με το psu που δεν του έχω αλλάξει μπαταρία)...

Δημοσ.

Θα αντεξει...Τα fortron ειναι ιδιαιτερα τιμια..

Θα προτεινα αντι της asus να πας σε gigabyte g31 η ακομα καλυτερα σε gigabyte p31 εφοσων θα βαλεις επιπλεων καρτα γραφικων.

H asus που διαλεξες εχει ελαχιστες επιλογες για overclocking.

Οπως επισης εαν θελεις να φτασεις τον e5200 ψηλα κοιτα και για 1000αρες μνημες μιας και οι g31 εχουν μονο 2 επιλογες για dividers(667 k 800).

Δημοσ.

Γενικά λέω να αποφύγω το overclocking προς το παρρόν μιας και το σύστημα προορίζεται για htpc - media center που ενίοτε θα παίζει κάνα ελαφρύ παιχνιδάκι. Και λίγο με το τροφοδοτικό που έχω δε θέλω να το πολυζορίζω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...