Προς το περιεχόμενο

Επιτέλους: 8GB SDHC σε MIO P350-P550!

nio_7077

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επιτέλους υπάρχει λύση ώστε να βάλουμε κάρτα μνήμης 8GB τύπου SDHC στο Mio μας!!!!!!

--> Πρέπει να σας πω ότι υπάρχει πιθανότητα ασυμβατότητας του iGo να λειτουργίσει σε SDHC κάρτα μνήμης! Αυτό βέβαια δεν αφορά την κάρτα αλλά είναι θέμα του iGo.

-->Τονίζω πως η δοκιμή έγινε σε Mio P550 και υποθέτω απο μόνος μου πως θα πρέπει να λειτουργεί και στο Mio P350 αφού αυτά τα 2 είναι σχεδόν όμοια, όμως δεν έχω δοκιμάσει στο Mio 350, απλά το λέω για να είμαι καλυμμένος προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης.

Περιγράφω αναλυτικά το πώς μπορεί να γίνει με λίγα απλά βήματα :

1. Απεγκαθιστούμε οποιοδήποτε σχετικό driver έχουμε στο mio μας για SDHC (αν έχουμε κάποιο βέβαια - βλέπε αυτό της HTC) και κάνουμε reboot μετά την απεγκατάσταση.

2. Κάνουμε εγκατάσταση το Driver που δίνω στο attached zip file

"SDHC 8GB TESTED DRIVER FOR MIO 350-550.zip". Είναι σε cab έτοιμο για εγκατάσταση. Μετά την εγκατάσταση μας ζητά reboot και το κάνουμε.

3. Πρώτα δοκιμάσουμε όποια κάρτα 8άρα κιαν έχουμε, μην εκπλαγείτε καθόλου αν δουλέψει ακόμη και μια class 6 ή και 16GB κάρτα αν έχει κάποιος! Αν όμως δε δουλέψει αυτή που έχετε, τότε πάμε στο βήμα 4.

4. Αγοράζουμε τη δοκιμασμένη και σίγουρη κάρτα μνήμης:

Kingston SDHC 8GB Class 4 απο MediaMarkt 26euro. Ίσως στο Saturn την έχει φτινότερα στα 20euro αλλά εγώ δεν μπορούσα να τρέχω εκειπέρα.

5. Εισάγετε την κάρτα στο mio και απολαύστε 7.6 καθαρά GB (αν έχουμε την 8άρα)!

Καλή διασκέδαση!!

Αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει με 16άρα κάρτα SDHC, ας μας πει αν δούλεψε!

SDHC 8GB TESTED DRIVER FOR MIO 350-550.zip

• 10 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...