Προς το περιεχόμενο

προπληρωμενη καρτα

christosglx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι φοιτητης και θα ηθελα να μαθω αν μπορω να βγαλω προπληρωμενη καρτα γιατι ενας φιλος μου που πηγε και εβγαλε του ζητησαν και κατι χαρτια για να δειξει οτι δουλευει συγκεκριμενα αστυνιμικος ειναι.

Δημοσ.

Εγω έχω βγάλει απο την πειραιώς.

Βασικα ανοιγεις λογαριασμό στην τράπεζα και μετα τους ζητάς κωδικους WinBank (Username και Pasword) για να μπεις στον λογαριασμό σου, στην σελίδα της τράπεζας.

Απο εκεί θα εκδόσεις την προπληρωμένη καρτα ακολουθωντας τις οδηγιες

Δημοσ.

Ξερω, είναι και πιο φτηνή σε καθε φώρτοση (50 λεπτα αντι 2 ευρω) αλλά εγω ειχα ηδη λογαριασμο στην πειραιώς.

Πάντως είναι απόλυτα ασφαλές για συναλαγες. Η κάρτα δεν αντιπροσωπευει τον λογαριασμο σου σαν cash card (οπως νομιζουν μερικοι)

ουτε συνδέεται με τον λογαριασμο σου καπως.

Αντιθετα βγαζεις λεφτα παο τον λογαριασμο σου για να βαλεις στην προπληρωμενη.

Ακομα ομως και στην Πειραιως που πρεπει να τη φωρτωνω μπαινοντας στον λογαριασμο μου μεσα απ το ιντερνετ η διαδικασια ειναι επισης ασφαλης αφου για οποιαδηποτε αναληψη απο τον λογαριασμο σου μεσω ιντερνετ, το Pasword Που βαλες οταν μπηκες δεν αρκει:

Σου στελνουν ενα extra pin στον κινητο σου οταν ζητας να βγαλεις λεφτα για να μπουν στην καρτα, το οποιο ισχυει μονο για την συγκεκριμενη συνναλαγη ( αφου το βαλεις ακυρωνεται και την επομενη φορα πρεπει να σου σταλθει αλλο)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι και εγώ να βγάλω μια προπληρωμένη κάρτα για αγορές μέσω ebay.

Είμαι μεταξύ eurobank και τράπεζας κύπρου.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πόσο κρατάνε κάθε φορά που φορτίζεις χρήματα στην κάρτα;

Επίσης ισχύει ότι κρατάνε χρήματα επιπλέον κάθε φορά που κάνεις μια αγορά;

Τέλος μπορείς να χρησιμοποιείς ATM για να β'αζεις χρήματα στην κάρτα πχ αργά το βράδυ;

Σορρυ αλλά είμαι αρχάριος και δεν ξέρω πολλά.

Έχω στη eurobank οι χρεώσεις είναι οι παρακάτω.

t043zb.png

Όταν κάνεις αγορά δεν σου κρατάνε επιπλέον χρήματα :rolleyes:.

Για το ATM δεν γνωρίζω, λογικά θα γίνεται.

Γιατί δεν πας σε Πειραιώς; είναι πολύ καλύτερη.

Δημοσ.

Με την προπληρωμένη της αγροτικής, μπορώ να κάνω αγορές από ξένα ηλεκτρονικά μαγαζιά, συγκεκριμένα από το zavvi?

Δημοσ.
Με την προπληρωμένη της αγροτικής, μπορώ να κάνω αγορές από ξένα ηλεκτρονικά μαγαζιά, συγκεκριμένα από το zavvi?

αν στο site έχει το σηματάκι της VISA εκει που πας να κανεις το checkout τότε 100% μπορείς να κάνεις την αγορά που λες

Δημοσ.

αμα η προπληρωμενη σου εχει πανω αυτο το σήμα:

visa.jpg

και αντιστοιχα το site έχει αυτο το σημα εκει που κανεις την παραγγελία δεν εχεις κανένα προβλημα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...