Προς το περιεχόμενο

Ερωτηματικό που αναβοσβήνει!

athinamj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα slot in dvd κανουν συνηθως παραπανω θορυβο απο τα tray dvd.

Κατα τα αλλα, το dvd των apple ειναι κακης ποιοτητας κ απο τα πιο ζημιαρικα..

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τη κακής ποιότητας για εφέ τα έχουν! :rolleyes:

Δημοσ.

Γι' αυτό μόλις αγόρασα το νέο Macbook Pro πήρα αμέσως και ένα εξωτερικό drive LG το οποίο χρησιμοποιώ αποκλειστικά.;)

Δημοσ.
Γι' αυτό μόλις αγόρασα το νέο Macbook Pro πήρα αμέσως και ένα εξωτερικό drive LG το οποίο χρησιμοποιώ αποκλειστικά.;)

Ωραια...2000€+ φορητος και φοβομαστε να βαλουμε κανενα dvd μη κ χαλασει ..:mad:

Δημοσ.
πολύ παρέα κάνουμε.... :P

:-D "με οποιον δασκαλο καθησεις...." :lol::lol:

Περα απο την πλακα , αν αγαπαμε κατι πρεπει εμεις οι ιδιοι να τονιζουμε τα στραβα για να διορθωθουν και να μην ενεργουμε οπαδικα ..

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε για πιο ζημιάρικα κλπ αλλά τουλάχιστον στο iMac G5, τριετίας πλέον, το SuperDrive που έχει (DVD-R της Pioneer) δεν έχει πάθει τίποτα. Και χρησιμοποιείται κανονικά, ούτε εξωτερικά DVD-R ούτε τίποτα.

Το SuperDrive στο MacBook Unibody δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα σε 'πραγματικές συνθήκες'.

Δημοσ.

Το dvd-rom του g4 mac mini μου έχει γίνει για τα μπάζα πλέον. Τα μέτριας ποιότητας δισκακια δεν τα διαβάζει πλέον, απλώς τα κρατάει μέσα για να μου δίνει κάτι ενδιαφέρον ν' ασχοληθώ (δηλαδή να βρω έναν τρόπο να τα βγάλω έξω). :P

Δημοσ.
Ωραια...2000€+ φορητος και φοβομαστε να βαλουμε κανενα dvd μη κ χαλασει ..:mad:

Ναι είναι όντως σπαστικό, αλλά εαν χαλάσει τότε θα πρέπει να δώσω όλο το μηχάνημα για φτιάξιμο.Πριν το MacBook Pro είχα πάρει (από περιέργεια) ένα macmini.Το drive του ήταν αργό και έκανε φασαρία σαν να αγκομαχούσε.Τα ίδια συμβαίνουν και στο MacBook.Μπορεί να χαλάσει, μπορεί και όχι.Είναι και ψυχολογικό.Επιπλέον επειδή έχω αρκετά region1 DVD, τα πιο πεισματάρικα drive στο σπάσιμο είναι αυτά της Apple (Matshita νομίζω).Το LG (μέσω Windows) ελευθερώνεται μια χαρά.

Δημοσ.
Ναι είναι όντως σπαστικό, αλλά εαν χαλάσει τότε θα πρέπει να δώσω όλο το μηχάνημα για φτιάξιμο.

Εσυ καλα εκανες και "φυλας τα ρουχα σου" , η Αpple δεν πραττει καλα βαζοντας ενα χαμηλης ταχυτητας ,αλλα κυριως χαμηλης ποιοτητας dvd-rw στα προιοντα της .

Δημοσ.

Και από ενα φιλαράκι μου το Macbook white (2006) το ίδιο έπαθε. Με disk utility κτλ δεν γίνεται τίποτα. Όταν παει επίσης να κάνει archive and install δεν του βρίσκει καν το volume. Οπότε μάλλον σκληρός είναι έτσι;;;;Υπαρχει περίπτωση να έιναι καμία Logic-board;;

Τι προτείνετε, να τον αλλάξει μονος του τον σκληρο η να στείλει το macbook κατα το ουράνιο τόξο;;;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

να μείνει μακριά απο το "ουράνιο τόξο"...να το παει στη Document...άκου κει rainbow...απαπα :)

Δημοσ.

Πάντως και μόνος του να το αλλάξει δεν νομίζω να υπαρχει πρόβλημα. Απ'οτι είδα είναι πανεύκολο. Ετσι κ αλλιώς είναι εκτος εγγύησης.

Δημοσ.
Εννοειται πως τον αλλαζει μονος του..

Ευκαιρια για να βαλει ταχυτερο κ μεγαλυτερο δισκο..

Τι δίσκο προτείνετε;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...