Dark_Sage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σε όλους, ένας υπολογιστής ενος φίλου ειχε Ubuntu 8.10 (όλα τελεια) αλλα επειδη έκανε φορμάτ τα σβήσαμε και δοκιμάσαμε να τα ξαναπεράσουμε. Του έφερα το cd μου με τα Ubuntu 8.10 (με το ιδιο cd έχω περασει Ubuntu 8.10 σε 2 υπολογιστές δικούς μου). παμε να ξεκινσουμε το installation και μολις επιλεγουμε install Ubuntu 8.10 μας βγάζει το ακόλουθο μηνυμα: kernel panic-not syncing VFS Unable to mount root fs on unknown-block (8,0) μαζι με αλλες 2 γραμμές απο πάνω που δεν τις έχω συγκρατήσει... εννοείται ελιωσα google να βρω τι παίζει αλλα δεν κατάλαβα και πολλά και δεν μας βοήθησαν να λύσουμε πρόβλημα. απλα μου κανει τρελλη εντύπωση που ουτε υπολογιστής ούτε cd είχαν παρουσιάσει προβλημα πιο πριν στο Installation. καμια βοήθεια παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ποιόν boot manager έχεις και τι filesystem χρησιμοποιείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Sage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Ποιόν boot manager έχεις και τι filesystem χρησιμοποιείς; boot manager έχω τώρα των windows xp που εχει εγκατασταθει μετα το format και αφού θα περνάγαμε το Linux θα είχαμε οπως κ πριν τον grub. δεν εχει μεινει τπτ απο την προηγουμενη εγκατάσταση του λίνουξ λόγω φορμάτ. τελικά το προβλημα λύθηκε οταν γραψαμε ενα dvd καινούργιο με το Ubuntu... μάλλον του cd issues ηταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Α όντως, δε διάβασα καλά, νόμιζα οτι δεν μπορούσες να μπείς ε ήδη εγκαταστημένο λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.