Προς το περιεχόμενο

Transformers: Revenge of the Fallen

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η ταινια αναμενεται να ειναι φοβερη απο τα τρειλερ.

και εννοειται θα την δουμε..μονο και μονο για ενα λογο..(βλ.υπογραφη.χεχε)

edit.το κλιπ εχει και αλλες σκηνες της ταινιας.

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
η ταινια αναμενεται να ειναι φοβερη απο τα τρειλερ.

με εκπληκτικό σενάριο, και ηθοποιία, που τύφλα να χει ο μπογκαρτ και η χεπμπορν, στη βασίλισσα της αφρικής.

• Super Moderators
Δημοσ.
με εκπληκτικό σενάριο, και ηθοποιία, που τύφλα να χει ο μπογκαρτ και η χεπμπορν, στη βασίλισσα της αφρικής.

Transformers πάει να δει ο κόσμος, όχι Citizen Cane ffs!!!

Δημοσ.

26 Ιουνίου θα παίζει στις δικές μας αίθουσες;Κάπου νομίζω είδα αυτήν την ημερομηνία.Ρε παίδες δεν μπορώ να περιμένω μιλάμε...Θέλω να το δώ ΤΩΡΑΑΑΑ :cry:

• Super Moderators
Δημοσ.

λέγε τέτοια, να δεις καμιά έκρηξη από το πουθενά που τολμάς να προσβάλεις τον τρισμέγιστο Bay :P

Δημοσ.

ντα3ει ο ηθοποιος θεωρειται ανερχομενο (μεγαλο) ταλεντο και ειναι απο τους πιο αγαπητους στην αμερικη..η γκομενα δεν υπαρχει αρα τι καλυτερο θες εσυ για καστ..??;)

Δημοσ.

καλά, ας έπαιζε η γερασιμίδου, αντί της φοξ και θα σου λεγα, τι θα βλεπε ο κόσμος.

ντα3ει ο ηθοποιος θεωρειται ανερχομενο (μεγαλο) ταλεντο και ειναι απο τους πιο αγαπητους στην αμερικη..η γκομενα δεν υπαρχει αρα τι καλυτερο θες εσυ για καστ..??

ο μπιφτέκης, είναι χειρότερος κι απο τον μαρκουλάκη. Η άλλη, δεν είναι ηθοποιός. Εγώ πάντως σου προτείνω να δεις ταινίες με μπακώλ, μπογκαρτ, για να δεις χημεία μεταξύ 2 ηθοποιών. Η ρεντφορντ ντάναγουει.

Δημοσ.

Εμείς πάντως εδώ δεν θα πιέσουμε κανέναν να πάει να το δεί και καλώς αν δεν του αρέσει.Καλύτερα για εμάς τους υπόλοιπους που γουστάρουμε Fox και ρομποτοξυλίκι για να βρούμε εισητήρια στην πρεμιέρα :P

• Super Moderators
Δημοσ.
καλά, ας έπαιζε η γερασιμίδου, αντί της φοξ και θα σου λεγα, τι θα βλεπε ο κόσμος.

αν δεν έπαιζε θα είχαν βάλει άλλη γκόμενα, απλό...

ο μπιφτέκης, είναι χειρότερος κι απο τον μαρκουλάκη. Η άλλη, δεν είναι ηθοποιός. Εγώ πάντως σου προτείνω να δεις ταινίες με μπακώλ, μπογκαρτ, για να δεις χημεία μεταξύ 2 ηθοποιών. Η ρεντφορντ ντάναγουει.

ok κόψε το trollάρισμα, η ταινία δεν είναι για oscarικές ερμηνείες, αλλά για την καύλα μας...

Δημοσ.

θα συμφωνήσω με afentiko χωρίς να σημαίνει ότι δε θα τη δω. Η ταινία σαν την πρώτη θα είναι ένα ατελείωτο, cool οφθαλμόλουτρο. Δε σημαίνει επειδή είναι tranformers πως πρέπει να είναι μόνο αυτό. Πάρε τα τελευταία batman για παράδειγμα. Και να μην άρεσαν σε κάποιον, σκοπός ήταν να είναι ολοκληρωμένες ταινίες, με ρεαλιστικό σενάριο και ερμηνείες.

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά τα comics του batman έχουν και ένα X επίπεδο...τα cartoon των Transformers τι είχαν? η σύγκριση είναι απλά ατυχής

μην περιμένετε κάτι από ένα franchise που δεν μπορεί να το δώσει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...