soturin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 σώθηκες, farcry διάβασε το link του παππού μία πάντως αυτό με τα 5 που βυθίζονται, ψοφάει ένα, ανασταίνεται ένα, και ανεβαίνουν έξι με βάρεσε πολύ άσχημα τη στιγμή που το έβλεπα. Στάνταρ σκέφτηκαν θα τον μπερδέψουμε τον αμερικάνο αμα πουμε το ίδιο νούμερο. Έπρεπε να υπάρχει: σκηνή αδίστακτων decepticons που σκοτώνουν τον δικό τους γιατί είναι ΤΟΣΟ κακοί, και ατάκα "it's 6!" για να δείξει κάποιο σασπένς στην αλλαγή, ότι κάτι ανεβαίνει καινούργιο. Και τι θυσιάσαμε; τα μαθηματικά μωρε...
FarCry Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 σώθηκες, farcry διάβασε το link του παππού μία το διαβασα αλλα δεν αναφερει το συγκεκριμενο . γιαυτο και ρωτησα But the Allspark killed Megatron in the first movie.Yes. ...and now it can also bring him back to life. It's very powerful, this Allspark. :lol::lol::lol::lol:
manic Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ατυχής ερώτηση καθώς οι άντρες που λες είναι στην ουσία αγόρια ρομποτ+ξύλο = end of story γενικά δεν μπορώ να καταλάβω την υστερία, "αν δεν ήταν η megan fox". Δεν αντέχει ο άλλος 2 ώρες κάτι αν δεν έχει μια γκόμενα; σιγά το εργο (για μενα...) ειναι ηλιθιο εκτος και εαν εισαι 9-10 χρονων δεν εχει καμια απολυτος σχεση με αυτ που λεμε εβδομη τεχνη, οι πρωταγονιστες παιζουν αθλια ( κατανοητο μιας και ειναι νεα παιδια) εκτος απο την τυπισα και αντε τα ειδικα εφε τι αλλο μπορει να σε κανει να πας Σιγά ρε παίδες μη δώσω 9 ευρώ για να δώ την Μεγκαν Φοξ και μάλιστα ντυμένη.Λες και θα μου κάτσει... Υπάρχει και το γκουγκλε για φοτο της και άλλα σιγά μην πληρώσω κιόλας για μια γκόμενα που δεν θα δώ ποτέ μου. πες μου οτι πληρωσες 9 ευρω για το εβριματικο σεναριο και τις υπεροχες υποκριτικες ικανοτητες των ηθοποιων??? υγ: η ερωτηση μου ηταν ειρωνικη για οσους δεν το επιασαν μιας και ο εργο δεν αξιζει μια λεω ποιος ειναι ο λογος για αυτον τον ντορο (υπεθεσα η fox)
Fronimitis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 το εργο (για μενα...) ειναι ηλιθιο εκτος και εαν εισαι 9-10 χρονων δεν εχει καμια απολυτος σχεση με αυτ που λεμε εβδομη τεχνη, οι πρωταγονιστες παιζουν αθλια ( κατανοητο μιας και ειναι νεα παιδια) εκτος απο την τυπισα και αντε τα ειδικα εφε τι αλλο μπορει να σε κανει να πας πες μου οτι πληρωσες 9 ευρω για το εβριματικο σεναριο και τις υπεροχες υποκριτικες ικανοτητες των ηθοποιων??? υγ: η ερωτηση μου ηταν ειρωνικη για οσους δεν το επιασαν μιας και ο εργο δεν αξιζει μια λεω ποιος ειναι ο λογος για αυτον τον ντορο (υπεθεσα η fox) Για τις υπεροχες υποκριτικες ικανοτητες των ρομποτ πληρωσα.Ηξερα τι πηγα να δω και ειμαι σιγουρος πως ο Optimus Prime θα εχει τον Α' ρομποανδρικο ρολο. Υγ.Η απαντηση μου ηταν ειρωνικη....ξερεις εσυ...
FarCry Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 δε ξερω τι λετε εσεις παντως ειναι πολλα τα λεφτα ρε μλκ!!! = Worldwide: $607,683,781 http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=transformers2.htm
Tzimmys Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 το εργο (για μενα...) ... οι πρωταγονιστες παιζουν αθλια ( κατανοητο μιας και ειναι νεα παιδια) Αυτό δεν είναι κανόνας. Έχω δει performs να σου φύγει το κεφάλι.
kirileman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 πάντως αυτό με τα 5 που βυθίζονται, ψοφάει ένα, ανασταίνεται ένα, και ανεβαίνουν έξι με βάρεσε πολύ άσχημα τη στιγμή που το έβλεπα. Στάνταρ σκέφτηκαν θα τον μπερδέψουμε τον αμερικάνο αμα πουμε το ίδιο νούμερο. Έπρεπε να υπάρχει: σκηνή αδίστακτων decepticons που σκοτώνουν τον δικό τους γιατί είναι ΤΟΣΟ κακοί, και ατάκα "it's 6!" για να δείξει κάποιο σασπένς στην αλλαγή, ότι κάτι ανεβαίνει καινούργιο. Και τι θυσιάσαμε; τα μαθηματικά μωρε... Πω ρε πστη τι μ@λ@κία. Πρέπει να σταματήσω να χρησιμοποιώ το κομπιουτεράκι!
Chrisxxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Εδωσα 9 ευρώ μονο για να δω τον οπτιμους και τιποτε αλλο. Αν μαλιστα δεν ειχε καθολου σεναριο και δεν επαιζε η Μεγκαν Φοξ και οι αλλοι θα μ'αρεσε ακομα περισσότερο η ταινια..
neroxiths Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ατυχής ερώτηση καθώς οι άντρες που λες είναι στην ουσία αγόρια ρομποτ+ξύλο = end of story γενικά δεν μπορώ να καταλάβω την υστερία, "αν δεν ήταν η megan fox". Δεν αντέχει ο άλλος 2 ώρες κάτι αν δεν έχει μια γκόμενα; σιγά offtopic ειναι, αλλά soturin απλά τα έσπασες με αυτό το reply man, απλά μπράβο!
CptBill Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 εκανα το μοιραιο λαθος να το δω. Περιμενα μια απο τα ιδια με βαση αυτα που ειδα στο πρωτο. Απο τα πρωτα 10 λεπτα αρχισα να ξυνιζω. Οι διαλογοι απλα δεν υπηρχαν. Λες και ειχαν γραφτει απο 10 χρονο για 10χρονα. Τα αστεια απλα ανοστα, τα διδυμα ρομποτ η χειροτερη προσθηκη. Ειχα αρχισει να απορω εαν οντως ηταν sequel του πρωτου. Στα θετικα φυσικα η Megan. Αυτη μονο.
FarCry Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Στα θετικα φυσικα η Megan. Αυτη μονο. η οποια μου βγαζει και γλωσσα η κλωσσα Με την καυτή πρωταγωνίστρια των ''Transformers'', Megan Fox, τα έβαλε ο σκηνοθέτης των δύο ταινιών (αλλά και αμέτρητων άλλων blockbusters), Michael Bay, όταν η Megan τόλμησε να δηλώσει ότι οι ταινίες του Bay δεν προσφέρονται για ερμηνείες από τους ηθοποιούς. http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=308093&cid=153 αναιδεστατη
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 THIS IS SPARTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (οεο)
Cue Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Μου αρέσει που υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.