Tzimmys Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Το 1 μου άρεσε περισσότερο. Πατήσαν σε αυτά που είχαν καταφέρει στο 1 και με το χιούμορ που προσθέσαν, προσπάθησαν να αναπαράγουν την επιτυχία. Περίμενα πολλά περισσότερα. Οι ώρα πέρασε μια χαρά, δεν είναι και άσχημη, αλλά ήθελα να το πάνε παραπέρα.
Sugizo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Τα μείον της: - Οι φωνές του Megatron και του Starscream είναι χάλια σε σχέση με τη G1. Μόνο ο Soundwave είναι 1 χαρά, αλλά θα έπρεπε να έχει πιο μηχανική φωνή. Frank Welker: Transformers: Revenge of the Fallen: Soundwave / Devastator / Reedman (voice) Transformers: The Return of Optimus Prime (1987) (V) (voice): Galvatron / Mixmaster / Rumble / Skywarp / Soundwave / Superion / Wheelie "Transformers" .... Megatron / ... (44 episodes, 1984-1987) Transformers: Five Faces of Darkness (1986) (V) (voice): Galvatron / Mixmaster / Rumble / Skywarp / Soundwave / Superion / Wheelie The Transformers: The Movie (1986) (voice) .... Megatron / Soundwave / Rumble / Frenzy / Laserbeak / Wheelie / Junkion και η λίστα συνεχίζεται... τώρα πες μου τι δεν σου άρεσε στον ήχο του Soundwave? το γεγονός ότι την έκανε ο original τύπος που την έκανε και στα παλιότερα? εγώ πάντως όταν άκουσα τον Soundwave ένιωσα κάπως... σαν να ήμουν πάλι 10 χρονων.
Tuko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Αφου λέω ότι μου άρεσε ^^ Απλά του αφαίρεσαν τη μηχανική φωνή που είχε στα κινούμενα ( το εφφέ) Και όλα τα πιο πάνω που παραθέτεις τα είδα ξανά πριν 2 χρόνια, όλη τη G1, πριν βγει η 1η ταινία ^^ Άκου τη μηχανική φωνή του Original να θυμηθείς τι εννοώ ^^ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=1jN2lIwF7wY[/ame]
manic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ερωτησει ποσοι απο τους αντρες δεν θα πηγαινατε να το δειτε αμα δεν επαιζε η megan fox?? (εγω παντως δεν θα πηγαινα!!!!)
Dimitris1948 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ερωτησει ποσοι απο τους αντρες δεν θα πηγαινατε να το δειτε αμα δεν επαιζε η megan fox??(εγω παντως δεν θα πηγαινα!!!!) κανένας...(ούτε εγώ)
soturin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ερωτησει ποσοι απο τους αντρες δεν θα πηγαινατε να το δειτε αμα δεν επαιζε η megan fox??(εγω παντως δεν θα πηγαινα!!!!) ατυχής ερώτηση καθώς οι άντρες που λες είναι στην ουσία αγόρια ρομποτ+ξύλο = end of story γενικά δεν μπορώ να καταλάβω την υστερία, "αν δεν ήταν η megan fox". Δεν αντέχει ο άλλος 2 ώρες κάτι αν δεν έχει μια γκόμενα; σιγά
Fronimitis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Σιγά ρε παίδες μη δώσω 9 ευρώ για να δώ την Μεγκαν Φοξ και μάλιστα ντυμένη.Λες και θα μου κάτσει... Υπάρχει και το γκουγκλε για φοτο της και άλλα σιγά μην πληρώσω κιόλας για μια γκόμενα που δεν θα δώ ποτέ μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 ερωτησει ποσοι απο τους αντρες δεν θα πηγαινατε να το δειτε αμα δεν επαιζε η megan fox??(εγω παντως δεν θα πηγαινα!!!!) ατυχής ερώτηση καθώς οι άντρες που λες είναι στην ουσία αγόρια ρομποτ+ξύλο = end of story γενικά δεν μπορώ να καταλάβω την υστερία, "αν δεν ήταν η megan fox". Δεν αντέχει ο άλλος 2 ώρες κάτι αν δεν έχει μια γκόμενα; σιγά με κάλυψε ο soturin...
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Σιγά το μπάζο ρεεεεε. Το άλλο το ξανθό το τρελό πιο ήταν? Την είδα λοιπόν την ταινία , 2 και μισή ώρες άπειρο ρομπότ , ΜΟΝΟ για σινεμά, καλή φάση, ότι κλισέ και στοιχείο περιπέτειας μπορούσε να μπει, μπήκε. Το ξεσκίσανε με τα αστειάκια πάντως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Το άλλο το ξανθό το τρελό πιο ήταν? http://www.imdb.com/name/nm1456970/ imdb is your friend
soturin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 το "nerd"-ξανθό του πρώτου >> του college girl του δεύτερου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 το "nerd"-ξανθό του πρώτου >> του college girl του δεύτερου yes i agree...
pappous_soulis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 ενδιαφέρουσα εξιστόρηση των γεγονότων της 2ης ταινίας [spoiler alert] το "nerd"-ξανθό του πρώτου >> του college girl του δεύτερου Indeed.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 ενδιαφέρουσα εξιστόρηση των γεγονότων της 2ης ταινίας [spoiler alert] έλα τώρα, λεπτομέρειες
FarCry Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 εχω μια απορια γιατι καπου κολλησα. αφου ο fallen (prime) μπορει να σκοτωθει μονο απο prime, γιατι ο optimus (prime) μπορει να σκοτωθει απο τον megatron? λιγο μουφα το υπεροπλο που καθαρισε τον devastator εγω δεν πηγα στο cinema...την ειδα απο αλλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.