Προς το περιεχόμενο

Transformers: Revenge of the Fallen

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 1 μου άρεσε περισσότερο. Πατήσαν σε αυτά που είχαν καταφέρει στο 1 και με το χιούμορ που προσθέσαν, προσπάθησαν να αναπαράγουν την επιτυχία. Περίμενα πολλά περισσότερα. Οι ώρα πέρασε μια χαρά, δεν είναι και άσχημη, αλλά ήθελα να το πάνε παραπέρα.

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα μείον της:

- Οι φωνές του Megatron και του Starscream είναι χάλια σε σχέση με τη G1. Μόνο ο Soundwave είναι 1 χαρά, αλλά θα έπρεπε να έχει πιο μηχανική φωνή.

Frank Welker:

Transformers: Revenge of the Fallen: Soundwave / Devastator / Reedman (voice)

Transformers: The Return of Optimus Prime (1987) (V) (voice): Galvatron / Mixmaster / Rumble / Skywarp / Soundwave / Superion / Wheelie

"Transformers" .... Megatron / ... (44 episodes, 1984-1987)

Transformers: Five Faces of Darkness (1986) (V) (voice): Galvatron / Mixmaster / Rumble / Skywarp / Soundwave / Superion / Wheelie

The Transformers: The Movie (1986) (voice) .... Megatron / Soundwave / Rumble / Frenzy / Laserbeak / Wheelie / Junkion

και η λίστα συνεχίζεται...

τώρα πες μου τι δεν σου άρεσε στον ήχο του Soundwave? το γεγονός ότι την έκανε ο original τύπος που την έκανε και στα παλιότερα? εγώ πάντως όταν άκουσα τον Soundwave ένιωσα κάπως... σαν να ήμουν πάλι 10 χρονων.

Δημοσ.

Αφου λέω ότι μου άρεσε ^^ Απλά του αφαίρεσαν τη μηχανική φωνή που είχε στα κινούμενα ( το εφφέ) :)

Και όλα τα πιο πάνω που παραθέτεις τα είδα ξανά πριν 2 χρόνια, όλη τη G1, πριν βγει η 1η ταινία ^^

Άκου τη μηχανική φωνή του Original να θυμηθείς τι εννοώ ^^

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=1jN2lIwF7wY[/ame]

Δημοσ.

ερωτησει ποσοι απο τους αντρες δεν θα πηγαινατε να το δειτε αμα δεν επαιζε η megan fox??

(εγω παντως δεν θα πηγαινα!!!!)

Δημοσ.
ερωτησει ποσοι απο τους αντρες δεν θα πηγαινατε να το δειτε αμα δεν επαιζε η megan fox??

κανένας...(ούτε εγώ)

Δημοσ.

ατυχής ερώτηση καθώς οι άντρες που λες είναι στην ουσία αγόρια

ρομποτ+ξύλο = end of story :P

γενικά δεν μπορώ να καταλάβω την υστερία, "αν δεν ήταν η megan fox". Δεν αντέχει ο άλλος 2 ώρες κάτι αν δεν έχει μια γκόμενα; σιγά

Δημοσ.

Σιγά ρε παίδες μη δώσω 9 ευρώ για να δώ την Μεγκαν Φοξ και μάλιστα ντυμένη.Λες και θα μου κάτσει... :P Υπάρχει και το γκουγκλε για φοτο της και άλλα σιγά μην πληρώσω κιόλας για μια γκόμενα που δεν θα δώ ποτέ μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

ατυχής ερώτηση καθώς οι άντρες που λες είναι στην ουσία αγόρια

ρομποτ+ξύλο = end of story :P

γενικά δεν μπορώ να καταλάβω την υστερία, "αν δεν ήταν η megan fox". Δεν αντέχει ο άλλος 2 ώρες κάτι αν δεν έχει μια γκόμενα; σιγά

με κάλυψε ο soturin...

Δημοσ.

Σιγά το μπάζο ρεεεεε.

Το άλλο το ξανθό το τρελό πιο ήταν?

Την είδα λοιπόν την ταινία , 2 και μισή ώρες άπειρο ρομπότ , ΜΟΝΟ για σινεμά, καλή φάση, ότι κλισέ και στοιχείο περιπέτειας μπορούσε να μπει, μπήκε. Το ξεσκίσανε με τα αστειάκια πάντως.

• Super Moderators
Δημοσ.
το "nerd"-ξανθό του πρώτου >> του college girl του δεύτερου

yes i agree...

Δημοσ.

εχω μια απορια γιατι καπου κολλησα. αφου ο fallen (prime) μπορει να σκοτωθει μονο απο prime, γιατι ο optimus (prime) μπορει να σκοτωθει απο τον megatron?

λιγο μουφα το υπεροπλο που καθαρισε τον devastator :P

εγω δεν πηγα στο cinema...την ειδα απο αλλου :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...