Προς το περιεχόμενο

Transformers: Revenge of the Fallen

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιτελαρχες του Hollywood να μια καλη ταινεια για να σαρωσει τα oscar... αυτη και φυσικα το Battlestar Galactica...

Πως;;;;;;;;;;;;;:fear:

Δημοσ.

Το είδα και δεύτερη φορά. Ήταν καλύτερο αυτή τη φορά hahahahahaha

Ε ΡΕ ΤΑΙΝΙΑΡΑ.

I RISE, YOU FALL.

Δημοσ.

I RISE, YOU FALL.

Η συγκεκριμένη ατάκα δεν ταίριαζε στο ύφος του Optimus και παραξενεύτηκα που τον άκουσα να τη ξεστομίζει.

Whatever.

Δημοσ.

To transformers 1 μου αρεσε παρα πολυ, στο 2 μονο δεν κανανε sex τα robot. Εκτιμω το σχεδιαστικο αλλα γενικα με αφησε ψιλοαδιαφορο

Δημοσ.

Συγνώμη αν έχει ξαναναφερθεί.

Την μετάφραση ποιό παλικάρι την έκανε;

Εκεί που τηλεμεταφέρθηκαν στην έρημο, και είχε πέσει η Megan Fox πάνω στα μπαλάκια του αλλου έλιωσα στα γέλια!

Είναι δυνατόν να πετάει ατάκα:

"Ωχ, Τ' αρχίδια μου"

;

Δημοσ.
Η συγκεκριμένη ατάκα δεν ταίριαζε στο ύφος του Optimus και παραξενεύτηκα που τον άκουσα να τη ξεστομίζει.

Whatever.

Νομίζω ταίριαζε.

Επίσης ταίριαζε όταν τον έκραζε στην μάχη στο δάσος. Καλά του τα 'πε. :P

Δημοσ.

Έχοντας ήδη δει την ταινία 2 φορές και ως λάτρης της Generation 1 έχω να πω τα παρακάτω.

Όποιος δε θυμάται από Transformers (G1) ή δε ξέρει θα ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙ.

Όποιος είναι φαν της G1 όπως εγώ είναι πιθανό να την δει και να του αρέσει πολύ σαν ταινία - αλλά θα πρέπει να θεωρήσει ότι είναι κάτι διαφορετικό.

Τα μείον της:

- Ασχολείται ελάχιστα με τα Autobots, με εξαίρεση τον Optimus.

- Όπως και στη 1η ταινία, οι Decepticons είναι ίδιοι οι περισσότεροι, δεν έχουν καμία σχεσή με τους αυθεντικούς των κινουμένων που τους ξεχωρίζεις αμέσως!

- Ασχολείται η ταινία υπερβολικά με τους ανθρώπους και λίγο με τα ρομποτ.

- Υπερβολικό χιούμορ και ειδικά αυτό των διδύμων είναι άθλιο.

- Σεναριακά είναι ένα κουλουβάχατο, μία μείξη διαφορών γενεών και ιστοριών transformers, βάζει μέσα πχ Devastator (που τον έχει και αναπηρό και διαφορετική μορφή...), Demolishor κλπ και εννοείται ότι δεν εξηγεί τπτ, έχει ξοδέψει τόσο χρόνο σε ψυχωτικές μανάδες και μαλακοπίτουρες φοιτητές και τα σάιτ τους, αντί να μας πει περισσότερα για τα transformers.

- Οι φωνές του Megatron και του Starscream είναι χάλια σε σχέση με τη G1. Μόνο ο Soundwave είναι 1 χαρά, αλλά θα έπρεπε να έχει πιο μηχανική φωνή.

- Είναι πάρα πολλά που θα μπορούσα να πω ακόμα...

Τα συν:

- Τα εφέ και οι εκρήξεις ( Bay Film.. )

- Η μάχη στο δάσος απλά τα ΣΠΑΕΙ.

- Η μπόλικη δράση

- Το New Divide και 21 guns :P

- Ο Optimus και η..εμφάνιση του Jetfire.

- H Megan κλασσικά, στη σκηνή με τη μηχανή στην αρχή, ακούστηκε σε όλο το σινέμα "μωρό μου..! " :lol:

Λέγεται ότι το Transformers 3 θα βγει το 2012, ευελπιστώ ακόμα καλύτερα πράγματα - να μαστε καλά ως τότε ^^

Είναι σίγουρα πάντως το ΗΙΤ του καλοκαιριού!

• Super Moderators
Δημοσ.

2012? δεν αργεί κάπως ?

η ταινία πάντως έχει ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ στα έσοδα από tickets...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...