Προς το περιεχόμενο

Transformers: Revenge of the Fallen

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις γυρισα.Απιστευτο....

Ο απολυτος ορισμος της ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, blockbuster κλπ...

Αν ξερεις τι ακριβως πας να δεις, οπως εχουμε ξαναπει σε αυτο το τοπικ, τοτε για 2.5 ωρες το μυαλο σου θα λιωνει απο την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ των εφε, των εκρηξεων και των καταστροφων.

Πολυ γελιο επισης, περισσοτερο απο την 1η ταινια.

Το σεναριο μουφα, αλλα ειναι τοσο γαματο το υπολοιπο συνολο που η ταινια δεν χρειαζεται καν σεναριο.

Ειχα και εκπτωση λογω αστεριων στην καρτα, εδωσα 4 ευρω και στο τελος ενιωσα οτι εκλεψα την παραγωγη :P

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μολις γυρισα.Απιστευτο....

Ο απολυτος ορισμος της ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, blockbuster κλπ...

Αν ξερεις τι ακριβως πας να δεις, οπως εχουμε ξαναπει σε αυτο το τοπικ, τοτε για 2.5 ωρες το μυαλο σου θα λιωνει απο την ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ των εφε, των εκρηξεων και των καταστροφων.

Πολυ γελιο επισης, περισσοτερο απο την 1η ταινια.

Το σεναριο μουφα, αλλα ειναι τοσο γαματο το υπολοιπο συνολο που η ταινια δεν χρειαζεται καν σεναριο.

Ειχα και εκπτωση λογω αστεριων στην καρτα, εδωσα 4 ευρω και στο τελος ενιωσα οτι εκλεψα την παραγωγη :P

Μόλις επέστρεψα και γω απο την Vmaχ του Φαλήρου.....

Απλά εκπληκτική , καλύτερη απο την πρώτη και με το γέλιο της και με τα εκπληκτικά εφέ της και με την ιδιαίτερα προσεγμένη παραγωγή της

αυτά.....................ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ δεν λυπήθηκα τα 9,50 €

Δημοσ.
Ενώ η μετάφραση του τίτλου της ταινίας είναι καλύτερη?

"TRANSFORMERS: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ" :o

καλά ο τίτλος είναι τρελλή ήττα :P

"Η Εκδίκηση των Έκπτωτων" θα έπρεπε να μεταφραστεί έτσι;

Δημοσ.

Και ξαναλέω εγώ. Μα να χάσει το ένα το oscar για τα εφε;;;;;

Αν και φέτος τα ίδια να πάνε να πνιγούν. Να δείτε που θα το δώσουν σε κανά terminator.

• Super Moderators
Δημοσ.
"Η Εκδίκηση των Έκπτωτων" θα έπρεπε να μεταφραστεί έτσι;

"του έκπτωτου", ένας είναι.

owned... :P

Δημοσ.

Ναι παιδιά τραβάτε δείτε το!!!Μην το περιμένετε σε Dvd ή σε BlueRay.Η ταινία επειδή δεν έχει να επιδείξει και τίποτα το φοβερό εκτός απο τα εφέ μην το αφήσετε και δεν το δείτε στο σινεμά.Χαζέψανε τα ματάκια μου και τα αυτάκια μου κάποιες στιγμές απο αυτά που άκουγα και έβλεπα...Παναδαισία οπτικών και ακουστικών εφέ!Καλύτερο από το 1 σε όλα,μέχρι κι οι μάχες μεταξύ των ρομπότ είναι καλύτερες αφού στο 1 δεν καταλάβαινες τι γινόταν στις μεταξύ τους μάχες.

Μόνο ψιλοξενέρωμα τα πολλά μικρά ρομποτάκια και ειδικά αυτά στην κουζίνα του σπιτιού του Γουιτγουικι που μοιάζανε με Gremlins ρομπότ :P

ΥΓ.Ο έκπτωτος υπήρχε και στα κόμικς;Πρώτη φορά τον άκουγα...

Δημοσ.
"του έκπτωτου", ένας είναι.

owned... :P

Δεν την έχω δει και υπέθεσα ότι είναι πληθυντικός επειδή ηττήθηκαν οι decepticons στο 1.

ThReSh στα 10.000 "owned" posts παίρνεις δώρο ένα γλειφιτζούρι. Κοντά είσαι.

Δημοσ.

o τίτλος λογικά παίζει μεταξύ των δύο, τυπικά είναι ο fallen, αλλά αμφιβάλλω πως δε θέλαν να δημιουργηθεί η εντύπωση πώς αναφέρονται στους decepticons γενικά.

Την είδα χτες, άαααπειρο ξύλο με γαματα robot, a boy's wet dream

Ευτυχώς σε σχέση με το πρώτο είχε και σκηνές που πορωνόσουνα οπαδικά με συγκεκριμένους χαρακτήρες, πχ ο optimus ή ο bumblebee είχαν σκηνές που τα σκίζαν όλα (ειδικά ο optimus δεν ήταν φλώρος "πολεμώ για το καλό, κακούλι", έριχνε μπόλικο trash-talk)

μεγάλο fail το χιούμορ, μέχρι να εμφανιστεί ο john turturro, άμα το 'χει ο άνθρωπας...

το σενάριο δεν υστερούσε στοιχειώδους δομής όπως το πρώτο, αλλά ήταν η κλασική ξενέρωτη αμερικάνια (ποιος θα πει το l-word, look at me, because i believe it κτλ)

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν την έχω δει και υπέθεσα ότι είναι πληθυντικός επειδή ηττήθηκαν οι decepticons στο 1.

ThReSh στα 10.000 "owned" posts παίρνεις δώρο ένα γλειφιτζούρι. Κοντά είσαι.

ahem, και εγώ αυτό είχα υποθέσει πριν πάω να την δω :o

μόνο αν είναι γεύση λεμόνι... :P

Δημοσ.

καλα πηγα στην πρεμιερα εδω στην κομοτηνη στις 2230 και στις 0130 περιπου που τελειωσε , εκτος απο το οτι ειχα χαζεψει , ελεγα μακαρι να ειχε αλλη μια προβολη να ξαναμπω...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ επιτελαρχες του Hollywood να μια καλη ταινεια για να σαρωσει τα oscar... αυτη και φυσικα το Battlestar Galactica...

...So Say We All

Δημοσ.
Θα πάω σήμερα να την δω. Πόσο διαρκεί;

2μιση ώρες. village βόλου που πήγα είχε και διάλλειμα, απαραίτητο για ένα ψιλό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...