Προς το περιεχόμενο

Transformers: Revenge of the Fallen

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mα το νόημα της ταινίας είναι τα εφέ. Δεν έχεις κανένα λόγο να το δεις σε cam. Αν και γενικά ποτέ δεν έχω πείσει τον εαυτό μου να δει CAM, ό,τι ταινία και να ναι

Σε cam ούτε εγώ έχω δει. Αλλά μου είπαν ότι βλέπονται σχετικά καλά, επίσης σπάνια πάω να δω τέτοιου είδους ταινίες (θα πρέπει να πάω μάλλον μόνος αφού κανείς άλλος δεν ακολουθεί και δεν...) είπα και πρωτοτυπήσω...

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε cam ούτε εγώ έχω δει. Αλλά μου είπαν ότι βλέπονται σχετικά καλά, επίσης σπάνια πάω να δω τέτοιου είδους ταινίες (θα πρέπει να πάω μάλλον μόνος αφού κανείς άλλος δεν ακολουθεί και δεν...) είπα και πρωτοτυπήσω...

Κοίτα, υπάρχει περίπτωση να βγει μία ταινία σε cam/ts και να είναι αρκετά καλή η ανάλυση και να μπορείς να τη δεις. Συνήθως όμως βγαίνουν χάλια release που δεν βλέπονται και άσε που ακούς το ποπ-κορν από μέσα. :P

Τώρα για το Τranposter δεν έχει βγει κάτι καλό, μπορείς όμως να κάνεις υπομονή και υπάρχει περίπτωση να βγει καλύτερο ή να περιμένεις πολύ περισσότερο για κάνα R5. :-)

Δημοσ.

Τι μου άρεσε:

- CGI

- Huge motherfυcking robots

- Optimus kicks a lot ass

- Soundwave with Frank Welkers' Voice

- Alice

- Μάχη στο δάσος

- Devastator

- Ο Bay ανατινάζει τα ΠΑΝΤΑ

- AWESOME CGI

Τι με ψιλοχάλασε:

- Διάρκεια

- Το cheesy χιούμορ σε μερικές σκηνές [@@ Devastator...]

- Θα ήθελα περισσότερη Devastator δράση

- Σενάριο :P

Εφόσον περάσατε καλά στην 1η ταινία θα σας αρέσει και η 2η.

Εξαίρετο καλοκαιρινό [mind/brain less] fun.

Η ακαδημία ΠΡΕΠΕΙ να δώσει το oscar sfx στην ταινία αλλιώς να ψοφήσουν αργά και βασανιστικά.

Αυτά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Τώρα για το Τranposter δεν έχει βγει κάτι καλό

tranposter=transexual poster? new word!

Δημοσ.
Τι μου άρεσε:

- CGI

- Huge motherfυcking robots

- Optimus kicks a lot ass

- Soundwave with Frank Welkers' Voice

- Alice

- Μάχη στο δάσος

- Devastator

- Ο Bay ανατινάζει τα ΠΑΝΤΑ

- AWESOME CGI

Τι με ψιλοχάλασε:

- Διάρκεια

- Το cheesy χιούμορ σε μερικές σκηνές [@@ Devastator...]

- Θα ήθελα περισσότερη Devastator δράση

- Σενάριο :P

Εφόσον περάσατε καλά στην 1η ταινία θα σας αρέσει και η 2η.

Εξαίρετο καλοκαιρινό [mind/brain less] fun.

Η ακαδημία ΠΡΕΠΕΙ να δώσει το oscar sfx στην ταινία αλλιώς να ψοφήσουν αργά και βασανιστικά.

Αυτά.

ειχε και γαματο CGI !!! ξεχασες να το πεις :P

παω να την δω αυριο ;)

Δημοσ.

Να ρωτήσω μιας και το είπε και ο Material_Defender_1032.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ OSCAR ΕΦΕ ΤΟ ΤΡΑΝΣΟΡΜΕΡ 1??????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:Και από τον άλλον που έχει χάσει την μνήμη του και απλώς τρακάρει το αυτοκίνητο του σε ένα τούνελ(Identity 3)????????:cry::cry::cry::cry:

Όσο για τους μεταφραστές ναι. Its EMP burst" -> "Το EMP χάλασε" whatever.gif....Και κάνανε και μύνηση στα site με τους υπότιτλους. Αφού δεν το κατέχουν γιατί;

Βρε bladerasasas γιατί για το ρομποτάκι. Έριξα τρελό γέλιο. Οι περισσότεροι στην αίθουσα το ζήλεψαν....ΧΧΑΧΑΧΑΧΑ:lol::lol::lol:.

Δημοσ.
Επίσης οι μεταφραστές κάνανε πάλι το θαύμα τους.

"Its EMP burst" -> "Το EMP χάλασε" whatever.gif

Ενώ η μετάφραση του τίτλου της ταινίας είναι καλύτερη?

"TRANSFORMERS: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ" :o

Δημοσ.

νταξ γαμησέτα.

http://scifiwire.com/2009/06/how-the-giant-robot-fx-in.php

τον πίνει το forum, δεν με αφήνει να κάνω c/p μεγάλο αγγλικό κείμενο και μου χτυπάει συνέχεια ότι δεν χρησιμοποιώ ελληνικούς χαρακτήρες!

Δημοσ.

Πολύ καλή ταινία Προσωπικά θεωρώ ότι είναι καλύτερη και απο το Νο1 ! Για επίπεδο transformers είναι καταπληκτική ! Περνάς 2.5 ωρες πολύ χαλαρά !

Δημοσ.
Δηλαδή να μην το δω από cam, θα χάσει πολύ ε;

Blasphemy!!!! :P

Αντέεεε, ζηλεύω απίστευτα.. Διαβάζω τόσες καλές κριτικές και εντυπώσεις, και κάνω υπομονή για να τη δω (την πρώτη φορά) σε ΙΜΑΧ... :cry:

Δημοσ.

Συγκριτκά με το 1 πολύ καλύτερη. Βέβαια σαν υπόθεση transformers για το 2009 την περίμενα πιο "ανθρώπινη" . Πάντως περνάς ευχάριστα την ώρα σου και χωρίς βέβαια να κουραστείς ούτε μία στιγμή . Πάρα πολύ δράση και γενικότερα τα εφέ είναι κορυφαία . Ο ήχος λίγο με χάλασε που το χαμηλώνει αρκέτες φορές σε ορισμένες σκηνές ,τεχνική είναι αυτό βέβαια , ή μπορεί να έφταιγε και η αίθουσα :P . ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...