Προς το περιεχόμενο

Transformers: Revenge of the Fallen

GhostRiderLSOV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα πάντως με κούρασε πολύ, ένα ατελείωτο (2,5h?!) κυνηγητό με εκρήξεις και κάμερα που κουνιέται γύρω γύρω ήταν...

Κρίμα γιατί η πρώτη μου άρεσε πολύ... Πιο εντυπωσιακή η 2η από εφέ, αλλά με απογοήτευσε.

Το (+) της ταινίας:

Η σκηνή με τη μάχη που "πεθαίνει" o Optimus Prime

To (-) : τα μικρά σπαστικά ρομποτάκια τα βρήκα εξαιρετικά εκνευριστικά, η ταινία ήταν γεμάτη με τέτοια (σε αντίθεση με τα 1-2 της πρώτης που τα άντεξα...)

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η χειρότερη ταινια που 'χω δει ποτέ σε κινηματογράφο. Ενα συνοθύλευμα American pie, Terminator, Matrix και τσοντας. Πιο πολύ "θαυμάζαμε" τον αμερικάνικο στρατό και τα ατού του παρά τα ίδια τα ρομπότ, που ειρωνικά, παρ' 'ο,τι ήταν πάρα πολλά σε αριθμό, οι μάχες ηταν μικρές σε διάρκεια (ειδικά η τελευταία μάχη ήταν τρελή απογοήτευση)

Στα θετικά:

-Η Μέγκαν Φοξ

Χειρότερη σκηνή έβερ:

Το μικρό ρομποτάκι που "συνουσιάζεται" με το πόδι της Φοξ. Δηλαδή, ΤΙ άλλο πια...

Δημοσ.

Χειρότερη σκηνή έβερ:

Το μικρό ρομποτάκι που "συνουσιάζεται" με το πόδι της Φοξ. Δηλαδή, ΤΙ άλλο πια...

Πλακα κανεις? :shock:

Ποιος γελειος εγκεφαλος το σκεφτηκε αυτο?

Δημοσ.
Χειρότερη σκηνή έβερ:

Βάλε και κάνα spoiler, τζάμπα είναι...

Δημοσ.

Είδα κι εγώ χθές την ταινία στο σινεμά.Δεν με ενθουσίασε όσο η πρώτη.Έλειψη της κωμωδίας που υπήρχε στην 1η ταινία και αύξηση της περιπέτειας.Ήταν πολύ ευχάριστη και δεν βαρέθηκα.Όμως η ταινία ήταν too much,αυτό με χάλασε,δεν καταλάβαινα καν ποιός ήταν ο megatron μόνο ο Optimus και ο Bumble bee ξεχώριζαν ά και τα δίδυμα,όλα τα άλλα transformers φαινόντουσαν υπερβολικά και όμοια.

• Super Moderators
Δημοσ.

μόλις γύρισα, pure awesomeness...κάτι μου λέει ότι θα ξαναπάω (με άλλους που δεν ήρθαν σήμερα)

• Super Moderators
Δημοσ.
Τόσο καλό;

δεν μπορείς να το πεις "καλό" όπως μια καλή-ποιοτική ταινία αλλά ήταν απίστευτα εντυπωσιακό...

Δημοσ.

Αν την δει κανεις σε CAM θα χασει πολυ απο τη μαγεια της ταινιας....σου κοβεται καπως η ανασα απο τα εκπληκτικα εφε

• Super Moderators
Δημοσ.

για 2η φορά και μετά μπορείς να το δεις, αλλά για πρώτη σίγουρα όχι

Δημοσ.
Δηλαδή να μην το δω από cam, θα χάσει πολύ ε;

Με τίποτα.Ειδικά αν την δεις από τα releases που έχουν βγει θα ξενερώσεις αφάνταστα.

Δεν έχει τα κατάλληλα εφέ που αντιστοιχούν σε αυτήν τη ταινία.Cinema με χίλια. :-)

Δημοσ.

Mα το νόημα της ταινίας είναι τα εφέ. Δεν έχεις κανένα λόγο να το δεις σε cam. Αν και γενικά ποτέ δεν έχω πείσει τον εαυτό μου να δει CAM, ό,τι ταινία και να ναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...