winmik2kx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Εμένα πάντως με κούρασε πολύ, ένα ατελείωτο (2,5h?!) κυνηγητό με εκρήξεις και κάμερα που κουνιέται γύρω γύρω ήταν... Κρίμα γιατί η πρώτη μου άρεσε πολύ... Πιο εντυπωσιακή η 2η από εφέ, αλλά με απογοήτευσε. Το (+) της ταινίας: Η σκηνή με τη μάχη που "πεθαίνει" o Optimus Prime To (-) : τα μικρά σπαστικά ρομποτάκια τα βρήκα εξαιρετικά εκνευριστικά, η ταινία ήταν γεμάτη με τέτοια (σε αντίθεση με τα 1-2 της πρώτης που τα άντεξα...)
bladerasasas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 η χειρότερη ταινια που 'χω δει ποτέ σε κινηματογράφο. Ενα συνοθύλευμα American pie, Terminator, Matrix και τσοντας. Πιο πολύ "θαυμάζαμε" τον αμερικάνικο στρατό και τα ατού του παρά τα ίδια τα ρομπότ, που ειρωνικά, παρ' 'ο,τι ήταν πάρα πολλά σε αριθμό, οι μάχες ηταν μικρές σε διάρκεια (ειδικά η τελευταία μάχη ήταν τρελή απογοήτευση) Στα θετικά: -Η Μέγκαν Φοξ Χειρότερη σκηνή έβερ: Το μικρό ρομποτάκι που "συνουσιάζεται" με το πόδι της Φοξ. Δηλαδή, ΤΙ άλλο πια...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Χειρότερη σκηνή έβερ: Το μικρό ρομποτάκι που "συνουσιάζεται" με το πόδι της Φοξ. Δηλαδή, ΤΙ άλλο πια... Πλακα κανεις? Ποιος γελειος εγκεφαλος το σκεφτηκε αυτο?
Kasrith Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Χειρότερη σκηνή έβερ: Το μικρό ρομποτάκι που "συνουσιάζεται" με το πόδι της Φοξ. Δηλαδή, ΤΙ άλλο πια... Βάλε και κάνα spoiler, τζάμπα είναι...
gherudos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2009 Είδα κι εγώ χθές την ταινία στο σινεμά.Δεν με ενθουσίασε όσο η πρώτη.Έλειψη της κωμωδίας που υπήρχε στην 1η ταινία και αύξηση της περιπέτειας.Ήταν πολύ ευχάριστη και δεν βαρέθηκα.Όμως η ταινία ήταν too much,αυτό με χάλασε,δεν καταλάβαινα καν ποιός ήταν ο megatron μόνο ο Optimus και ο Bumble bee ξεχώριζαν ά και τα δίδυμα,όλα τα άλλα transformers φαινόντουσαν υπερβολικά και όμοια.
pappous_soulis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Ήδη κανονίζω ποιά μέρα θα πάω να τη ξαναδώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 μόλις γύρισα, pure awesomeness...κάτι μου λέει ότι θα ξαναπάω (με άλλους που δεν ήρθαν σήμερα)
firewalker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 μόλις γύρισα, pure awesomeness...κάτι μου λέει ότι θα ξαναπάω (με άλλους που δεν ήρθαν σήμερα) Τόσο καλό;
paularas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 απιστευτο απλα. τώρα κατεβάζω απο τον θείο το πρώτο να το δω για άλλη μία φορά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Τόσο καλό; δεν μπορείς να το πεις "καλό" όπως μια καλή-ποιοτική ταινία αλλά ήταν απίστευτα εντυπωσιακό...
firewalker Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δηλαδή να μην το δω από cam, θα χάσει πολύ ε;
damian1977 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Αν την δει κανεις σε CAM θα χασει πολυ απο τη μαγεια της ταινιας....σου κοβεται καπως η ανασα απο τα εκπληκτικα εφε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 για 2η φορά και μετά μπορείς να το δεις, αλλά για πρώτη σίγουρα όχι
dennisnv Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δηλαδή να μην το δω από cam, θα χάσει πολύ ε; Με τίποτα.Ειδικά αν την δεις από τα releases που έχουν βγει θα ξενερώσεις αφάνταστα. Δεν έχει τα κατάλληλα εφέ που αντιστοιχούν σε αυτήν τη ταινία.Cinema με χίλια.
soturin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2009 Mα το νόημα της ταινίας είναι τα εφέ. Δεν έχεις κανένα λόγο να το δεις σε cam. Αν και γενικά ποτέ δεν έχω πείσει τον εαυτό μου να δει CAM, ό,τι ταινία και να ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.