poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 να ειναι το account 2 mbit ακομα χλωμο.στο λεο διοτι forthnet εχω και κατεβαζω 1200 .tvra δοκιμασα και κατεωασα με 860.δοκιμασε και το πρωι να δεις
Muldy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ok, θα έχεις απάντησή μου το πρωί,ευχαριστώ πολύ φίλε!
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 ριξε τεστακια το πρωι να δουμε τι γινετε.και τα τεστ οχι wireless αλλα με καλωδιο.και κλεδιωσε το ασυρματο μην σε κλεβει κανεις.
Muldy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Αυτές εδώ τις ρυθμίσεις έχω: Security Broadcast Network Name: Checked Allow New Devices: New stations are allowed (automatically) Encryption: Use WPA-PSK Encryption WPA-PSK Encryption Key: -Κωδικός- WPA-PSK Version: WPA+WPA2
Muldy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε το βράδυ αλλά σήμερα τρέχει σφεντόνα... ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 απλα εκρεμει μια αναβαθμισεη και το βραδυ τωρα που δεν εχει γινει η αναβαθμιση ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.