PaokToTheBone Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Οπως λεει και ο τιτλος 8ελω να βαλω τον ηχο και στα ηχεια και στα ακουστικα...Βασικα δν με πειραζει να μην παιζει ταυτοχρονα αλλα να μπορω να ρυ8μιζω ποτε να δινει στο ενα και ποτε στο αλλο...Βαρε8ηκα να βαζω και να βγαζω τα ακουστικα και τα ηχεια κα8ε φορα που 8ελω να παιξω ενα παιχνιδι...Με βολευει να παιζω με τον ηχο στα ακουστικα...Αλλα και τα ηχεια τα 8ελει ο αδερφος μου...Υπαρχει τροπος?Δεν εχω καρτα ηχου....Ειμαι με την ονμπορντ!(Δεν γραφω αγγλικα γιατι ειμαι στο μακ και βαριεμαι να αλλαζω γλωσσα!)
mpentenis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 απο καταστημα ηλεκτρονικων παρε ενα adaptor που να δινει 1 male minijack και να καταληγει σε 2 female. βαζεις το ενα βυσμα στην καρτα ηχου και στις 2 εξοδους βαζεις ακουστικα και ηχεια. τα ακουστικα εχουν volume οποτε τα κλείνεις, το ιδιο και τα ηχεια και καθαρισες...
PaokToTheBone Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Exω τετοιο...Σε ποιο τζακ τα βαζω?Ειμαι ασχετος με τον ηχο...Ο αδερφος μου 8α ηξερε αλλα δν ειναι εδω...Στο πρασινο?Τα ηχεια εινια 5.1
mpentenis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 ναι, στο πρασινο και εγω 5.1 εχω και το εχω κανει ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.