notios7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα παιδια.επεσε στα χερια μου ενα ups-1500sd απο πλαισιο αλλα δεν εχω το cd με το προγραμα του-οδηγους η δεν ξερω τι αλλο.μηπως μπορειτε να βοηθησετε λιγακι? -----Προστέθηκε 3/2/2009 στις 01 : 00 : 50----- καλησπερα παιδια.επεσε στα χερια μου ενα ups-1500sd απο πλαισιο αλλα δεν εχω το cd με το προγραμα του-οδηγους η δεν ξερω τι αλλο.μηπως μπορειτε να βοηθησετε λιγακι? κανενας!!!!!
slaughter Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 μπορείς να πας στο πλαίσιο κ να σου δώσουν το cd του.
notios7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 εβαλα μετα απο ψαξιμο το UPSilon for windows.λες να ειμαι καλυμενος?απο οτι ειδα επικοινωνει μια χαρα με το ups.
notios7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Το WinPower μήπως σου κάνει; το εχω κατεβασει κι αυτο αλλα δεν εβγαζα ακρη.τωρα να ρωτησω κατι αλλο?παρακολουθω το input-output voltage και ανεβοκατεβαινουν το ιδιο ακριβως. ειναι σωστο αυτο? τουλαχιστον το output δεν επρεπε να ειναι σταθερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.