1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Σας δουλεύει το AtiTool στα Vista; Γιατί εμένα δε λέει με τίποτα να δουλέψει. Και αν δε δουλεύει με τι πρόγραμμα τσεκάρουμε σε vista τη κάρτα γραφικών για artifacts; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Κατεβασε αυτο. Ειναι beta αλλα ειναι το μονο που μου ειχε δουλεψει σε vista. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 To είχα τρέξει το συγκεκριμένο αλλά δεν έπαιξε. Μου έκανε ότι λέω πιο πάνω. Αλλά μόλις μου είπες ότι σου δούλεψε μου ήρθε μια μικρή ιδέα: Πριν την εγκατάσταση έτρεξα cmd και κατόπιν bcdedit -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS και enter. Αυτό για να μη μου πετάξει προειδοποίηση για digital signature κατά την εγκατάσταση. Και δούλεψε!! Anyway, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.