Προς το περιεχόμενο

Συνδεση εξωτερικου δισκου και με tv και με pc

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γινεται να συνδεσουμε ενα εξωτερικο δισκο και με ενα laptop και με την tv ???

Το εχω κανει εγω αλλα μεσω δικτυου με router και στην tv εχω ενα htpc αλλα δεν ξερω αν γινεται χωρις τετοιο ... πισακι που θελει να το κανει η κορη μου.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχεις 3 επιλογές, είτε να πάρεις router που μπορεί να πάρει πάνω του έναν δίσκο σε usb, είτε να πάρεις δίσκο με Lan σύνδεση, είτε να στήσεις ένα μικρό PCάκι, να του πετάξεις όσους δίσκους θες και να το έχεις στο δίκτυο σαν file server.

Στην ΤV, τι εννοείς ότι θες να το συνδέσεις? Τον δίσκο?

Δημοσ.
Εχεις 3 επιλογές, είτε να πάρεις router που μπορεί να πάρει πάνω του έναν δίσκο σε usb, είτε να πάρεις δίσκο με Lan σύνδεση, είτε να στήσεις ένα μικρό PCάκι, να του πετάξεις όσους δίσκους θες και να το έχεις στο δίκτυο σαν file server.

Στην ΤV, τι εννοείς ότι θες να το συνδέσεις? Τον δίσκο?

Ναι τον δισκο θελω να συνδεσω να βλεπει απο αυτον στην tv.Ευχαριστω.

Δημοσ.
Ναι τον δισκο θελω να συνδεσω να βλεπει απο αυτον στην tv.Ευχαριστω.

E τότε μπορείς να στραφείς στην λύση ενός media box στο οποίο μπορείς να τοποθετήσεις οποιοδήποτε σκληρό δίσκο και να βλέπεις απευθείας στην TV...

Δημοσ.
E τότε μπορείς να στραφείς στην λύση ενός media box στο οποίο μπορείς να τοποθετήσεις οποιοδήποτε σκληρό δίσκο και να βλέπεις απευθείας στην TV...

Ευχαριστω.Ετσι θα μπορει να ειναι συνδεδεμενος και με pc για αποθηκευτικο μεσον ??

Δημοσ.

Γιάννη,εφ' όσον έχεις ήδη το PCάκι συνδεδεμένο στην TV και αυτό το PCάκι είναι στο δίκτυό σου,γιατί δεν κάνεις κοινόχρηστο τον δίσκο που θες,αφού τον συνδέσεις πρώτα στο PCάκι του σαλονιού;

Όλοι οι άλλοι υπολογιστές θα τον βλέπουν,εφ' όσον αυτοί είναι στο δίκτυο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...