we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Για άλλη μια φορά θα χρειαστώ την βοήθειά σας. Σαν νέος χρήστης Ubuntu, ρυθμίζω τον υπολογιστή μου έτσι ώστε να δουλεύουν όλα, το πλέον σοβαρό πρόβλημά μου αυτή την στιγμή είναι ότι τόσο ο Mozilla Firefox, όσο και ο Konqueror (καααπως καλύτερος) αλλά και ο Opera (χειρότερος απ'όλους), μου εμφανίζουν όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες με απαίσια γραμματοσειρά, δείτε ένα screenshot Τι κάνω ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 sudo apt-get install msttcorefonts για να εγκαταστησεις τα Core Fonts for the Web της Microsoft υποθετω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρά μου φαίνεται εμένα το screenshot. Αν δεν σου αρέσει άλλαξε τις γραμματοσειρές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BonJovi1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρά μου φαίνεται εμένα το screenshot. Αν δεν σου αρέσει άλλαξε τις γραμματοσειρές. συμφωνω...τι πιο απλο...αλλαξε τις γραμματοσειρες... στον οπερα εργαλεια --προτιμησεις---ιστοσελιδες και το αλλαζεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Αδμιν, βελτιώθηκε πολύ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, σε 1 μήνα θα θέλω οφθαλμίατρο αλλά οκ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Antialiasing εχεις ενεργοποιησει; Στη Fedora εχω παντου τις γραμματοσειρες της RedHat χωρις κανενα προβλημα, μονο στον Opera δεν φαινονται σωστα και θελει τα Core Fonts (γιαυτο και το προτεινα) --edit--- Ωπα, κατσε. Τωρα ειδα το screenshot. Δεν εχεις το τυπικο προβλημα του Opera με τα fonts. Ακυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εντάξει, δεν τη λες και απαίσια! Είναι DejaVu Sans, σωστά; Απλά, έχεις συνηθίσει τόσον καιρό με τα Windows fonts. Για δες και τα Liberation fonts της Redhat, μοιάζουν κάπως με τα DejaVu αλλά τα metrics τους είναι πιο κοντινά στα Win fonts... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Το προβλημα ειναι το antialiasing απ'οτι φαινεται. Κανεις δεξι κλικ στο desktop > Change desktop background > Fonts > Subpixel smoothing (LCD) (επιλεγεις) και μετα πας Details και επιλεγεις αντιστοιχα Subpixel (LCD), Full και RGB για τα 3 πεδια που εχει. Αν δεν πιασει, κανεις ενα >sudo dpkg-reconfigure fontconfig-config και στους διαλογους επιλεγεις με τη σειρα Autohinter, Always και Yes. Αυτο δουλεψε μια φορα που ειχα antialiasing παντου εκτος απο το conky! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qeadzc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μία απλή λύση είναι να δημιουργήσεις το φάκελο .fonts μέσα στο home σου και να αντιγράψεις όλα τα αρχεία που έχουν κατάληξη .ttf και βρίσκονται στο C:\Windows\fonts μιας εγκατάστασης windows στο φάκελο που δημιούργησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 στην opera, πήγαινε στη διεύθυνση opera:config γράψε τη λέξη fonts στη γρήγορη εύρεση, και απενεργοποίησε το Core X Fonts. και άλλαξε παρακαλώ το "απαίσια" στον τίτλο, μου χτυπάει άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Είχα κι εγώ πρόβλημα να προσαρμοστώ στον opera. Στον firefox με το antialiasing και με τα ms fonts είναι καλά. Απλά στον opera έχει πολυπλοκότερη ρύθμιση γραμματοσειρών. Μια λύση είναι να τα βάλεις όλα ότι γραμματοσειρά υπάρχει στον firefox (μπορείς να το δεις απο τις ρυθμίσεις του) ή να τα βάλεις όλα ότι έχεις στα windows κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.