Προς το περιεχόμενο

Βασικός μισθός Τεχνικού Η/Υ

ΜΑΝΩΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τρελαθώ .Δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποια σίγουρη απάντηση για το πόσα λεφτά πρέπει να παίρνω σαν τεχνικός

Δουλεύω σαν τεχνικός (με κανονικά ένσημα τεχνικού Η.Υ) τα τελευταία 5 χρόνια .Κλεινω 5ετία στις 25/02/2009. Επίσης εδώ και 1 μήνα είμαι και παντρεμένος

Πόσος είναι ο βασικός μισθός που πρέπει να παίρνω σύμφωνα με τα παραπάνω ?

Εχω πτυχίο ΙΕΚ Τεχνικού , 5 χρόνια προυπηρεσία και παντρεμένος...

Δημοσ.

φιλε απορω πως αντεχεις τοσα χρονια.

εχω δουλεψει και γω για μισο χρονο και εδωσα μια μουτζα και εφυγα.

ΔΕΝ ειναι επαγγελμα αυτο.

Τεχνικος Η/Υ ειναι το πιο αποτυχημενο επαγγελμα που υπαρχει!

αν επιτρεπεται ποσα λεφτα περνεις?

(εδω και λιγο καιρο ετοιμαζω topic και εξηγω τους λογους για τους οποιους λεω οτι ειναι αποτυχημενο επαγγλεμα, οταν το τελειωσω θα το κανω ποστ)

Δημοσ.

Λογικά εντάσσεσαι στη τελευταία σελίδα του pdf που έχω ανεβάσει ( είναι για τις ειδικότητες εργαζομένων που δουλεύουν σε επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών). Να υποθέσω αντίγραφο της σύμβασης σου δεν έχεις?:X Δε θα πω το κλασικό , ρώτα το λογιστή στην εταιρεία που δουλεύεις να σου πει, γιατί αυτό έχει καταντήσει ανέκδοτο.

http://rapidshare.com/files/193008610/K37P09_R08.pdf

Παραθέτω και ένα αρχείο excel με τον Υπολογισμό ΦΜΥ

http://rapidshare.com/files/193010511/YPOLOGISMOS_FMY.xls

Καλό είναι να ρωτήσεις στο http://www.taxheaven.gr γιατί με τις λίγες γνώσεις που έχω από τη σχολή χωρίς επαγγελματική προυπηρεσία στα λογιστικά δε μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω:-D

Δημοσ.

814,96 καθαρά αν υποθέσουμε ότι δουλεύεις σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών, δεν έχεις επικουρική ασφάλιση, συμπεριλαμβανομένου του επίδοματος γάμου και 5 ετών προυπηρεσίας. Για πιο ασφαλή συμπεράσματα, σε ένα καλό λογιστή:-D

Δημοσ.

Σύμφωνα με τον πίνακα που παρέθεσε o black_widow, εφόσον υπάγεσαι στους

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ HARDWARE ΜΕΣΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

τότε το μικτό ποσό είναι το 1.011,75 το οποίο δίνει καθαρά 849,87 σύμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς (εισφορά ΙΚΑ 161,88)

Δημοσ.
φιλε απορω πως αντεχεις τοσα χρονια.

εχω δουλεψει και γω για μισο χρονο και εδωσα μια μουτζα και εφυγα.

ΔΕΝ ειναι επαγγελμα αυτο.

Τεχνικος Η/Υ ειναι το πιο αποτυχημενο επαγγελμα που υπαρχει!

αν επιτρεπεται ποσα λεφτα περνεις?

(εδω και λιγο καιρο ετοιμαζω topic και εξηγω τους λογους για τους οποιους λεω οτι ειναι αποτυχημενο επαγγλεμα, οταν το τελειωσω θα το κανω ποστ)

μια χαρά επάγγελμα είναι να με συμπαθάς μιας και ψωμί να φάς σου δίνει κ αυτό

απλά επειδή στην εποχή που ζούμε λίγο πολύ, πολλοί γνωρίζουν τα βασικά από Η/Υ είναι δύσκολο να πιάσεις την καλή. άν όμως είσαι καλός και το κυνηγήσεις, όπως και σχεδόν σε κάθε επάγγελμα, μια χαρά δουλεία είναι.

ο μάστορας πάντα είναι μάστορας κ τεχνικός με τεχνικό έχουν χαώδη διαφορά.

φιλικά έτσι; :-)

Δημοσ.

Μια χαρά επάγγελμα. Όταν ήμουν Ελλάδα και δούλευα ακριβώς το ίδιο σε ιδιωτική εταιρία έπερνα εν έτη 2003, 1200 ευρώ (επαρχία). Μαζί με τα "μαύρα" τα απογεύματα, έβγαινε άλλη μια 500άρα το μήνα.

Αλλά πρέπει να είσαι καλός στην δουλειά σου, και να πιάνεις φιλίες με τους πελάτες.

Γενικά πάντως αν είσαι καλός στην δουλειά σου, σε μια χώρα όπως η Αγγλία, μπορείς να βγάλεις από 16Κ και φτάνεις 50Κ+ το χρόνο (αν έχεις πάρει το MCSE της MS).

Από εκεί και μετά πιστεύω ότι στην Ελλάδα η αισχρή κατάσταση με τους μισθούς είναι γιατί ακόμα υπάρχει "επίσημο" μισθολόγιο, και όλοι δίνουν το ελάχιστο δυνατόν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...