Προς το περιεχόμενο

τροφοδοτικό ρεύματος εξωτ. σκληρού WD

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κάηκε το τροφοδοτικό του εξωτερικού σκληρού δίσκου μου (WD Studio 1TB), τί μπορώ νακάνω εκτός από να παραγγείλω από τη WD? Έχω παρατηρήσει πως δεν κάνει οποιοδήποτε τροφοδοτικό, δεν ταιριάζει δηλαδή το φισάκι!

Δημοσ.

πίσω στον σκληρό σου εκεί που έβαζες το βύσμα του τροφοδοτικου σου λεεί τισ πληροφορίες για το ρεύμα input δηλαδή τι ρεύμα χρειάζετε για να δουλέψει!! αν όχι ρίξε μια ματιά στο εγχυρίδειο!! θα έχει δηλαδή ενδίξεις volt, mA, Watt έχοντας αυτές τις πληροφορίες μπορείς να πάς σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών και να τους πείς οτί χρειάζεσε ένα τέτοιο τροφοδοτικό (μετασχηματιστή) σε αυτές τις αναλογίες!!! Η μπορείς και να του πας και το ίδιο το τροφοδοτικό να σου κάνει ή βρει ένα παρόμιο!!!!!

είχα και εγώ πρόβλημα κάποτε με wd 500gb

Δημοσ.

Καλύτερα να αγοράσω/φτιάξω ένα ή να ζητήσω από τη WD για αντικατάσταση. Αυτό που έχω μάλλον χάλασε με υπέρταση, θα το καταλάβουν άραγε εάν το παίξω κινέζος?

Δημοσ.

το θέμα δεν είναι να το καταλάβουν, αφού η τιμή του δεν ξεπερνάει τα 5-10 ευρώ!! το θέμα είναι η WD έχει κανά υποκατάστημα στην ελλάδα??? ή θα χρειαστεί να περιμένεις κανα μήνα μέχρι να στο στήλουν από εξωτερικό??? άσε που θα έχεις και τα έξοδα αποστολής!!! Καλύτερα σου προτήνω την λύση που σου είπα παραπάνω και αν δεν βγάλεις άκρη τότε αναγκαστικά πηγαίνεισ για WD!!!

Δημοσ.

Λοιπόν ακούστε να κουφαθήτε, γιατί κουφάθηκα και εγώ. Επικοινώνησα με την WD και αμέσως αμέσως και χωρίς πολλές ερωτήσεις και αφού παραπονέθηκα πως δεν υπάρχει "ντόπια" WD και πως δεν είναι σωστό να χρεωθώ για shipping κλπ μου είπαν πως θα μου τον στείλουν τον αντάπτορα από τη WD Ολλανδίας δωρεάν ... καλό?

Aυτό είναι customer service ρε γαμώτο, που βρίσκεις τέτοιο στην Ελλάδα, όχι πες μου,που? Αφήστε γιατί τα έχω πάρει με την πάρτι μας :mad::devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...