teo64x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 edit:πολυ γρηγορα γραφουμε.. Και τελειώνουμε.
GiorGhino Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Σε πληρώνουν για τα emoticons; Όχι απλά μου αρέσουν. τα χρησιμοποιώ οταν δεν με καλυτπουν απολυτα του Insomnia. Αλλωστε καθε φορα που βαζεις ενα emoticon εμφανιζεται ενα add στο τελος του Post αυτοματως αλλα πάντα το βγάζω. Δεν κατάλαβες. Έτσι η επόμενη στύση είναι άμεση. δεν εννοει να μην τελειωσεις..... edit:πολυ γρηγορα γραφουμε.. Φωτια! Φωτιά!
pappous_soulis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 edit:πολυ γρηγορα γραφουμε.. Και τελειώνουμε. Δοκιμάστε να γράφεται 2-3 ποστ στο offtopic πριν ποστάρετε σε άλλο thread. Επίσης η μπύρα βοηθάει. Δοκιμασμένο. Δυσκολεύεσαι να βρεις τα πλήκτρα.
evabb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 μεγαλωνει με ταχυς ρυθμους το ατιμο για θρεντ:p:p:p επειδη δεχομαι πιεσεις απο επιτιμα μελη του οφτοπικ για να ποσταρω κι εγω.... εχω δυο λυσεις η αναφερω προσωπικη πειρα η σας παραπεμπω οοοοοοοολους μαζι σε σαιτ με πολλα αναλογα θρεντς που εχουν παρει πολυ μεγαλυτερη διασταση.... ακουω γνωμες
liopyr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 1+ vote for personal experience here. απαγορεύεται η χρήση greeklish
evabb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 τωρα τωρα το επομενο ποστ θα ειναι η απαντηση μου
dark_banishing Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 GiorGhino δοκίμασε να πιεις καφέ 30-40 λεπτά πριν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.