Lucifer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 τεο, βεβαίως. Ο αυνανισμός προκαλεί το γνωστό ανεμογκάστρι. Gio, μη τους ακούς, είναι ρομαντικοί.
GiorGhino Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 τεο, βεβαίως. Ο αυνανισμός προκαλεί το γνωστό ανεμογκάστρι. Ανεμογκαστρι? Σόρρυ αλλα δεν κατέχω αυτόν τον όρο Gio, μη τους ακούς, είναι ρομαντικοί. Είπα και εγώ. Μπορεί να σε επηρεάζει ο οργασμός της, αλλα όχι και να πρκαθορίσει τον δικό σου χρόνο. Έτσι μου φαίνεται δηλαδή.
Alchemist` Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ξέχασες κάτι. Σίγουρα ρόλο παίζει και το αν είναι μπάζο η θεά! Εννοείται ότι για να της κάνω την τιμή να την μ***σω είναι θεά... j/k
GiorGhino Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Εννοείται ότι για να της κάνω την τιμή να την μ***σω είναι θεά... j/k
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξερω αν αναφερθηκε αλλα μια περιτομουλα θα μειωνε στην ευαισθησια σου λογω της συνεχους τριβης του επιμαχου σημειου... Κοψτο-Κοψτο
GiorGhino Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Α..... Γινόμαστε όλο και πιο ακραίοι! Φχαριστώ παντως! Είναι και αυτό μια μέθοδος όπως και να το κανεις!
teo64x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Είναι και αυτό μια μέθοδος όπως και να το κανεις! Βασικά αυτό είναι όντως μια μέθοδος, αλλά μετά δε θα το κάνεις.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 οχι σοβαρα το λεω... Δεν ξερω αν οντως ισχυει για προωρη εκσπερματωση αλλα μειωνει την ευαισθησια σιγουρα αρα αντεχεις περισσοτερο...
johnnyestia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ρε σεις, από πότε πρέπει κάποιος να νιώθει κομπλεξικά αν είναι καψερός? Φίλε GiorGhino, τα πράγματα είναι απλά. Συμμετέχεις στο ντουέτο χωρίς άγχη κτλ. Έστω ότι τελειώνεις γρήγορα. Κανένα πρόβλημα. Συνεχίζεις να ερωτοτροπείς μέχρι να βαρέσει το καμπανάκι για τον δεύτερο γύρο, που σίγουρα θα κρατήσει παραπάνω. Αν μετά τον δεύτερο γύρο έχεις ακόμα ορέξεις, πάς και για τρίτο κτλ. Ποτέ καμιά γυναίκα δεν θα σε κατηγορήσει, εκτός αν κάνεις την δουλειά στο 2λεπτο πάνω και ύστερα την πέφτεις για ύπνο. Περαιτέρω μπορείς να ψαχτείς με σφύξιμο του "σωλήνα" με το χέρι κατά την διάρκεια της εκσπερμάτισης για να κρατήσεις τα "σκάγια" μέσα. Αυτή η τακτική κάνει θαύματα και χαρίζει επιδόσεις τσόντας, αλλά δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει η κατάχρησή της στον προστάτη μετά από μερικά χρόνια.
poscaman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 εχω λιωσει με το ποστ του ομνι...απλα.. Gior εχεις τακτικη σεξουαλικη δραστηριοτητα; ποσο συχνα; και ποσο κραταει το σπορ; {σε βλεπω πολυ αγχωμενο βρε αδερφε}
pappous_soulis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Σπάσε το κουμπαρά σου και ψάξε για το σπίτι με το κόκκινο φωτάκι. Εκεί θα κάνεις εξάσκηση,και αναλόγως βλέπεις ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις σου. Είμαι ο σούλις και μόλις τελείωσα.
GiorGhino Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ρε σεις, από πότε πρέπει κάποιος να νιώθει κομπλεξικά αν είναι καψερός? Φίλε GiorGhino, τα πράγματα είναι απλά. Συμμετέχεις στο ντουέτο χωρίς άγχη κτλ. Έστω ότι τελειώνεις γρήγορα. Κανένα πρόβλημα. Συνεχίζεις να ερωτοτροπείς μέχρι να βαρέσει το καμπανάκι για τον δεύτερο γύρο, που σίγουρα θα κρατήσει παραπάνω. Αν μετά τον δεύτερο γύρο έχεις ακόμα ορέξεις, πάς και για τρίτο κτλ. Ποτέ καμιά γυναίκα δεν θα σε κατηγορήσει, εκτός αν κάνεις την δουλειά στο 2λεπτο πάνω και ύστερα την πέφτεις για ύπνο. Περαιτέρω μπορείς να ψαχτείς με σφύξιμο του "σωλήνα" με το χέρι κατά την διάρκεια της εκσπερμάτισης για να κρατήσεις τα "σκάγια" μέσα. Αυτή η τακτική κάνει θαύματα και χαρίζει επιδόσεις τσόντας, αλλά δεν ξέρω τι επιπτώσεις έχει η κατάχρησή της στον προστάτη μετά από μερικά χρόνια.Μπα... γιατι να το ριψοκινδυνέψεις? Χάθηκαν τα προφυλακτικά? Gior εχεις τακτικη σεξουαλικη δραστηριοτητα; ποσο συχνα; και ποσο κραταει το σπορ; {σε βλεπω πολυ αγχωμενο βρε αδερφε} Δεν είμαι άγχομένος ρε αδερφέ. Απλά τολμάω να θίγω ζητήματα που πολλοί ομοιοί μου χέζονται και κρύβοντα πισω απο μια μάσκα *******. Λυπάμαι αλλα η υποκρισία δεν ήταν ποτέ ούτε το φόρτε μου ούτε το αγαπημένο μου πράγμα. Δεν συμφωνέις poscaman?
johnnyestia Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μπα... γιατι να το ριψοκινδυνέψεις? Χάθηκαν τα προφυλακτικά? Δεν κατάλαβες. Έτσι η επόμενη στύση είναι άμεση.
poscaman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 δεν εννοει να μην τελειωσεις..... edit:πολυ γρηγορα γραφουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.