Προς το περιεχόμενο

pc 7 χρονών

8odoras1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχικα γεια και καλως ηρθα :-)...

Λοιπον, το προβληματακι μου ειναι οτι εχω ενα pc.... 7 χρονια!!!

To pc αυτο λοιπον οπως ειναι λογικο ειναι καπως ΑΘΛΙΟ ειδικα για το σκοπο που το θελω εγω (gaming). Ποιο ειδικα, εδω και ενα μηνα παιζω ενα παιχνιδακι απο το σπιτι, που δεν εχει καθολου υψηλες απαιτησεις (WoW), με τα συνηθισμενα παντα προβληματα για το pc μου (lag, θορυβο, χαλια γραφικα κτλ) τα οποια εχω συνηθισει την τελευταια βδομαδα ομως αμα βρεθω σε σημεια με πολυ κοσμο (gt ειναι και game MMORPG) kαι γενικα σε σημειο που κουνιουνται πολλα πραγματακια... τρωω restart στο pc και λογω του οτι εχψ κανει log off μεσα σε μια πολη με το που μπαινο σε 10 sec εχω φαει restart...

Αυτο ειναι το προβληματακι μου και ρωτω λοιπον: Ξερετε που ογειλεται αυτο??? (το restar εννοω??) ειμαι σχεδον σιγουρος οτι η αθλια καρτα γραφικων ειναι ενας παραγοντας αλλα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια....

Και δω ειναι που ερχεται το διλλημα... Να αλλαξω κατι απο το pc μου για να μου βγει ποιο οικονομικο και να αναβαλλω για λιγο τουλαχιστον την αγορα νεου pc ή να το ριξω στο λιμανι και να παρω ενα καινουριο????

ΑΑΑΑ επειδη ειμαι και ψιλοασχετος με το πως λειτουργει ενα pc (με ενδιαφερει ποιο πολυ γιατι λειτουργει :-D) δεν μπορω να πω ακριβως τι περιεχει (το μονο που ξερω ειναι cpu pentium 4 2.53 ghz & μνημη 80κατι GB) απλα να θεωρειται οτι ο,τι χειροτερο υπαρχει στην αγορα αυτη την στιγμη ειναι 2 φορες καλυτερο απο το αντιστοιχο που εχει το pc μου

P.S: μπορω για ενα tower να δωσω εως και 700 euro

P.SS: sry για το κειμενο δεν ειχα σκοπο να γραψω εκθεση...:mrgreen:

Δημοσ.

Εχει αρκετα threads για pc με τα λεφτα που θελεις. Ριξε μια ματια εκει φιλε. Μπορεις και με λιγοτερα λεφτα αν δεν εχεις μεγαλες απαιτησεις.

Δημοσ.

Μια προσωπική εμπειρία, δεν ξέρω αν είναι σχετικό με το δικό σου πρόβλημα. Έχω και εγώ ενα pc πενταετίας και έπαιζα wow από εκεί.

Το pc το τελευταίο καιρό έκανε restart χωρίς λόγο και χωρίς κανένα error στο Log. Και αυτό μόνο όταν ήμουν στο wow το οποίο επίσης δεν έβγαζε κάποιο error. Τελικά εντόπισα το πρόβλημα στην 9800pro που χρησιμοποιώ ακόμα :P. Για κάποιο λόγο ανέβαζε πολύ μεγαλύτερες θερμοκρασίες στο wow παρά σε οποιοδήποτε άλλο game ακόμα και πολύ νεότερα.

Δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν έφταιγε η αλλαγή drivers καθώς απο κάτι παμπαλαιους Omega drivers που είχα πήγα στους 8.11 πάντως εβγαλα το ανεμιστηράκι της, το καθάρισα, πέρασα μια στρωση πάστα, εβαλα 1 ακόμα να φυσάει πάνω της και ολα φυσιολογικά πια. Ένα καλό καθαρισματάκι της σκόνης δεν θα έβλαπτε ακόμα και αν δεν είναι αυτό το προβλημα σου. Γενικά νομίζω ότι έχω ξαναδεί παράπονα για ψηλά temp σε κάρτες λόγω wow αν και μου φαίνεται παράξενο.

Good luck.

Δημοσ.

Οπως αναφερει ο Elias υπαρχουν πολλα παρομοια 8εματα...Τι ο8ονη εχεις?8α παρεις καινουργια?Χρειαζεσαι πληκτρολογιο ποντικι λειτουργικο ηχεια?

Δημοσ.

Τα restart μπορεί να οφείλονται σε πολλούς λόγους, αλλά από τη στιγμή που λες οτι το κάνει με το που μπαίνεις σε μια πόλη με πολύ κόσμο, ίσως να οφείλεται σε αυξημένες θερμοκρασίες, ή σε τροφοδοτικό που έχει φάει τα ψωμιά του.

Έχεις δοκιμάσει να παίξεις σε καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού με τους (όσο είναι δυνατόν για parts 7ετίας) τελευταίους οδηγούς;

Με 700 ευρώ μόνο για πύργο, μπορείς να στήσεις κάτι παραπάνω από ένα αξιοπρεπές σύστημα, και ειδικά αν προορίζεται για MMORPG, μου φαίνονται και πολλά.

Ρίξε μια ματιά εδώ, θα πάρεις πολλές ιδέες.

Δημοσ.

thx guys (ολους εναν, εναν) αρχικα 8α ακολουθησω την προταση του φιλου Elric_The_Melnibonian.... και αν εξακολουθει να τρωει restart θα δω για νεο pc. ευχαριστω ξανα για τις προτασεις σας...

[βαριεμαι να κανω quote]

οχι δεν χρειαζομαι τπτ αλλο μονο tower βλεπετε οθονη και keyboard/mouse πηρα τα χριστουγεννα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...