Προς το περιεχόμενο

ο υπολογιστής κολλάει συνέχεια

markos76ers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, το pc μου ηταν μια χαρα γενικα.Τον τελευταιο καιρο, εχει αρχισει να με τσατιζει αφανταστα, κιαυτο γιατι freezarei για 30-40 δευτερολεπτα, στα καλα καθουμενα.Ειτε ανοιγω mozilla, μερικες φορες, ειτε παιζω παιχνιδια.Ξερει κανεις να μου προτεινει καμια λυση?

Btw, sorry αν το ποσταρα σε λαθος σημειο, αλλα ειμαι καινουριος..

thnx anyway

Δημοσ.
Ποντικι, πληκτρολογιο εχεις ασυρματα?

Αν ναι αλλαξε τα με ps/2 και μετα ξαναδοκιμασε.

Για ιους και αυτα εχω κανει διαφορα κ ειμαι οκ. Αλλα, προσφατα αγορασα ασυρματο ποντικι/πληκτρολογιο..μπορει και ν φταιει αυτο δηλαδη? και αν φταει τι γινεται?παει χαμενο τωρα?

Δημοσ.
"freezarei για 30-40 δευτερολεπτα, στα καλα καθουμενα"

Σηκώνει CPU στην περίπτωση αυτή??

PS: freezarei --> lol

freezarei..οπως το ακους.. χανεται το mouse, κολλαει ο ηχος, κολλαει η εικονα..τα παντα..

Δημοσ.

φιλε μαλλον ι ram σου δεν μπορει να διαχειριστη τοσες ενεργεις μαζι!ειδικα τα ασυρματα ειναι λιγο μπερδεμα!τι ram εχεις?σου λαγκαρει οταν δεν εκτελεις προγραμματα?

Δημοσ.
o[f]o13;2548055'']φιλε μαλλον ι ram σου δεν μπορει να διαχειριστη τοσες ενεργεις μαζι!ειδικα τα ασυρματα ειναι λιγο μπερδεμα!τι ram εχεις?σου λαγκαρει οταν δεν εκτελεις προγραμματα?

Βασικα, τωρα παρατηρω κατι, κολλαει οταν παιζω wow (σε παραθυρο-αλλα και κανονικα).Ειτε δεν κανω τιποτα αλλο, ειτε ανοιξω κανα tab στο mozilla.αλλα και σκετο που τοχω, στα καλα καθουμενα κολλαει ηχος-εικονα-mouse, και μετα επανερχεται.

Αλλα παλια δ ειχα τετοιο προβλημα και δ ξερω τι παιζει.2GB ram εχω,Geforce 8600gts.,αλλα αυτο που με ποναει κ ολο λεω να αλλαξω,ειναι το pentium 4(στα 2.80GHz)

Δημοσ.
Για ιους και αυτα εχω κανει διαφορα κ ειμαι οκ. Αλλα, προσφατα αγορασα ασυρματο ποντικι/πληκτρολογιο..μπορει και ν φταιει αυτο δηλαδη? και αν φταει τι γινεται?παει χαμενο τωρα?

Καποια κομματια βγαινουν ελλατωματικα. Αφου λες οτι αγορασες προσφατα ποντικι και πληκτρολογιο ασυρματο φανταζομαι οτι τα κολληματα αρχισαν μετα απο αυτο. Οποτε δοκιμαζεις το ps/2 πληκτρολογιο και ποντικι και αμα ειναι αυτο τους το γυρνας πισω.

Δημοσ.
Καποια κομματια βγαινουν ελλατωματικα. Αφου λες οτι αγορασες προσφατα ποντικι και πληκτρολογιο ασυρματο φανταζομαι οτι τα κολληματα αρχισαν μετα απο αυτο. Οποτε δοκιμαζεις το ps/2 πληκτρολογιο και ποντικι και αμα ειναι αυτο τους το γυρνας πισω.

Βασικα, κολλαει στο wow συγκεκριμενα..Κ δ νομιζω να εχω προβλημα οσον αφορα την καρτα γραφικων, γιατι ειναι αρκετα καλη για το συγκεκριμενο παιχνιδι, ασε που τοπαιζα κ παλια με μια α8λια geforce 4...

Αλλα κολλαει οταν παιζω..η οταν κανω αλλα ενω ειναι ανοιχτο το wow.

Δημοσ.

Κανονικά το wow δε θα έπρεπε να κολλάει ΚΑΘΟΛΟΥ με αυτή τη καρτούλα...

Αν και δε νομίζω να φταίει τίποτα τέτοιο,έκανες κανένα σκαναρισματάκι για ιούς;

Άλλαξε και δοκίμασε άλλο ποντίκι+πληκτρολόγιο που σου είπαν τα παιδιά...Αλλά δε νομίζω να φταίει κάτι τέτοιο.Κάνε κανένα τεστ στις ραμ και δες τι θερμοκρασίες παίζουν στον επεξεργαστή και στη γραφικών.

Δημοσ.
Κανονικά το wow δε θα έπρεπε να κολλάει ΚΑΘΟΛΟΥ με αυτή τη καρτούλα...

Αν και δε νομίζω να φταίει τίποτα τέτοιο,έκανες κανένα σκαναρισματάκι για ιούς;

Άλλαξε και δοκίμασε άλλο ποντίκι+πληκτρολόγιο που σου είπαν τα παιδιά...Αλλά δε νομίζω να φταίει κάτι τέτοιο.Κάνε κανένα τεστ στις ραμ και δες τι θερμοκρασίες παίζουν στον επεξεργαστή και στη γραφικών.

Οκ.. θα δοκιμασω παλι..ευχαριστω παιδες παντως για τη βοηθεια.. ελπιζω να γινει κατι γιατι με τσατιζει πολυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...