jim119 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 γεια.εχω μπλεξει με τα φρουτακια [πεταλουδα]κι εχω βουλιαξει στην κυριολεξεια.υπαρχει τροποs να τουs τα παρω πισω??ευχαριστω.
tectonator Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχει. Να σοβαρευτείς και να καταλάβεις ότι σκορπάς τα λεφτά σου άσκοπα.
mits@kos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 γεια.εχω μπλεξει με τα φρουτακια [πεταλουδα]κι εχω βουλιαξει στην κυριολεξεια.υπαρχει τροποs να τουs τα παρω πισω??ευχαριστω. Αν μιλάς σοβαρά (χλωμό), τότε βοήθεια δεν θα βρείς εδώ, θα βρείς σε έναν ειδικό ψυχαναλυτή ή κάτι σχετικό που θα σε απεξαρτήσει από τον τζόγο.
Ulukai Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Αν το εννοείς σοβαρά... Πέτα το pc αμέσως!! Άλλη λύση πράγματι δεν υπάρχει! Δε παίρνεις τίποτα πίσω, forget it!
RubiksCube Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Το φρουτάκι είναι ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για να χάνεις. Ποιος ο λόγος να παίζεις??? Παίξε τάβλι με λεφτά καλύτερα με άλλους η απλά μην παίζεις. Πάντως να τα πάρεις πίσω παίζοντας δεν γίνεται (εννοώ ότι είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.