ggelhsva Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Γεια χαρά, Έχω την παρούσα οθόνη κάτι παραπάνω από 2 χρόνια και τον τελευταίο καιρό κάνει κανένα τέταρτο για να ανοίξει. Μόλις ανοίξει όμως δουλεύει κανονικά - δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ποιο συγκεκριμένα, πατάω το κουμπάκι για να ανοίξει και η ενδεικτική λυχνία μένει για 5" περίπου στο πράσινο, μετά σβήνει τελείως και φτου και από την αρχή. Αυτή η εναλλαγή χρωμάτων γίνεται για 10-15 λεπτά. Μόλις ανοίξει μπορώ και την ανοιγοκλείνω κανονικά. Άμα ώμος την αφήσω κλειστή για 2-3 ώρες ή παραπάνω μου παρουσιάζει πάλι το πρόβλημα που περιέγραψα παραπάνω. Πάει το μυαλό σας τι μπορεί να φταίει? Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα συσσώρευσης σκόνης? Αν είναι ποιο σοβαρή η βλάβη μπορώ να την πάω κάπου στην Πάτρα για να την κοιτάξουν η πρέπει οπωσδήποτε Αθήνα στην αντιπροσωπεία? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Υ.Γ. Μια ιδέα που μου ήρθε μόλις τώρα είναι την επόμενη φορά που θα κλείσω τον υπολογιστή να ΜΗΝ κλείσω την οθόνη - να την αφήσω σε stand-by mode μέχρι να τον ανοίξω ξανά και να δω αν θα μου κάνει τα ίδια...
k_w_t Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω σε μια Samsung 920n. Ειχα φτασει σε σημειο το πρωι να βαζω το σεσουαρ για να ανοιξει μεχρι να μου την αλλαξουν. Αμα ειναι σε εγγυηση εισαι τυχερος...
ggelhsva Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Επικοινώνησα με την Viewsonic και μου είπαν πως ναι μεν καλύπτετε από εγγύηση αλλά επειδή την έχω πάρει από το εξωτερικό δεν μπορούν να κάνουν τπτ! Πάω για άλλη μου φαίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.