Gabriell_a Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Καλημερα, μηπως ξερει κανεις εχω jailbroken απο 1.1.4 σε 2.2 εχθες κατεβασα το εργαλειο Bosstools μετα απο αυτο δεν μου δουλευουν τα cydia apps παντα μου βγαζει το Error, posix: operation timed out και http://apt.modimi.com posix: operation timed out. ΤΟ κανει και σε boosbrefs, saurik κτλ. Πρεπει να ξανα κανω jailbrake? Πρεπει να αναφερω οτι εχω κανει 3 φορες λογο διαφορων αλλων προβληματων! Σας ευχαριστω πολυ.
darksoho33 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 περιμενε λιγο γιατι μας μπερδεψες. κανε ενα restore, περνα το τελευταιο fw για το δικο σου iphone και μετα περνα το bossprefs
Gabriell_a Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Συγνωμη αν σας μπερδεψα, λοιπον απο την αρχη! Εκανα το πρωτο jailbrake πριν κανα εναμιση μηνα απο fw 1.1.4 se 2.2 ολα οκ μεχρι εδω, μετα προσπαθησα να κανω inst το mobileinstallation για να μπορω να περασω cracked apps. Κατι δεν πηγε καλα και κολλησε το iphone ... -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 11 : 55 : 11----- χρειαστικε λοιπον ξανα restore kai jailbrake. Ανοιξε ξανα και ολα οκ Σαν να μη μου εφτανε προσπαθησα ξανα να κανω το mobileinstallation και παλι κατι πηγε στραβα (δεν μπορουσα να δεχτω εισερχομενες κλεισεις) οποτε ξανα το ανοιξα με restor κτλ. Εχθες λοιπον ..αφου δεν ειχα κανενα προβλημα με το iphone μου κατεβασα το bosstools, μετα απο αυτο μου βγαζει σε οτι υπαρχει στο cydia ... -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 11 : 56 : 11----- Posxi: operation out .... se ola ta http:// (repo) ΤΙ πρεπει να κανω για να ξανα δουλεψουν τα apps απο το cydia? ξανα restore and unlock (jailbrake) ? Σας κουρασα και ζητω συγνωμη για αυτο -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 11 : 56 : 56----- Σας τα γραφω σε κομματια γιατι ολοκλοιρο δεν κανει αποστολη -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 12 : 32 : 47----- A συγνωμη οχι boosbrefs ..... bigBoss εννουσα !
kpartsi Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι δικό σου το πρόβλημα, δηλαδή δεν οφείλεται στο κινητό σου... Απλώς μερικά sources δεν λειτουργούν ή είναι υπερφορτωμένα.. Προσπαθώ όλο το ΣΚ να κατεβάσω το gpSPhone (Game Boy Advance Emulator) από το source ZodΤTD και μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα....Επίσης το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν έχεις δυνατό σήμα wifi ή η γραμμή σύνδεσης στο Ίντερνετ είναι υπερφορτωμένη... Ξαναπροσπάθησε.
Gabriell_a Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Xμμ μακαρι να ειναι αυτο ...οποτε πρειμενω και ξανα προσπαθω. Σε ευχαριστω παρα πολυ (μακαρι να εχεις δικιο) -----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 01 : 56 : 43----- Τελικα ειχες δικιο εφταιγε το wifi αδνυναμη συνδεση, κατεβηκα συνταγμα ...και δουλεψε το Cydia , βεβαια μου ζητησε και ενα upgrate Και παλι σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.